DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 2

• 75 048
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Много ми хареса последния анализ на Ентусиаст и аз съм на същото мнемие.Назлъ е едно момиче,което изобщо не може да осъзнае какви големи беди причинява на Ферит и Болут с премълчаването на истината.Нейната вина е много по голяма от тази на сестра и.Не знам такъв ли е заложен образът и в сценария,или излъчването на самата артистка го прави  леко отблъскващ.То бива простотия,но чак пък толкова.Просто дразни в някои моменти ,когато говори,яде,крещи,а като вземе да бяга и да се крие от разговор,направо е смешна и грозна картинка.Отвратителна беше сцената ,когато приключиха вечерята, след "консервената атака" и взе да се прозява и да гони Ферит от дома си,че е много изморена и и се спи.В общи линии не ме грабва нито артистката,нито образа ,който пресъздава.А иначе самия филм ми харесва и играта на останалите актьори.Интересен е сюжетът,да видим как ще го доразвият сценаристите.Това за приспиването,не съм сигурна дали е станало,едва ли.
и аз само развитието на другите герой ме интересуват,а за психо-проблемната Назлъ хич не ме е еня.Нито ми харесва нито ми допада,ако се вгледаш в образа и ще откриеш повече злост от колкото доброта-очите и го показват..едни злобно гледащи,че Фатош по любвообвилни очи има..

# 556
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Дааа...С колко различни очи гледаме...
Аз пък виждам в очите й топлота и обич, особено когато гледа Булут. И доброта виждам в тях, и чистота, и невинност. И тъга понякога, а възхищение и свенливост винаги, когато гледа Ферит.
Дори когато е много ядосана, дори когато е бясна на сестра си заради глупостите и непочтените неща, които върши и й се кара - и тогава не виждам злоба, само гняв и възмущение и даже  безсилие и съжаление, че не може да се справи със сестра си.  

# 557
  • София
Чета, чета и поглеждам, дали не съм сбъркала темата за друг сериал.  33uu Какви легла, бременности и чудеса???!!!! Joy

# 558
Чета, чета и поглеждам, дали не съм сбъркала темата за друг сериал.  33uu Какви легла, бременности и чудеса???!!!! Joy

Весело да е .... smile3503

# 559
  • На зелено
Хахах, непорочно заченалата. Такъв ще да е филмът при Назлъ.

# 560
  • София
Ако и Ф. не е разбрал как е станало, ще призная СЦ за новатори в този жанр у комшиите. Mr. Green

# 561
май и аз се обърках или съм гледала сериала спяща че съм изпуснала креватната сцена newsm78.Назлъ  е типично момиче дошло от провинцията и за нея има една цел и това е да завърши и да отвори малък ресторант,на нея е поверена и сестра й и тя я защитава и предпазва колкото може и както може.Всичко това което се случва в момента е ново ,объркващо и донякъде страшно/не я защитавам просто се опитвам да я разбера/.А двойката Назлъ/Ферит имат определено химия между тях.И все пак гледаме сериал Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile и то турски ако беше венецуелски до сега щеше да е приспала с всички Joy

# 562
  • Под звездите
 Тъкмо бях приключила с превода на моята част и легнах малко да си почина и разбира се четях коментарите ви.
 След като прочетох коментара на Димитра, просто не издържах, рипнах от леглото. Димитра, ти кой сериал гледаш?  За каква злоба говориш, за каква селянка става въпрос, за Йозге или за Назлъ? Ако става въпрос за Назлъ, съм съгласна с някои от епитетите ти. Но ако в теб е оставила впечатление на неврачна, селянка и др. подобни, то тогава Йозгето се справя добре с ролята си, защото точно такъв е образът и. Обикновено, срамежливо по отношение на мъжете момиче, което е дошло от селото за да осъществи мечтите си. Аз не виждам никаква злоба в очите на Назлъ, но в твоите думи  извира злоба.
,
Цитат
че тя/Назлъ/ ако беше отговорна нямаше да допусне едно дете да страда и да използва неговата обич,за да си чеше егото и сърбежа с бей Фарит
Тук явно нещо не си разбрала!!!! Назлъ ли е виновна, че загубиха делото за попечителските права? Не, разбира се. Ако си беше признала истината, дали щяха да спечелят делото?
 Не, разбира се. Документите вече бяха представени пред съда. Просто Ферит бей, щеше да знае от кого да се пази.
Изобщо не съм съгласна с твърденията, че заради непризнаването на истината са се объркали съдбите на много хора. И ако я сърбеше, както ти се изразяваш, щеше да си легне с "Бей Ферит", а не да се чуди по какъв начин да го отблъсне.
.
Цитат
Назлъ е една страхлива ,неука за възраста си мома в която има много злоба от колкото любов и разбираща че мъжкарите и точат лиги все е взела на сериозно..за мен една жена ,която яде с отворена уста и се обяснява като пияница в кръчма,крещи с ококорени очи и се дави в изказванията си,пълтече в лъжите си и обърква все повече живота с нейните нетактични постъпки хората около нея не е добра напротив в 21 век е една златотърсачка по битер и от сестра си добре че сестра и поне разбира какво е направила,а Назлъ дори и това не може да проумее,а е
Ако беше страхлива нямаше да се противопоставя на Ферит/ в началото на сериала/ Тя е напълно естествена и дали яде с отворена или затворена уста, не променя нейната  душевна чистота. И не ми казвай, че е излъгала. Тя просто скри истината, за да защити сестра си. Понякога е по-добре някои неща да  премълчим. В случая ти например, с тъпия си коментар. И много бих се радвала ако не коментираш, защото явно гледаш друг сериал и всичко, което пишеш няма връзка със сериала. И още нещо, на една съвременна жена в 21 век изобщо не подхожда да използва такъв селски и кръчмарски език. И не се опитвай да ми отговаряш, защото ще те игнорирам. Всичко най-добро ти пожелавам.

# 563
И аз 😂😂😂

# 564
Оооо,Деметра,много грубо,разбирам,че не харесвате Йозге,но това  изразяване,което използвате ...Не ми се е случвало досега да прочета такъв негативен и противен коментар..

# 565
  • при най-добрият мъж...
Как се раздвижи темата изведнъж,ама???

Афидерсиниз,че влизам с вратата,ама много смешно ми стана.И аз ли съм изтървала кога на пияна глава е имало кекс? Laughing Laughing Laughing
Иначе е вярно,че Назлъ има изумително неподходящо на моменти държание,но все пак малкия град си е оставил отпечатъка върху нея.Сигурна съм,че като се поочука и тя ще стане "градско момиче".Че е златотърсачка не съм съгласна.Това е последното,което мога да кажа за нея.Яд ме е само,че е страхлива и не застава очи в очи с проблема,т.е. чувствата им с Ферит.До сега бин кере щяха да са се изяснили кой,кого и защо.Дразнещо е това бягане,омръзва и на драгия зрител.Айде малко да пораздвижат ситуацията и Назлъ да вземе решение-Ферит ли,Дениз ли! Смятам,че тя се досеща за топлите чувства на Дениз към нея,но отношението и към него не е правилно,защото му изпраща грешни сигнали.А Денизджим е много неуравновесен и на моменти злобен.Ще си имат големи ядове занапред с него.

# 566
А Денизджим е много неуравновесен и на моменти злобен.Ще си имат големи ядове занапред с него.

То ядовете ще дойдат от негова страна като предостави своите 2% от акциите на Хакан

P.S. Нямам нищо против Йозге, но малко ме дразни с това говорене със стиснати зъби

# 567
Цитат
Обикновено, срамежливо по отношение на мъжете момиче, което е дошло от селото за да осъществи мечтите си. Аз не виждам никаква злоба в очите на Назлъ, но в твоите думи  извира злоба.
Тя и Асуман е това село, че и по-малка, ама ....И в неприлични заведения се е научила да ходи. Селото не е гаранция за морала. Или те бива, или не бива. Или го имаш в главата, или го нямаш.

# 568
Аз не мисля, че Назлъ пелтечи или по друг начин изгражда неадекватен или селски образ. Самата Йозге носи в себе си нещо момичешко, а не женско; Светълчо днес го нарече детско и че Йозге го "предоставя" на героинята си. Не мисля, че излишно опростяват образа ѝ. Според мен Назлъ е абсолютно непосредствена, няма грам кокетство и на мен това ми харесва. Не харесвам женски образи, които ги инфантилизират излишно, за да им придадат невинност. А Назлъ точно защото е по детски наивна спрямо мъжете, затова се държи така и има такива маниери. Назлъ е момиченце, докато Ферит е млад мъж с богат опит и дори годеница зад гърба си. Няма как да са на едно ниво, бой, маниери, защото не са изобщо равни. Единият е постигнал и управлява нещо, другият се готви и обучава за живота и мечтае.

Ама няма да повтарям неща, които момичетата казаха много добре. Просто се чудя защо някой би гледал сериал, в който главната героиня го дразни толкова. Аз например спрях един от летните сериали точно защото главната героиня преиграва в моите очи и не ми допадна като излъчване, въпреки че имах голямо желание да гледам партньора ѝ.

# 569
дано да се отвори видеото малкият е направо върхът
https://vk.com/video-146912950_456239377

Общи условия

Активация на акаунт