Game of Thrones 28 - Bad things are coming...

• 42 931
  • 782
  •   1
Отговори
# 60
  • Вестерос
Е ако имаме такъв избор да убием един и да запазим така друг, а останалите на съдбата си, аз ще убия Церсей и ще запазя Джон Grinning

# 61
Праволинейните в този филм, а в книгата още по-бързо умират сякаш. С изклюение на Джон, ама и той мина през смъртта.Церсей е динамична ,Санса също. Според мен Варис дирижира , но не съм сигурна че има някаква висша цел. Започвам да мисля, че е просто извратено съзнание да люшка везните.
Моля те не ме плаши, нядавам се Давос да оживее. Sad

макар че засега праволинейните измряха -Нед, Станис,Роб Старк, Кейтлин,  Джон (възкресиха го), Баристан, Кеван.*
съдбата на Аря и Давос виси на косъм.

*Все хора, които харесвах - без Роб Старк и Кейтлин

# 62
  • Русе
 И аз харесвам Давос. Но той е по-скоро честен и почтен, не толкова праволинеен. Може да загърби посока, прави избори, взема самостоятелни решения.

# 63
Пропускате нещо много важно- капана на Кутрето. Допреди писмото Аря не нападаше  Санса. Това писмо няма никакво значение освен да настрои сестрите едва срещу друго. Разделяй и владей. Така че и двете са пионки. Санса веднага тича за упора при Кутрето. Не я разбирам. Хем знае какъв е той, хем ходи и му пее всичко и след това ще се чуди как отново е изиграна. Аря ще се измъкне, но за Санса не съм сигурна.

# 64
Е сепак нали Кутрето и Варис са значително по-опитни и врели и кипели в интригите от две тийнейджърки с разбита психика. Как да проличи иначе:)

# 65
  • Русе
Допреди писмото Аря не нападаше  Санса.
  нападаше я. Обвини я, че не защити достатъчно Джон, че е заела покоите на родителите си, че иска властта за себе си. Изобщо откакто се е върнала не е спряла да я напада.

# 66
Аря се държи като малка истеричка, която не знае какво иска...не ми харесва изобщо в тоя сезон..

# 67
Това преди писмото ли беше? А в предния сезон не беше ли Санса, която настояваше Джон да вземе тази стая? Как изведнъж тя се озова в нея.

# 68
Джон не пожела покоите и ги преотстъпи на Санса.

# 69
И тя с радост се нанесе, въпреки че си има своя стая. Значи на Краля на Севера не му пука къде ще спи, ама на Лейдито на Уинтърфел й е от изключително значение , въпреки че едва ли нейните покои са по- лоши. Така че това си достатъчна предпоставка Аря да й се дразни, като имаме предвид и неразбирателствата между тях. Като добавим и писмото....Какво ви е толкова чудно. Мотиви за дразги има достатъчно.

# 70
Е сепак нали Кутрето и Варис са значително по-опитни и врели и кипели в интригите от две тийнейджърки с разбита психика. Как да проличи иначе:)

Нека не забравяме, че истинската Игра на Тронове се играе именно от тях двамата Wink

# 71
  • Русе
 Кутрето иска власт и влияние. само не знам всъщност до къде се простират плановете му. За Варис не ми е ясно, какво иска - май просто да убива силни.

# 72
Кутрето иска власт и влияние. само не знам всъщност до къде се простират плановете му. За Варис не ми е ясно, какво иска - май просто да убива силни.
Уж иска някой добър владетел на трона. Но добър човек не е = на добър владетел. Пробва.А вероятно има и други мотиви.

# 73
И аз не съм гледала епизода, но чета спойлери и гледам кадри от него. Нямам търпение вече. На много места феновете са единодушни, че това е най-добрия епизод досега в сериала.

# 74
  • Варна
Е, голямо чудо, че Санса взела покоите на родителите си. Към момента, в който й ги предложи Джон Рикон беше мъртъв, Роб също, Бран също, Аря също. И тя е Лейди Зимен хребет, по между другото лейди Ланистър и лейди Дредфорд, но към онзи момент беше и единствената оцеляла законна Старк. В един от предните епизоди каза на Бран, че той е лорд на ЗХ, но той я стопира.
Не мога да се оттърва от усещането, че двете с Аря кроят шапка на Кутрето и тия издънки на Аря, караници и т.н. са чист прах в очите. Двечките са имали достатъчно време да си поговорят, може и Бран да им е казал нещо. Кутрето си играе неговата игричка "разделяй и владей", но може да му излезе крива сметката.

Общи условия

Активация на акаунт