Жената Везни - Тема N°6

• 27 981
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ами везните сме незабравими Smiley

# 601
  • България
Скрит текст:
Здравейте Везнички Hug
И аз съм на вълна харчене от петък ме е обвзела тази вълна и се разделих с една значителна сума, която не беше предвидена за харчене, но здраве да е.
Честит рожден ден и от мен на Стели Flowers Rose

неЖност, моля сподели коя зодия е човекът...Hug

А при мен един рак се опитва да ми привлече вниманието голямо писане вече втора седмица, поне е доста забавен. Но като не съм се сблъсквала с мъж от тази зодия и дори не знам какво да очаквам..или по добре нищо.Вие какво мислите за тези раци?
Скрит текст:
за капак един бивш иска да се намеси (дева) какво им става на тези бивши не знам.Rolling Eyes

Забравих да допълня, че и аз обожавам да правя подаръци с повод и без повод Hug
  Харесвам рачетата, и жените, и мъжете. За приятели. За връзка- не знам. Не съм мислила в тази посока за рак  newsm78. Не се сещам за нещо, което много да ме дразни.
И аз мисля, че са забавни. Поне на мен ми е забавно с тях  Grinning. Само внимавам с някои шегички, че са чувствителни. Не се сърдят много, но са раними души, така да се каже.

# 602
Мога да кажа за раците (само на база личен опит) - капризни, обсебващи, деспотични дори. С мнооого претенции! Сръдливи и надутички.

# 603
Присъединявам се към мнението на Lily за Раците. Цяла една година съм била във връзка с един представител на този вид. Постоянно мърмомерене, постоянно някаква драма. Егото му беше до небесета. И все нещо бях крива и беше недоволен от мен, ама като зарязах да видите как го удари на молби, нямало да намери друга като мен и всякакви подобни измишльотини. Добре, че ми дойде акъл навреме.

# 604
Присъединявам се към мнението на Lily за Раците. Цяла една година съм била във връзка с един представител на този вид. Постоянно мърмомерене, постоянно някаква драма. Егото му беше до небесета. И все нещо бях крива и беше недоволен от мен, ама като зарязах да видите как го удари на молби, нямало да намери друга като мен и всякакви подобни измишльотини. Добре, че ми дойде акъл навреме.

това ми звучи като: раците определено не си пасват с везните.

# 605
Мога да кажа за раците (само на база личен опит) - капризни, обсебващи, деспотични дори. С мнооого претенции! Сръдливи и надутички.

Да, има нещо такова ....и много ревниви, искат да им се обръща внимание ...
Нямала съм връзка с рак, пишеше ми един по едно време, наистина имахме теми за разговор, беше забавен, но ...точно този не беше за мен ...
Лошото е, че аз съм с такъв асцедент и на момент се усещам в някои от техните черти ...

Стели Kissing Face Kissing Face Честит рожден ден с малко закъснение, всичко най-хубаво ти пожелавам! Flowers Hibiscus
 Flowers Hibiscus

# 606

това ми звучи като: раците определено не си пасват с везните.
Ами мога да кажа само за себе си, определено Рака не е за мен. Сещам се, че след този имах за кратко отношения с друг Рак. Той пък беше пълна противоположност. Мил, внимателен, премерен, сутрин ми сервираше закуска и кафе в леглото. Ама нещо и с него не си допаднахме. След това пък друг ме сваляше много настойчиво, хубаво момче, но ме отблъсна постоянното му парадиране на големи възможности.  😒

# 607
Аз пък харесвам Раци, разбирам се с тях и са ми слабост. Laughing И мъже, и жени.
Грижовни, винаги са насреща с правилен съвет и са с много точна преценка.

Споменатият от мен мъж е земна зодия. Сещате ли се коя по-точно? Laughing

Един бивш Овен онзи ден изкочи от нищото. Направих се, че не го виждам. Mr. Green От Овни бягам мнооого надалеч. Laughing

# 608
Телец? Няма начин да е чак Дева или Козирог!  Laughing

# 609
Аз пък харесвам Раци, разбирам се с тях и са ми слабост. Laughing И мъже, и жени.

Един бивш Овен онзи ден изкочи от нищото. Направих се, че не го виждам. Mr. Green От Овни бягам мнооого надалеч. Laughing
И аз залагам на теле ,😁

# 610
  • България
Скрит текст:

Скрит текст:
Телец  Grinning
  Познавам семейство Телец-Везни, но там Везната е мъж, Телецът- жена. Получава им се вече доста годинки.

# 611
Момичета, не познахте. Hug
Дева е. Crazy Ама какво да се прави - 7-ми дом ми е в Дева и няма оттърване от тях цял живот. Laughing

# 612
Олеле  Laughing дано само не е всезнайко, най-красив, най-умен и дървен философ! Другата педантичност може би може някак си да се преживее... Crazy Аз няма да мога, но на теб пожелавам, ако ти е интересно, ако го искаш, да успееш. Laughing Hug

# 613
  • България
 newsm62 Писа нещо за Телците и се хванахме на куката  newsm62
Тук вече ще се съглася с X-RayLily, мислейки за приятеля на дъщеря ми (вярно, не е лош за гледане, но другото...).
Иначе Девите мъже, които са от моя кръг са готини, обаче си шават. Коя ли зодия не го прави  newsm78.
Ама що ли се обаждам. С кофти хора не общувам Grinning.

# 614
MoiraineD, Аги се е захванала с Телец. Laughing Peace

ДевЬО заслужава да го изтипосам в темата за мунчовците заради причината, с която ме разочарова, ама ще си го спестя. Mr. Green
Но пък ще ви споделя впечатленията си.
Беше прекалено любопитен - къде живея, къде съм учила, къде съм работила. Whistling А аз мразя да ми навлизат толкова агресивно в личното пространство. Разказа си иначе и той живота, спомена, че е голям инат. Mr. Green
След тази наша среща го избягвам. А след вчерашната новина, че той май бил обвързан, се чудя как да изкопча истината от него. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт