Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 15
  • Мнения: 859
според теб какво искат да постигнат с тези неща? да започнем от там.
и, в София ли си? т.к. ако си мога да те изпратя при една жена.

Последна редакция: вт, 15 авг 2017, 08:44 от Елфичка

# 16
  • Мнения: 41
Да, в София съм и много ще съм благодарна , ако ми пишеш кой може да помогне и знаеш,че постига резултат при чистене на тези неща и защита от тях. Знам,че се прави такова нещо ,но до сега не съм открила човек, който да го спре и вече не издържам с тези гадости. И с тези неща се постига много и каквото си пожелаят- никога не е за хубаво. При мен нещата са от много време и много тежки-засягат здраве, отношения, работа ...всичко дори вредят на хора близки до мен. Благодаря предварително.

# 17
  • Мнения: 6
Здравейте прочетох темата и аз се сблъсквам с подобни неща много моля ако може координати на тази жена. Презрително благодаря.

# 18
  • Мнения: 28
Извинявам се на всички които ми писаха на л.с./ въпросите се препокриват/ и сега ще се опитам да дам по изчерпателен отговор.
  На въпроса колко взема Валя за восъколеенето - отговарям - 10 лв, също така и 10 лв е за зареждането на водата.
  Чрез восъкъкатя изтегля от човека всички болести на физическо и психическо ниво, уплахи/стрес, и др. Чрез восъка тя изчиства всички проблеми свързани с работата /настояща или търсене на такава/, чисти и всички проблеми от семейно естество, както и проблеми в бизнеса от всяко естество. Чрез него може да събира и разделени двойки - въобще восъкът и е многофункционален и на 100% работещ. Работи го само с предварително заредена според случая изворна вода. Другото за восъка е, че трябва да се снабдите с около  100 гр. чист пчелен восък. Вечерта преди да отидете при нея го вземете между двете си ръце успоредно на слънчевия сплит за да го подържите 1-2 минути, после го слагате под възглавницата, като предварително го наричате/мислите за целта която
За друг човек, след като той е спал на него, трябва да му се донесе горната дреха с която е спал същата вечер. Ако в момента нямате тази възможност, то тогава пак ще трябва дреха или друг енергиен носител в който да увиете восъка поне за едно денонощие.
А за водата - понеже Валя има дарбата 100% да отдава и 100% да отнема чрез вода съответна енергия, то тя може / стига да има енергиен носител на лицето/ да отнеме или зареди на човека съответна енергия. Доколкото си спомням нейната заредена вода е в пъти по силна от светената вода в църквите - лично на мен ми демонстрира на Кръстова гора т.е. напълнихме три чаши с вода - едната със светена вода от църквата и другите две от аязмото, като едната от аязмото тя я зареди. Когато после опитах и от трите чаши по глътка/две много отчетливо се различаваха вкусовете, като на заредената от нея вкусът и беше най мек, освежаващо ефирен /не мога с думи да го опиша - трябва човек да го опита лично за да го разбере и се увери/. 
Ако ме питате кое е по добро, лично аз предпочитам за каквото и да било да ми лее восък, но имали от долната страна на восъка "сталактити и сталакмити", то тогава задължително ми обработва и вода, която трябва да е изворна защото с купената или от чешмата не става - те са мъртви води. Да чукна на дърво скоро не съм имала висулки отдолу на восъка - има ли висулки работата е на дълбоко.
   Някои ме питаха може ли да гледа. Валя мрази  гледачките и ясновидките защото макар и с дарбите на добри психолози те са шарлатани - умеят да предразположат човека и възползвайки се от ситуацията му подсказват неща които човека е очаквал да чуе или нещо такова.
При нея нещата стоят съвсем друго - не можеш да отидеш при нея и да кажеш аз искам да знам например "дали ще започна работа" - прави се така: спиш на восъка както писах по горе, на следващият ден отиваш при нея да ти го лее конкретно за започване на работа, а самият восък си показва къде и какво е т.е. без да иска Валя чрез восъка ти прорукува бъдещето, но се лее само за конкретно нещо, а не да го начечете и за други неща - нищо няма да стане. Може за много неща да ти лее, но с помеждутък около седмица най малко.
Относно другата и практика, тя владее много неща, но ви описвам най, най прилаганите....... щях да забравя и още една която е променила живота на много хора - когато животът на човек се преобърне в лоша посока във всичко което прави и в нищо не му върви, тогава първо се лее восък и след това има един ритуал чрез който животът ти се оправя и ти се привлича късмета. За целта жените носят едно денонощие корсаж, а мъжете съответно потник, но в никакъв случай да не са новокупени и никой друг да не ги е носил освен човека на когото се работи.......... другото Валя си го прави и резултатите не закъсняват. Този ритуал е тежката артилерия в много, много трудни и заплетени ситуации защото чрез восъка дори магийте се изчистват, но ако човека е ходил по врачки и баячки и най вече те са му правили или давали много неща, е тогава неизбежно този ритуал защото именно те вкарват в полето на човека и живота му едни унищожаващи го гадни енергийни паразити.
В най скоро време ще се опитам да ви опиша какво Валя видя, откри и се случи в с. Скалица на лековите скали. Все още не мога да се съвзема и да си го обясня не само аз, а и другите присъщващи хора, които бяха там за да се възползват от лечебните качеста на скалния комплекс, но най озадачена остана жената която живее точно в къщата срещу тези скали /посочвам я защото тук може да има човек от това село и да поразпита тази жена/.

http://www.medicalbiophysics.bg/en/kirlian_gallery.html   

# 19
  • Мнения: 349
http://dreamland-bg.com/index.php?topic=2223.2310

Тук, май има домашна практика. Hug

# 20
  • Плевен
  • Мнения: 116
Сама ще си го изчистиш ,ето ти методи.

Това са Методи за самолечение и изчистване на чакрите и магии в домашни условия. Установил че са действащи в моята практика.Може да ги ползвате ако сте начинаещ маг и объркате нещо като се облъчите с негативна енергия,ако имате направена лека магия или просто за пречистване на чакрите и биополето.При по-сериозни случай на магия се търси специалист за консултация.

 

Яйце
Яйцето има множество приложения в магията , може да се ползва за проверка за магия и за изчистване на магия и биополе .

Яйцето може да се ползва след като престои малко под течаща вода,може да се поставя на засегнати части на тялото/ако сте ги локализирали/ или просто да се държи по чакрите-изсмуква и задържа негативна енергия от магия или стрес.

Друг мн. силен метод е да се вземе едно яйце,да се сложи под чешмата и просто го дръжте 5 мин в ръка под струята и затворете очи,преместете и в другата ръка и ще усетите сами.

След ползване яйцето не трябва да се консумира а да се изхвърли-може да се ползва 2-3 пъти ,но трябва всеки път да се измива добре в течаща вода или в купа с вода и сол.

 

Лъжица
Колкото и да е странно една обикновена лъжица има странно мощен ефект върху чакрите и енергетиката на човек.При направена магия в гробище ,което често се използва от българските цигъни и турци , по тялото се получава сърбеж и изсъхване на кожата.Тогава търкане по тялото с лъжица и местата където ви сърбят,чести бани и мазане на тялото с хидратиращ крем са добри методи за изчистване но и задължително трябва да се развали и магията.Аз имах направена такава магия и ползвах крем с лавандулов спирт.Разбърках ги и си направих нещо като балсам.Лавандулата и тя много помага ,като чай,разпъскване на билката в жилището и по всякакви начини.Който не знае по принцип има Българска традиция че Лавандула се бере на Енйов Ден.

Лъжица ползвам и за почистване на чакри, с въртеливи движения в посока на часовниковата стрелка по всяка чакра е мн. добър метод.След ползване лъжицата се държи на течаща вода 5 мин.

 

Магнит
Магнита извлича и задържа в себе си както и кристалите негативната енергия от тялото ,Помага при схващания,ставни проблеми и пречистване,ако имате болки някъде просто подръще там магнит,може и по чакрите.След ползване се държи на течаща вода.

 

Свещ
И при свеща има няколко приложения които са полезни.Свеща трябва да е  восъчна а не парафинена.Най-простото е да си палите по 1 свещ всеки ден в стаята си .Може да ползвате запалена свещ като я държите по 5 мин пред всяка чакра , както може да ги ползвате и за восъколеене за разваляне на магия.Преди да се ползва някоя свещ е добре да се премие през вода.При главоболие ,пищене или шум в ушите отрежете половин свещ , дръжте я в ухото си 5-10 мин след което я запалете и дръжте в ръка пред очите си със затворени очи на десетина сантиметра докато изгори ,ако не мине от първият път повторете процедурата още няколко пъти.

 

Движения
Движенията са много важни за правилната циркулация на Ци енергията в тялото.При магии ,стрес,преумора и др се получават задръстване на енергийните меридиани и нарушено протичане на енергията в тялото.Може да ползвате йога,,ци гун,движенията на Норбеков или просто гимнастика сутрин .Добре е да се правят упражнения без усилия и напрягане .По принцип се опитвам да ползвам упражнения за всяка чакра от Кундалини и Раджа Йога но най ми допадат системата „Петимата Тибетци“.

 

Природа
При направена магия се получават дупки в аурата ни и изстичане на енергия.Най-добре за възстановяване и зареждане с енергия е природата,така че трябва да прекарваме поне по 30 мин на ден някъде сред природа,парк,горичка.Полезен метод е да се полежи на поляна ,на земя 10-15 мин ,земята изсмуква негативната енергия или просто да се походи бос по поляна.В Съпалата се намират множество акупунктурни точки които се масажират при ходене бос .

 

Морска Сол
Солта има много приложения в пречистването на чакри и разваляне на магии.Аз лично слагам малко сол в плик /може и с вода и сол/ поставям го на засегнатото място или спя с него,може да се държи по 5-10 мин по чакрите..Киснене на краката в лиген с вода и шепа морска сол е мн. полезно при надути или напукани ходила ,както и за нервната система и проблеми с био-енергетиката.Препоръчва се да се прави по-често.Може да слагате по ъглите на стаите по шепа сол,тя като кристал има свойството да изсмуква и задържа в себе си негативните енергии.След ползването на солта тя се изхвърля или се препича на силен огън 5-10 мин преди ползване отново.

Друго приложение на морската сол което препоръчвам да се прави е да се чистят бижута с нея.Бижутата са от благородни метали или кристали ,а те също изсмукват и задържат енергии в себе си , които после ни влиаят.Вземете чиния ,поставете бижутата и ги покрийте със солта за 24ч.Или ги поставете в купа с вода и сол.

 

Игли
Вече и съвременната медицина е признала ползата от иглотерапия,но може и сами да си правите тези процедури като се запознаете малко с източната теория за енергиите в тялото .Ако не можете да си намерите акупунктурни игли може да ползвате и тънки игли за шиене.Акупунктурата премахва блокажите от енергийните меридиани ,което се получава при направена магия и подпомага правилното циркулиране на Ци Енергията в тялото.

 

Ритуална баня
Ритуална  баня е много полезен метод за изчистване.

Това е ритуал който ползвам почти всеки ден и съм мн. доволен.

Използва се за ритуална баня,като се чете на бойлер или вана но става и на леген с вода или просто в банята ако сте с централна.

„Заклевам те  създание на водата ,чрез този който те е създал и събрал на едно място,така че се появи суха земя ,заклевам те да разкриеш всички измами на врага и да изхвърлиш от себе си всички нечистотии и мръсотии на духовете от света на виденията,така че да не могат да ми навредят ,заклевам те да развалиш всяка магия върху мен ,моят дом и моето семейство чрез силата на тези свещенни имена и чрез силата на всемогъщия бог ,който живее и царува во веки веков Амин. „

След това казваш тези имена по 3 пъти „

Мерталиа,Мусалиа,Дофалиа,Онемалиа,Зитансеиа,Голдафаира,Дедулсаира,Гевиалаира,Геминаира,Гегрофеира,Гедай,Гилтар,Годиеб,Езоил,Мусил,Грасил,Тамен,Пуери,Году,Хузнот,Ащахот,Цабот,Адонай,Агла,Он,Ел,Тетраграмматон,Шема,Аресион,Анафаксетон,Сегилатон,Примеуматон „

и почваш да се къпеш,ако някой има магия или вмешателство от духове или усеща такова е добре това да го прави всеки ден.

След като се изкъпеш ,пълниш леген или кофа с вода ,слагаш шепа сол и четеш това на легена…

Фиат фирмамен ,тум ин медио акуариум ет сепарет акуас аб акуис,куае супериус сикут куае инфериус,ет куае инфериус сикут куае супериус ад перпатранда миракула рей унис.Сол ейус патер ест,луна матер ет вентус ханк геставит ин утеро суо,асцендит а тера ад коелум ет рурсус а коело ин терам десцендит.Ексорцисо те креатура акуае,ут сис михи спецелиум,дей виви ин оперибус ейус ет фонс витае ет аблутио перкаторум.Амен

Водата се исипва върху теб и без да се плакнеш повече се обличаш.

Восъколеене
Восъколеенето е древен метод по нашите земи който се ползва и до днес.Може да ползвате восъколеене за пречистване на биополето си  както дори и за разваляне на магия.

 

Леене на куршум
Леенето на Куршум подобно на Восъколеенето е древен Български метод за разваляне на магия и премахване на стрес и страх за което е много ефективен ритуал.

Да не забравяме пръскането със светена вода и къденето ,аз препоръчвам смес от тамян,смирна,див пелин и лавандула за кадене а не само тамян.

Ето ви и Латинско заклинание за осветяване на сол,но може и да я препечете на котлон 5-10 мин само.

Ин исто сале сит сапиентия ет аб омни коруптионе сикут ментеснострас ет корпораностра,пер Хохмаел ет ин виртуте Роаххохмаел ,рецедант аб исто фантазмата хилае ,ут сит салкоелестис ,суб терае ет тера салис ,ут нутриетур бос тритуранс ет аддат спей нострае корнуа таури волунтис Амен.

Последна редакция: пн, 02 апр 2018, 18:36 от Калоян Пламенов

# 21
  • Мнения: 18
Скрит текст:
Извинявам се на всички които ми писаха на л.с./ въпросите се препокриват/ и сега ще се опитам да дам по изчерпателен отговор.
  На въпроса колко взема Валя за восъколеенето - отговарям - 10 лв, също така и 10 лв е за зареждането на водата.
  Чрез восъкъкатя изтегля от човека всички болести на физическо и психическо ниво, уплахи/стрес, и др. Чрез восъка тя изчиства всички проблеми свързани с работата /настояща или търсене на такава/, чисти и всички проблеми от семейно естество, както и проблеми в бизнеса от всяко естество. Чрез него може да събира и разделени двойки - въобще восъкът и е многофункционален и на 100% работещ. Работи го само с предварително заредена според случая изворна вода. Другото за восъка е, че трябва да се снабдите с около  100 гр. чист пчелен восък. Вечерта преди да отидете при нея го вземете между двете си ръце успоредно на слънчевия сплит за да го подържите 1-2 минути, после го слагате под възглавницата, като предварително го наричате/мислите за целта която
За друг човек, след като той е спал на него, трябва да му се донесе горната дреха с която е спал същата вечер. Ако в момента нямате тази възможност, то тогава пак ще трябва дреха или друг енергиен носител в който да увиете восъка поне за едно денонощие.
А за водата - понеже Валя има дарбата 100% да отдава и 100% да отнема чрез вода съответна енергия, то тя може / стига да има енергиен носител на лицето/ да отнеме или зареди на човека съответна енергия. Доколкото си спомням нейната заредена вода е в пъти по силна от светената вода в църквите - лично на мен ми демонстрира на Кръстова гора т.е. напълнихме три чаши с вода - едната със светена вода от църквата и другите две от аязмото, като едната от аязмото тя я зареди. Когато после опитах и от трите чаши по глътка/две много отчетливо се различаваха вкусовете, като на заредената от нея вкусът и беше най мек, освежаващо ефирен /не мога с думи да го опиша - трябва човек да го опита лично за да го разбере и се увери/.  
Ако ме питате кое е по добро, лично аз предпочитам за каквото и да било да ми лее восък, но имали от долната страна на восъка "сталактити и сталакмити", то тогава задължително ми обработва и вода, която трябва да е изворна защото с купената или от чешмата не става - те са мъртви води. Да чукна на дърво скоро не съм имала висулки отдолу на восъка - има ли висулки работата е на дълбоко.
   Някои ме питаха може ли да гледа. Валя мрази  гледачките и ясновидките защото макар и с дарбите на добри психолози те са шарлатани - умеят да предразположат човека и възползвайки се от ситуацията му подсказват неща които човека е очаквал да чуе или нещо такова.
При нея нещата стоят съвсем друго - не можеш да отидеш при нея и да кажеш аз искам да знам например "дали ще започна работа" - прави се така: спиш на восъка както писах по горе, на следващият ден отиваш при нея да ти го лее конкретно за започване на работа, а самият восък си показва къде и какво е т.е. без да иска Валя чрез восъка ти прорукува бъдещето, но се лее само за конкретно нещо, а не да го начечете и за други неща - нищо няма да стане. Може за много неща да ти лее, но с помеждутък около седмица най малко.
Относно другата и практика, тя владее много неща, но ви описвам най, най прилаганите....... щях да забравя и още една която е променила живота на много хора - когато животът на човек се преобърне в лоша посока във всичко което прави и в нищо не му върви, тогава първо се лее восък и след това има един ритуал чрез който животът ти се оправя и ти се привлича късмета. За целта жените носят едно денонощие корсаж, а мъжете съответно потник, но в никакъв случай да не са новокупени и никой друг да не ги е носил освен човека на когото се работи.......... другото Валя си го прави и резултатите не закъсняват. Този ритуал е тежката артилерия в много, много трудни и заплетени ситуации защото чрез восъка дори магийте се изчистват, но ако човека е ходил по врачки и баячки и най вече те са му правили или давали много неща, е тогава неизбежно този ритуал защото именно те вкарват в полето на човека и живота му едни унищожаващи го гадни енергийни паразити.
В най скоро време ще се опитам да ви опиша какво Валя видя, откри и се случи в с. Скалица на лековите скали. Все още не мога да се съвзема и да си го обясня не само аз, а и другите присъщващи хора, които бяха там за да се възползват от лечебните качеста на скалния комплекс, но най озадачена остана жената която живее точно в къщата срещу тези скали /посочвам я защото тук може да има човек от това село и да поразпита тази жена/.

http://www.medicalbiophysics.bg/en/kirlian_gallery.html  А може ли координати на тази Валя?

Последна редакция: вт, 10 апр 2018, 04:31 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт