Game of Thrones 28 - Bad things are coming...

• 43 778
  • 782
  •   1
Отговори
# 225
  • Вестерос
Kакъв хепи енд, повечето са пукясали Grinning И Санса и Джендри wtf! ...

# 226
  • Варна
Ами това е хепиенд.
Краят на сагата ще е горчиво-сладък, каза Мартин. Т.е. една част от героите ще умрат, а тези , които оцелеят ще завиждат на умрелите. Тук нищо такова не виждам.
Напротив, съвсем сладникаво си отглеждат малко таргариенче за ЖТ от чичко Тирион и леля Мисандей, Брон управлява Дорн (WTF!), а леля Санса и чичко Джендри посрещат децата на чичко Едмур и леля Рослин....залепнаха ми зъбите от сладост... бляк!

# 227
  • Вестерос
И Бран става КН и се завърта колелото, Джони ще е доволен за цикличността  ScreamSatisfiedSatisfiedSatisfied

# 228
  • Варна
Ето какво пишело в бележката , която Аря намери в стаята на Кутрето.

# 229
Горчиво сладък край е оцелелите старки да се бият един с друг, вместо да си помагат, а на трона да седне някой съвсем друг, например дикон , брон и прочие. Или Дани да стане кралица, а Вестерос просто да загине...И тя да е кралица на едно нищо. Или всички да се обединят, бият, спрат голямото зло с цената на големи жертви, и да остане кралица Церсей....

# 230
  • Вестерос
хахахах

# 231
  • Варна
Церсей е обречена. Има си пророчество. Ако Дани и Джон се обърнат един срещу друг ще стане интересно.
И още нещо, което досега не се е коментирало. Доколко жив е Джон и каква е цената, която ще или е платил за да бъде съживен.

# 232
  • Вестерос
Явно целта на съживяването му е да ѝ направи бебе.... лейм.

# 233
О, това е супер интересно. Аз нямам идеи. Мислех че някое оче ще бляска синьо чат пат, като е насаме примерно...Или че ще участва вълкът. Но не.

# 234
  • Варна
Явно целта на съживяването му е да ѝ направи бебе.... лейм.
Тиф, онези спойлери са фалшиви на 100 %.

О, това е супер интересно. Аз нямам идеи. Мислех че някое оче ще бляска синьо чат пат, като е насаме примерно...Или че ще участва вълкът. Но не.
Това със сините очи е специалитет на Другите, Джо е съживен от Р'хлор, също като Берик.
Прогнозирам, че с Берик може да се случи нещо, не знам какво... може би да се подчинява на заповеди на жреците на Р'хлор или нещо свързано с Другите.. Нещо, което ще се случи първо на Берик и после Джон ще си даде сметка, че на него може да се случи същото..
Допускам, че Джон също няма да може да има деца, заради съживяването си... да се затрие рода Таргариен заедно с драконите и магията изглежда доста логично..
Ама това са си мои спекулации, де.. Grinning

# 235
И рода Старк с вълчищата ли ще се затрие?! Е, в сериала не са много магични, но все пак...

# 236
  • Вестерос
Според мен Санса ще се ожени и има деца. Той реално родът Старк е затрит , защото няма мъже Старк освен Бран.
Затрити са Тирел, Мартел, Баратеон и т.н. Ланистър и те, освен , ако Тирион няма дете.

# 237
  • Варна
И рода Старк с вълчищата ли ще се затрие?! Е, в сериала не са много магични, но все пак...
Не, Старк ще има поне докато Зимен хребет съществува. Санса или Аря биха могли да го продължат, а може би и Бран (макар за него не ми се вярва ). Вълчищата  не са магични създания като драконите, просто изчезващ вид.

"Трябва винаги да има поне един Старк в Зимен хребет."

# 238
Ами това е хепиенд.
Краят на сагата ще е горчиво-сладък, каза Мартин. Т.е. една част от героите ще умрат, а тези , които оцелеят ще завиждат на умрелите. Тук нищо такова не виждам.
Напротив, съвсем сладникаво си отглеждат малко таргариенче за ЖТ от чичко Тирион и леля Мисандей, Брон управлява Дорн (WTF!), а леля Санса и чичко Джендри посрещат децата на чичко Едмур и леля Рослин....залепнаха ми зъбите от сладост... бляк!

аз не виждам хепиенд в това Джон и Дани да умрат едновременно, пък ако ще и дете да има.
горчиво-сладък край, аз го разбирам, че победата на доброто няма да е абсолютно пълна.
Старк на практика почти измряха  - Джон не е Старк, а е Сняг/Тарг (ако бракът е законен), Санса е Болтън/Ланистър (ако се анулира брака  й с Рамзи)
Бран е Триоката врана и е над тези неща - Старк-Марк,* а за Аря имам сериозни съмнения че ще остане жива докрая на поредицата. **
*освен това е съмнително дали може да се възпроизвежда
**Аря ако се ожени трябва също да си смени името

Последна редакция: пт, 18 авг 2017, 23:54 от Джон Сняг

# 239
Sweat SmileSweat SmileДа ви кажа новата тъпня за край на сериала.Дани и Джон умират, имат дъщеря,която се отглежда от Тирион и ... wait for it...Мисандей Joy Детето се казва Лиана Таргариен, ражда с ена ДК, Дани умира при раждане. Джон напада КЛ и умира там Scream

Ще се гръмна Grinning

https://pastebin.com/YhdMdDqW

О, Боже. Прочетох. Ако това се случи в този си вид, ще е просто ... Мда. Леко насапунисано, но също и с оригинални обрати.

Общи условия

Активация на акаунт