DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 2

• 75 048
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Ако си беше признала истината, дали щяха да спечелят делото?
 Не, разбира се. Документите вече бяха представени пред съда. Просто Ферит бей, щеше да знае от кого да се пази.

Аз останах с усещането, че Ферит търси човека направил снимките, не за да знае от кого да се пази или пък да му отмъщава. Според мен ако беше доказал, че снимките са направени с измама, може би щяха да отпаднат като доказателство в съда. Или нещо подобно. Дано в следващите епизоди се направи нещо по въпроса за попечителството. Ще чакаме и ще видим Simple Smile

# 571
Момичета  чета и не вярвам на ушите си  ooooh! ooooh! ooooh!Да подсетим с някоя снимчица за кои сериал говорим  HugМоже някой да са се пообъркали  Thinking а да не говорим за грозните епитети  ooooh! Наистина това е форум и всеки има право на мнение но грозните изрази придават грозен привкус а смея да твърдя ,че темата е прекрасна изписана с любов и разбиране .Благодарности към всички ви за добрият тон нека продължаваме в същия дух . bouquet

Момичета на мен ли ми се струва или това са снимки от предстоящия епизод.Фери бей е завел малчо на пица. Hug

# 572
Мария, да, в Туитър пуснаха тази снимка с надпис, че това е първата снимка от новия епизод.

# 573
След 52:28 мин до около 55мин на 8 епизод може да се разбере каква е Назмие ханъм ,ако естествено се иска да се разбере .Аз не оправдавам Назлъ ,че скри  истината  от Ферит бей ,независимо признанието дали щеше да промени хода на събитията  

Последна редакция: пт, 01 сеп 2017, 20:12 от sofia26

# 574
дано да се отвори видеото малкият е направо върхът
https://vk.com/video-146912950_456239377
Отвори се. Много талантливо дете и много жизнено. Благодаря!

# 575
В 4-ти епизод на 1.32.12 мин адвокатът на Ферит казва, че тъй като завещанието е снимано с телефон и не е доказано дали снимката е фалшива, за това и съдът е дал ВРЕМЕННО съгласие за попечителство.
На Ферит му трябваше телефона, с който е снимано /не толкова човека/

# 576
дано да се отвори видеото малкият е направо върхът
https://vk.com/video-146912950_456239377

ivona2005   Hug

Песента, която слуша Алихан  Peace

Emrah Karaduman - Cevapsız Çınlama ft. Aleyna Tilki

https://www.youtube.com/watch?v=GcGPedcPsOs

# 577
В 4-ти епизод на 1.32.12 мин адвокатът на Ферит казва, че тъй като завещанието е снимано с телефон и не е доказано дали снимката е фалшива, за това и съдът е дал ВРЕМЕННО съгласие за попечителство.
Предполагам, че ако станеше ясно на съда, че документът е получен по нечестен начин, може би съдът щеше да погледне с други очи на това "доказателство", което не знам какво доказа всъщност. Добрите намерения на Демир не означават, че той е искал сестра му да отглежда сина му. Защо съдът реши, че този документ е важен, за мен остава загадка. Остава загадка защо на съда не беше показано, че Булут не познава леля си и че за баща му и дядо му да я познава също не е било важно. Ако са искали Булут да познава леля си, нямаше да скъсат отношения с нея приживе. Съдът отсъди нелогично на първото дело, както и на второто - когато решиха, че Ферит живее неподходящо за отглеждане на дете в дома си.

Дано обаче намери причина да оспори попечителството Ферит и дано делото се гледа от разумен съдия. Искам край на  това съдебно недоразумение, защото не ни показват често, но ние знаем, че едно малко детенце живее в очакване да се върне в дома, където се чувства у дома. Време е вече да върнат Булут у дома.

# 578
  • Под звездите

Напълно съм съгласна, че адвоката така казва, но смятам, че тук нещата останаха малко неизяснени. Аз го тълкувам по съвсем друг начин. Документът за прехвърляне на собствеността  съществува и не е фалшив. Снимката е истинска.
 И да беше намерил телефона, според вас какво щеше да се промени? Според мен нищо,  що се касае до попечителството, защото този документ наистина съществува.  И тук в случая не е важен телефона, а човекът който е направил снимките. Ако не беше този човек, то това доказателство нямаше да се появи пред съда и тогава и дума не можеше да става Булут да остане при Хакан и Демет. И доколкото си спомням, се казваше, че най-сетне ще се намери човека направил снимките. Мисля, че за спечелването на попечителството  по- голяма роля изигра факта, че Демет е омъжена и има семейство, а Ферит не е.  И наистина ли мислите, че ако от това зависеше бъдещето на Булут, Назлъ щеше да скрие истината?
 Ако бяха доказали, че снимката не е фалшива, а тя не е, то тогава Временното попечителство, щеше да стане Постоянно.

# 579
  • Под звездите
Предполагам, че ако станеше ясно на съда, че документът е получен по нечестен начин, може би съдът щеше да погледне с други очи на това "доказателство", което не знам какво доказа всъщност. Добрите намерения на Демир не означават, че той е искал сестра му да отглежда сина му. Защо съдът реши, че този документ е важен, за мен остава загадка. Остава загадка защо на съда не беше показано, че Булут не познава леля си и че за баща му и дядо му да я познава също не е било важно. Ако са искали Булут да познава леля си, нямаше да скъсат отношения с нея приживе. Съдът отсъди нелогично на първото дело, както и на второто - когато решиха, че Ферит живее неподходящо за отглеждане на дете в дома си.

Дано обаче намери причина да оспори попечителството Ферит и дано делото се гледа от разумен съдия. Искам край на  това съдебно недоразумение, защото не ни показват често, но ние знаем, че едно малко детенце живее в очакване да се върне в дома, където се чувства у дома. Време е вече да върнат Булут у дома.

Този документ доказа пред съда, че Демир е имал "добри" отношение със сестра си и обстоятелството, че има семейство и даде преднина.
 А сега за фрага. Интересно ми е защо Ферит не освободи веднага Назлъ. Какво цели? Искаше да покаже, че той командва парада или пък по някакъв начин е накарал Назлъ да проумее, че решението и не е правилно и тя все пак реши да остане.

# 580
Скрит текст:

Този документ доказа пред съда, че Демир е имал "добри" отношение със сестра си и обстоятелството, че има семейство и даде преднина.

Което не е истина, затова се чудя защо адвокатите на Ферит не се постараха да докажат, че Демир не е имал добри отношения със сестра си.

Последна редакция: пт, 01 сеп 2017, 21:14 от Дданни

# 581
  • София
.....
 А сега за фрага. Интересно ми е защо Ферит не освободи веднага Назлъ. Какво цели? Искаше да покаже, че той командва парада или пък по някакъв начин е накарал Назлъ да проумее, че решението и не е правилно и тя все пак реши да остане.

Няколко варианта ми се въртят в главата:
1. Имам усещането, че тук пръст има и Енгин. Вероятно са говорили и Енгин просто му я пояснил колко абсурдна изглежда ситуацията отстрани.
2. Научава, че Дениз се готви да плати парите и решава, че Назлъ иска да си ходи на всяка цена.
3. След налепената кухня с бележки осъзнава, че Назлъ още не е готова за такива отношения и я освобождава от договора.

Според вас на колко години са Ферит и Назлъ?

# 582
  • Бургас
Здравейте, момичета! Толкова различни мнения! Поздравления за пишещите! Аз съм очарована от сериала! Единствено Йозге малко ми преиграва, прекалено ми е категорична в реакциите си. Дори се загледах в "Сезонът на черешите", за да я видя там как е. Ами там е по-мека, по-нежна......Надявам се тук тези "невъзпитани" прояви /високия тон, широко отворените очи, начинът на хранене...../, та дори и басмичките, в които я обличат, да са част от развитието на образа. Т.е. каква е в началото и в каква ще я превърне любовта. Възхищавам се на Джан Яман!
 Харесах го още в "Да обичаш на инат". Освен, че е много чаровен мъж, ролята страхотно му пасна. Все едно, че е писана за него! Не искам да обсъждам другите герои, но очаквам да ми става все по-интересно и да е по-различно като основна сюжетна линия.
 Гледайки последния фраг, когато Ферит късаше договора, чак ми стана мъчно. Надявям се Назмие да усети /като мен, дори физически/как й се изплъзва един прекрасен мъж, докато тя се рее към неизвестното.

# 583
  • София
Явно само на мен Йозге ми е точно за ролята. Не съм я гледала в други проекти. Прилича ми малко на Дакота Джонсън по външност. Харесва ми как играе. Пресъздава доста добре образа на Назлъ.

# 584
Мише, Ферит 28-29 годишен, Назлъ 22-23 годишна, според мен.

И лека нощ от мен, девойки. Беше ми приятно в компанията ви днес!

Общи условия

Активация на акаунт