Game of Thrones 28 - Bad things are coming...

• 43 000
  • 782
  •   1
Отговори
# 345
  • Сидни
Мисля, че ни един от тримата не знае нищо по тези въпроси  Joy
Както казах вече, според мен Денерис може да има деца, Мирри просто я излъга.
Колажите са супер, мен много ме забавляват!
Индийците няма ли да се размърдат и да пуснат 7ми епизод...

# 346
  • София
Тийзърчето за епизод 7 е крайно надъхващо, нямам търпение Simple Smile

Хексе, статията е много точна и моето мнение е същото от много време насам, още от сезон 5 насам.

Макситанче,
абсолютно нищо официално не се знае за сезон 8. Това което е 'изтекло' е абсолютен фейк.
сезона още не е започнал да се снима, епизодите (6 на брой) ще са по 90 мин. минимум до към 2 ч. макс и има голяма вероятност да стартират началото на 2019 г.
А после ни чакат тамън 4 спинофа...

# 347
  • София
Абе какъв е правилния ход за Церсито?
Изобщо останаха ли и някакви козове (Кибърн?). Тя е любимка на ДиД, така че може да очакваме нейната смърт чак в края на шоуто и то тя ще е епична, но интересно ми е сега какъв ход ще предприеме.
Част от силите на Ланистър останаха, има и Юрон с 1000-те кораба (абе поне един не са ли потопили в битките), Кибърн и зомбито Грегъри. Реално няма нищо. Дани я превъзхожда, да не говорим и че Джон вече е на нейна страна. Дали ще влезне в пакта срещу Другите ми е идеята или ще ги предаде и мине на страната на КнН. Ей това ме гложда.  newsm78
Мисля, че сме почти единодушни, че ако някой убие Церсей, то това ще е Джайм, но последния в момента, в сериала е здраво яхнал чехъла, така че за да направи нещо такова трябва да е до крайност шокиран и отвратен от сестра си. Дали ''Кралеубиецът'' няма да направи това, което най-добре умее и да помогне по този начин?
Интересно ми е. Преди бях убеден, че няма как Церсей да е толкова откачена, че да влезне в съюз с Другите, но сега все повече го виждам като единствения и маньовър, на който да стъпи с някаква надежда, че ще се справи с Денерис и драконите и.

Интересно ми е също така като дойде Дани само с два дракона вместо с три, какво ли ще си шушукат в столицата? Wink Май е по-добре да дойде само с Дрогон. Ако пристигне само с един, то всички ще знаят, че това си е нейния дракон (най-страшния) и за момента и е достатъчен и няма нужда от другите два, но ако дойде с два, то липсата на третия ще е доста очевидна и не на място...

# 348
Според мен Церсей има всичко което и трябва - Железния трон, желязната банка, желязната флота, златото на Тирелите, подкрепата на Джайм и Кибърн, плюс Не-Грегър.

Дани дотук - загуби железните на Яра и теон, загуби Дорн, загуби тирелите, Скалата е под обсада (ей чудно как Тирион прехвръкна от Скалата, до Драконов камък, а Сив червей още е на Скалата?), загуби един дракон, Джон е твърде зает да води битки на Север, за да й помогне точно сега.
Церсей просто трябав да изчака КнН да избие Дани и джон и посел да се споразумее чрез Кибърн да му дава определен брой жертви, срещу  това са има сигурност в земите й. Така ще се "бетонира"
Никъде не казано че КнН не е разумен и не може да се преговаря с него (Крастър как го е правил?) нито че армията му е толкова силна, че да завладее целия Вестерос наведнъж. може би ще има нужда от периодично подсилване. НА Церсей няма да й пука какво ще стане сто години след нея, зящото няма да е жива, важното е,  докато тя управлява всичко да е "на шест"

# 349
КН е делови "човек". Харесва ми!

# 350
  • Русе
Освен всичко нищо не и пречи на Церсей да я обърнат в Друга и току виж яхнала Визерис. Най накрая може да си намери подходящ крал за мъж.

# 351
 ами всъщност - делови "човек" е. Ако се абстрахираме от филма и се върнем към легендата, че КнН (13 ЛК)е правил жертвопироншения,  на другите, то те най-вероятно са били със същата цел, с която и Крастър  даряваше  синовете си - да не го закачат Другите. В случая КнН от легендата (13 ЛК), сигурно е преценил, че не може да се противопостави на Другите и така е сключил договорка с тях. не виждам защо и сериалният КнН да не е делови "човек" hahaha Може да си позволи да чака дори и 1000 години, за да му "узрее" армията за една истинсак експанзия, за него времето няма значение.
ДА, ако Църсито стане кралица-труп, това яко ще ме изкефи и мен, но аз предвиждам по-ужасяващи варианти за нея.
например
Скрит текст:
да се омъжи за Юрон и той да й отреже езика и да я измъчва. да не забравяме, че Юрон също е по-малък брат и е валонкар.

# 352
  • Варна
Скалата е под обсада (ей чудно как Тирион прехвръкна от Скалата, до Драконов камък, а Сив червей още е на Скалата?).
Тирион не е ходил на Скалата.
Иначе гледам одобряваш идеите ми за съюз на Церсей с КнН.
По-вероятния сценарий обаче е, да се съюзи с Джон и Дани и СЛЕД победата над КнН да им забие нож в гърба.
ГОТ обаче е шоу на изненадите, така , че всичко може да се случи по по-невероятния начин.

# 353
  • Варна
Нали в сериала ГЧ създадоха КнН, а той създава ББ?!?! Какъв 13ЛК, какъв Р'хлор какви 5 лева? Не трябва ли да е по стар от Вала?

Макситанче, тия "спойлери" на моменти са толкова абсурдни, че не си струват да се обсъждат.

# 354
  • Варна
Нали в сериала ГЧ създадоха КнН, а той създава ББ?!?! Какъв 13ЛК, какъв Р'хлор какви 5 лева? Не трябва ли да е по стар от Вала?
Да, ГЧ създадоха Другите в сериала и се потвърди теорията, че са ги създали и в книгите.
Има прецедент в книгите, че Други и хора са живели в симбиоза, т.е. напълно възможно е да може да се правят договорки с тях.

# 355
 имаше даже разни теории, че  Рууз Болтън, Кръпчо и разни други такива са слуги на Другия. най-малкото - кожата им колко е студена, очиете на Рууз, и т.н.* За кралицата-труп също е казано, че кожата й е студена като лед (въпреки че в някои версии тя е дъщеря на Могилния крал, който се занимава с трупове). очевидно може хора да конкактуват с Другите. Кибърн е некромант, би трябвало да знае техники да "разговаря" с тях, вече как ще текат "преговорите" е друга тема.

Хексе, Церсей, за да се опълчи на Другите, това предполага известно ниво на разумност в нея. досега тя
  праевше всичките си ходове противпоставяйки се на Дани.
Дани извади картата с Теон и Яра - церсей извади Юрон
Дани окупира Скалата надявайки се да намери пари - Церсей измъкна златото от там, и превзе Планниски рай.
Дани има дракони - Церсей направи "скорпио" по идея на Кибърн
Дани се съюзява с джон - Най-нормалното е церсей да си остави да се бият с КнН и да се бие с победителя, разчитайки на взаимното изтощаване на Другите и коалицията Дани и джон.
Допускам, че дори би се съюзила с КнН за да отслаби Дани. Церсей, не е рационална, тя има "изкривена "логика - ".важното е аз да съм добре. след мен - и потоп"

*.
Скрит текст:
спойлер от "Танца"
Скрит текст:
Лицето на самия Рууз Болтън беше бледосива маска, с две парчета мръсен лед на мястото на очите.

Последна редакция: пн, 21 авг 2017, 16:36 от Джон Сняг

# 356
  • Варна
Това, че Кибърн е некромант не го прави способен да разговаря с Другите. Те не са мъртви... или немъртви.
Очевидно е голяма каша в главата ти, Кръпчо си е жив, а какво общо имат очите на Рууз Болтън с мъртвите, немъртвите или Другите... Crazy

# 357
 Защо да не е способен да разговаря Кибърн с Другите?  Щом създава субекти като Не-Грегър, значи знае всичко за неживите, един вид той им е "родител".**
Не е нужно непременно да си мъртъв, за да си слуга на Другите, Крастър също беше жив и им помагаше.
Кръпчо в много от виденията му вижда русалки и прочие, с устни "червени като кръв", совен това въобещ не се усмихва и е "студен като мъртвец, с бяла кожа"* когато го намират. Русалките са слуги на Удавения Бог, а всички жреци на Р' хлор  -Мокоро, мелисандра - имат специалон отношение към този бог, твърдейки, че той е демон на Другия.
С Рууз Болтън неколкократно е обсъждано в другия форум, че  цялото му излъчване предполага да е някакъв хибрид между човек и Друг.има много такива теории, вкл. и в различни чужди сайтове, но наистина не ми се търси това което години назад сме говорили.

*по спомените на Кресен.

**Какво прави Кибърн, който създава Не-Грегър, по-различен от Чадата, които създават Другите, да речем?

# 358
Сериала го опростяват с всеки епизод става все по кух и плосък. Джони продължава да търси под вола теле и да усложнява с фантастичните си теории.

От друга страна умирам от любопитство да видя срещата на КнН със Церсей. И как аджеба ще води преговори с него.

Иначе Церсей ще се опита да изиграе поне живите, ще ги остави да се бият и ще се пробва със победителя. Само, че ако това не са хората....

# 359
  • Русе
 Кибърн, прави автомати ,според мен, запазвайки елементарна функионалност на нервната система, според случая. Зомбитата са автомати на духа на Другия, който ги е съживил.

Общи условия

Активация на акаунт