Game of Thrones 28 - Bad things are coming...

• 43 766
  • 782
  •   1
Отговори
# 255
  • Вестерос
Скрит текст:
Дани има бебе момиче от Джон, ражда го на ДК, но умира по време на раждане.
Джон отива с Джейми и ко в КЧ и умират там- това в последния епизод.
Аря заминава за Есос с Нимерия.
В 1 и 2 епизод измират маса герои след като КН напада ЗХ. Убива и Бран и Мийра, Тормунд, Сив Червей и сие. Появява се Хауланд Рийд ппреди това и потвърждава на Джон кой е.Но Дани е вече бременна. Ако е момче смятат да го кръстят Еддард.
Преди да убият Бран той се варгва в Регал и отблъсква временно Визерион и ко.
Половината бягат в Речен пад и Орлово гнездо, другите на ДК.
Санса се жени на края за Джендри, който става лорд на Планински рай, Санса е на ЗХ, Едмур Тъли и жена му Фрейката са на Речен Пад, Тирион държи КР, но се грижи с Мисандей за дъщерята Лиана Таргариен и двамата са заедно.
Сам с Джили и малкия Сам са в тях си и той е лорд. Джили е бременна от него.
Драконите измират.
Не го четох подробно, тъпня е. За Давос не помня, май Аря и Хрътката заминават в КЧ и Аря сигурно убива Церсейката.
Друг завлича трупа на Бран отвъд Вала и го правят КН и така свършва.

# 256
Ох... Думи нямам.

# 257
  • Вестерос
Сапунките ряпа да ядат Grinning

# 258
Това, че не може да има деца, го е казала неква си вещица/магьосница, която таеше злоба. Може просто да е излъгала! Аз не го взимам на 100%. А и прекалено много се говори за това в сериала, така че , за мен лично, това значи 99% изненадаааа!

И аз това така го възприех, като чиста проява на злоба от страна на Мири Маз Дур.

Освен това в последната глава на Дани в последната книга и се възстанови цикъла...

"When the sun rises in the west and sets in the east," said Mirri Maz Duur. "When the seas go dry and mountains blow in the wind like leaves. When your womb quickens again, and you bear a living child. Then he will return, and not before."

Четох много хубава теория- Слънцето на Дорн (Куентин Мартел) тръгна от запад и залезе (загина) на изток. Дотракското море изсъхна, а пириамидите в Мирийн се разпадаха като листа отнесени във вятъра по време на битката, когато пристигаха Железнородените. (май от главата на Баристан имаше такова сравнение..или на Тирион..не помня.. Но е във Ветровете от спойлерните глави). Цикъла и дойде. Остава да роди- готово.

# 259
Като роди- голямата работа. Нещо ми писна от нея.

# 260
  • Варна
Че Дани не си е губила цикъла.
В пророчеството Мирри изброява невъзможни неща и едно от тях е Дани да забременее и роди ЖИВО дете.
Относно бла-бла слънцето е Куентин.. е твърде  ... хм  абстрактно.
Да не говорим, че в сериала Куентин няма.

# 261
Скрит текст:
Друг завлича трупа на Бран отвъд Вала и го правят КН и така свършва.

Това е добро.

# 262

Кадърът е от момента преди Дани да влезе с Джон в обсидиановата пещера.Не знам как се нарича онова висящото,но цветът му е сивосинкав (зима,Северът,Старк).

Тук преметнатото нещо си е точно в Таргариенски стил.

Хубаво е,че в сериала все още обръщат внимание на такъв тип детайли.

# 263
  • Сидни
Ако искате да се спойлирате на макс за следващия епизод :

Скрит текст:
Оффф всичко ми е супер безумно!

# 264
  • Варна
Малко смях:

Скрит текст:
Скрит текст:

# 265

Кадърът е от момента преди Дани да влезе с Джон в обсидиановата пещера.Не знам как се нарича онова висящото,но цветът му е сивосинкав (зима,Северът,Старк).

Тук преметнатото нещо си е точно в Таргариенски стил.

Хубаво е,че в сериала все още обръщат внимание на такъв тип детайли.

И да е замислено като за Старк ми убягва логиката. Нали в сцената след това тя го моли да коленичи

# 266
  • София
Здравейте! А какво стана с теорията Тирион да е Таргариен?

Замръзна и почвам да се съмнявам ДиД да и обърнат някакво внимание, просто има по-важни неща, а и трите глави на дракона вече не съществуват в този им вид, в който ние очаквахме.

Под горчиво-сладък край и аз очаквах това за което Джон писа. Лош край за някои наши любими герои, но с оптимистична цялостна нотка. Това за което вие пишете е буквално лош или депресарски край.
В никакъв случай не желая подобен край. Не че искам захаросан хепиенд от което сериала ще олекне много. Наистина един 'и така и вака' край ще е най-подходящ за всички...

# 267
  • Варна
Лош край за някои наши любими герои, но с оптимистична цялостна нотка. Това за което вие пишете е буквално лош или депресарски край.
Сладко-горчив край има Властелина на Пръстените, имайки предвид, че Мартин е взимал Властелина за модел, може краят да бъде подобен.
За съжаление там няма оптимистична нотка.

# 268
  • Вестерос
Нали се ожениха накрая, Сам се прибра , Фродо замина с чичо си...

# 269
  • Варна
Нали се ожениха накрая, Сам се прибра , Фродо замина с чичо си...
Чела ли си го? На мен ми беше много потискащ.Отпътуването на Фродо и Билбо звучи по-скоро като смърт. Всяка година Фродо страда от нечовешки болки заради ухапването от паяка и затова се решава да замине.
Фродо, Билбо , Гандалф всички си заминават от Средната земя. Арагорн се жени и доживява дълбоки старини, но съпругата му е обречена да страда вечно заради него, защото го надживява.
 Може би само за Сам имаше хепиенд и за някои други по-маловажни герои.

Общи условия

Активация на акаунт