ЧААТАЙ УЛУСОЙ [Çağatay Ulusoy] - темата на ЧАЧО #2 [247]

• 54 798
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • Яко в Матрицата...
Привет! Hug

Ани Heart, благодаря за статията. Хубаво го е написала мадамата. Какво ли не преживя Чачо, но продължава напред и феновете му са до него... Е, работата с рибата е малко съмнителна, ще видим какво ще излезе от това Joy

# 646
  • Sofia, Bulgaria
    Добър ден на всички! Hug Hug Hug

# 647
Е, работата с рибата е малко съмнителна, ще видим какво ще излезе от това Joy

само хубави неща! Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes
Джадъъъ, не му викай тюфлек ImpImpImp
ми как?
Торбалан?JoyJoyJoyJoy

я, Чачо нагушил Бенсула.... Yellow HeartYellow Heart

# 648

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Здравейте Hug

Ани, благодаря за превода Kissing Heart
Благородни инициативи, градивно фенство! Nature High Brightness

Какво ще гледате този сезон?
Аз мисля да загледам "Отвъд мрака" със Синем Кобал и Танер Олмез, сценарият бил на автора на "Пойряз"и "Клетва", в момента Варна_2 превежда интервю с него. Интересно ми е. Казва, че в Турция има много даровити актьори, но недостатъчно добри сценаристи, които да използват таланта им...
Ще загледам, разбира се, "Чукур" и "Жена". Пък който остане... Sweat Smile

# 649
  • Sofia, Bulgaria

Цитат

Който преведат него Wink Grinning Стига да ми хареса Joy Joy Joy

# 650
Привет ви, прекрасни  Hug Hug Hug

Ко стана отървах тортата вчера  Laughing Laughing Нейсе не... на 100 годишнина ще се наредя да духам свещите  Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Здравейте Hug

Ани, благодаря за превода Kissing Heart
Благородни инициативи, градивно фенство! Nature High Brightness

Аз мисля да загледам "Отвъд мрака" със Синем Кобал и Танер Олмез, сценарият бил на автора на "Пойряз"и "Клетва", в момента Варна_2 превежда интервю с него. Интересно ми е. Казва, че в Турция има много даровити актьори, но недостатъчно добри сценаристи, които да използват таланта им...

И няма гледаш батЮ, м?  gydi Ми батко Ибо?  Laughing

За кадъната и мрака чух, ама тоя Чукур  Shocked идея си нямам кой е  newsm78

# 651
  • Яко в Матрицата...

#Crazy #Crazy #Crazy Кога успяваш ти?  Crazy Joy

Аз съм на един засега, другият е с мишката... За повече нямам сили. Чакам ... и аз не знам какво чакам  hahaha Кой знае кога ще пуснат Каракалема  Rolling Eyes

# 652
Кой знае кога ще пуснат Каракалема  Rolling Eyes

Ренко,  Heart Eyes Hug и ти ме хвърли в размисли  Joy Joy Joy а това кое е?

ПП.  smile3555 smile3555 smile3555 И докато пиша и додах на мене си  Joy Joy Joy ма вече се бях изложила подобаващо  Mr. Green

# 653
  • Яко в Матрицата...
Кой знае кога ще пуснат Каракалема  Rolling Eyes

Ренко,  Heart Eyes Hug и ти ме хвърли в размисли  Joy Joy Joy а това кое е?

ПП.  smile3555 smile3555 smile3555 И докато пиша и додах на мене си  Joy Joy Joy ма вече се бях изложила подобаващо  Mr. Green

Хич да не ти пука Joy Kissing Heart

# 654
Хм, батко Ибо Hushed мИ кък да го пропусна... пък и ДжадЪ ще ни остави ли без инфо Stuck Out Tongue, там ще проследя ашка и епизодите в банята и спортната зала... Heart Eyes

а батко Кеню, ще го гледам ама във филма, сериалът- през твоите очи, Галка Kissing Heart за толкоЗ историКА ще се пазя за Каракалема Joy

Рени, Hug в очакване съм и аз на Каракалема, но дотогава ще отхвърля по няколко серии на три- четири сериала Joy Пък и Каракалема като дойде наведнъж  10 по 30 мин ще го изгледаме и после?? Joy

Искре Hug и ко стана?! Елка нямало да играе с Борето във филм Cry

Hug

# 655
  • Sofia, Bulgaria

Цитат
Искре Hug и ко стана?! Елка нямало да играе с Борето във филм Crying or Very sad

Hug

Снимат го вече тоз филм бе мила Wink Из форумите голЕми емоции се вихрят Joy Joy Joy

# 656
аз да кажа ли, а, а, да кажа ли Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

YumYumYumYum

под тия пръсти... пиано ставам,
и щека дървена дори....BowtieStuck Out Tongue Closed Eyes
Ферита бей ще отразявам Heart Eyes
че с поглед тоз човек гори
Nature Fire

YumYumYumYum

и батко Ибо на миндера, JoyJoy
ще зяпам даже във захлас,
докато чакам си Лидер-а Blue HeartBlue Heart
близалки ще редя пред вас
LollipopLollipopLollipop

# 657
  • Sofia, Bulgaria
аз да кажа ли, а, а, да кажа ли Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

YumYumYumYum

под тия пръсти... пиано ставам,
и щека дървена дори....BowtieStuck Out Tongue Closed Eyes
Ферита бей ще отразявам Heart Eyes
че с поглед тоз човек гори
Nature Fire

YumYumYumYum

LollipopLollipopLollipop

newsm03 smile3501 love001 newsm62 newsm62 newsm62

# 658
Привеееет Hug
Джадъъъ, не му викай тюфлек ImpImpImp
ми как?
Торбалан?JoyJoyJoyJoy

я, Чачо нагушил Бенсула.... Yellow HeartYellow Heart

нИ може Торбалан Stuck Out Tongue Winking Eye може да му викаш: Слънчо Heart

YumYumYumYum

LollipopLollipopLollipop

JoyJoyJoyJoy и аз докато чакам Лидера Joy Каракалемски Joy ще гледам батко Ибо .. поне ще пробвам Joy
Ще гледам филма на батЮ за Проницателния Реджай Stuck Out Tongue Winking Eye и на сериала ще хвърля едно око .. да видя как е. Joy
Лу, кой сериал е Чукур? Joy Ренка, имаш ли идея какво означава? Joy всеки случай звучи мноУ странно на български. Joy

# 659
кво му е странно на Чукур бе Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes 
дизито на Убавото момче се зовяло така Joy    яма значи... дупка.... лИбовна JoyJoyJoy

на наЩУ не щЪ да му казвам слънчо.... Bowtie  кога не е слънчо Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт