Game of Thrones 28 - Bad things are coming...

• 42 914
  • 782
  •   1
Отговори
# 510
Поканата може да е до Лорда на ЗХ, Джон го няма-Санса е. И Бриен като казва, че е за Санса има предвид за лорда, който управлява ЗХ в момента.
аз също предполагам, че поканата е в този смисъл. Джон никой не го знае жив ли е, здрав ли е, пленник ли е? (Санса твърди че няма вест от него откато е отишъл при Дани не е нормално Церсей да има вести за него.). Ако се върне междувременно ще очакват да отиде той, в негово отсъствие поканата е до Санса, която го замества.

# 511
Скрит текст:
Сценария нали изтече още преди месеци и засега съвпада всичко на 100%. Санса ще обяви Кутрето за предател, а Аря ще изпълни присъдата. На мен Аря не ми харесва в този сезон, държи се прекалено особено, но и самата актриса се промени доста през годините и може би за това не ми допада.
Гледах също преди седмици някакъв трейлър и там ми направи впечатление, че ББ надуват рога на Джорамун и Валът пада.

А този Юрон, носи ли на Церсей другия рог, с който ще управляват драконите?

Последна редакция: ср, 23 авг 2017, 14:20 от Tatti

# 512
  • Стара Загора
...Санса ще обяви Кутрето за предател, а Аря ще изпълни присъдата....

Това няма как да стане.. Или ако стане, ще е по-голяма глупост от сватбата на Санса и Рамзи.
Едард учеше децата си, че който издава присъдата, той я изпълнява.
(А и противоречи на пророчеството Wink )

# 513
Дори и да стане, ще е кулминация на съшити с бели конци истории с герои, които се чудеха какво да ги правят цял сезон....дори аз можех да измисля по-интересен нискобюджетен сценарий...

# 514
...Санса ще обяви Кутрето за предател, а Аря ще изпълни присъдата....

Това няма как да стане.. Или ако стане, ще е по-голяма глупост от сватбата на Санса и Рамзи.
Едард учеше децата си, че който издава присъдата, той я изпълнява.
(А и противоречи на пророчеството Wink )

какво пророчество? за Кутрето имаше ли пророчество?
иначе да, глупост ще е ако направят такава развръзка, но ние видяхме и по-големи глупости този сезон - например с телепортите или Джендри-Светкавицата.

# 515
  • Разпиляна във въображението
Сериозно обмислям да започна книгите отново. След като знам напред какво става може повече да се задълбавам в случващото се и думите/реакциите на героите. Имам време до финала на сериала, за да си изградя теория за него /ако вярваме на думите на писателя, че е оставял "следи"/.

# 516
Кутрето ще се опита да убие Аря, като тръгне Бриен, но Аря ще го убие?! Или Кутрето не би нападнал открито? Това с намирането на писмото е игра на Кутрето," Разделяй и владей". Джон ще се върне в Зимен Хребет, време е да омъжим и Бриен за рижавия, може да се размине. А Церсей може да ги вика, нали жив мъртъв ще и носят?!

# 517
Пълен потрес... пак спойлери Sad

# 518
Бе какви спойлери, разсъждения...то какво очакваш да стане в Зимен Хребет друго?! Да плеснат с ръце и да пеят песнички под дървото

# 519
Пълен потрес... пак спойлери Sad
Ако е за моя пост, това са мои размисли и страсти, не спойлери. А темата не е ли за спойлери реално, защото аз за това я ползвам. Като искате да си следите само сериала, то по-удачно е да не ползвате такива теми.

# 520
Аз не мисля, че Церсей ще се впечатли от "живия мъртъв", който ще ѝ носят. Нали има един такъв до себе си (Планината). Laughing

# 521
Спойлър е постът на miriana86 по-горе, и на мен ми стана неприятно, нарочно не съм чела изтеклата информация за следващите серии. Rolling Eyes

# 522
Абе трябва да се впечатли, щото са армия от 100 000 + и се вдигат много лесно. Планината, Кибърн го сглобява доста време. И самата тя знае колко е труден за убиване. Но както знаем тя е куха лейка и ще го подмине.

Друго ми липсваше в последния епизод, нямаше нито един великан зомби, дето ни показаха в началото на сезона.

# 523
ся па и Церсей ли чака зомби? не ловихме ли за Дани зомби?

писмото от КЧ - real or fake? аз мисля фейк.

# 524
Сценария нали изтече още преди месеци и засега съвпада всичко на 100%. Санса ще обяви Кутрето за предател, а Аря ще изпълни присъдата. На мен Аря не ми харесва в този сезон, държи се прекалено особено, но и самата актриса се промени доста през годините и може би за това не ми допада.
Гледах също преди седмици някакъв трейлър и там ми направи впечатление, че ББ надуват рога на Джорамун и Валът пада.

А този Юрон, носи ли на Церсей другия рог, с който ще управляват драконите?
Аз не съм забелязала всичко от изтеклото да съвпада на 100%. Което означава, че крадното е нещо като чернова. Да, някои неща ще са така, други обаче не, защото се предполага, че в процеса на снимките е имало промени/оптимизации/рязане на сцени, настъпили независимо от факта, че е имало изтичане на информация. Също така смятам, че е възможно сцени, които са били заснети, а после отпаднали/коригирани при крайния вариант да се появяват като спойлери.

ся па и Церсей ли чака зомби? не ловихме ли за Дани зомби?
2х1 Wink

Общи условия

Активация на акаунт