Той не иска да ме заведе...

• 36 222
  • 365
  •   1
Отговори
# 75
Според мен авторката нямаше предвид "завеждане" , а покана по негова инициатива. Грешно се е изразила. От следващите постове е ясно , че си общуват , но когато не става дума за пари. Гори , язовири. Много я насвихте , че не го е опознала. А може би просто се съобразява досега с неговите нагласи.
Има хора , които живеят в двойка и се забавляват , и без да харчат много пари за  удоволствия .Създават си ги . Но когато и двамата са приели този начин.
В случая на авторката , тя не го приема. Дори да има пари и да иска да си споделят кръчмите и почивките , онзи не иска да харичи пари. Това явно е проблемът. С патологични скъперници животът е ад.
Крайно време е авторката да приеме или модела му , или да изчезва. Не може човек да е във връзка и да ходи самосиндикално на почивки с приятели. Що за връзка е това?!

# 76
Не може човек да е във връзка и да ходи самосиндикално на почивки с приятели. Що за връзка е това?!

Айде, бе?

# 77
Не може човек да е във връзка и да ходи самосиндикално на почивки с приятели. Що за връзка е това?!

Айде, бе?
Сериозно ли мислиш, че е нормално да си женен/омъжена, и никога да не отидеш с мъжа си/жена си на поне една обща почивка?   newsm78
Да е инцидентно, защото единия не може/сега не иска, разбирам.
Ама да ходиш винаги сама или с приятели, не го разбирам.

# 78
Има хора, които предпочитат язовирите и планините пред хотелите, ресторантите, клубовете и морето. Нищо странно.
Странно би било ако не излизате на разходка, ако в тях си на чешмяна вода, ако не правите нищо друго заедно (освен секс) и т.н.
А това, че той взима повече пари не означава, че трябва да плаща разходите на друг. Ти не искаш да плащаш неговите ама смяташ, че той е длъжен да го направи ... В грешка си.

# 79
  • където ми харесва

Айде, бе?
Сериозно ли мислиш, че е нормално да си женен/омъжена, и никога да не отидеш с мъжа си/жена си на поне една обща почивка?   newsm78

Не забелязвам тя да твърди, подчертаното.
Ама и да кажеш, че не може да си във връзка и да отидеш на море сам/с приятели, също не е ок.
Все пак, хората не са скачени съдове и могат да си позволят и такива неща.

# 80

Айде, бе?

В случая авторката не е омъжена, дори не бих била достатъчно смела да нарека взаимоотношенията й изобщо "връзка".

Да не отидеш нито веднъж с мъжа си или жена си на почивка е странно, да. Точно толкова, колкото да киснеш само и единствено с него и нито веднъж да не се забавляваш отделно с твои приятелки.

# 81
  • София
Може, ако другият едва те диша и с кеф гледа да остане сам. Mr. Green
Всъщност, ходенето с приятели е до време- като се оформят сериозни двойки, мъкнещият се соло с тях изпада в ролята на петото колело.
Или " навлек" за по- елементарните.
Другият вариант е ходенето по женски, поради липса на мъжко обкръжение.

# 82

Айде, бе?
E , аз коментирам този казус. Двугодишна връзка , прясно сгаждосани.
Темата не е за това дали човек във връзка си позволява да ходи на почивки без половинката.
Ако е лично за мен , редовно го правя , никаква драма няма между мен и мм. Но ако искам "да ме заведе" на почивка , няма случай да ми е отказал Mr. Green

# 83
Може, ако другият едва те диша и с кеф гледа да остане сам. Mr. Green
Всъщност, ходенето с приятели е до време- като се оформят сериозни двойки, мъкнещият се соло с тях изпада в ролята на петото колело.
Или " навлек" за по- елементарните.
Другият вариант е ходенето по женски, поради липса на мъжко обкръжение.

Просто не знам откъде е този талант да напишеш сума ти простотии в толкова кратък пост.

# 84
А това, че той взима повече пари не означава, че трябва да плаща разходите на друг. Ти не искаш да плащаш неговите ама смяташ, че той е длъжен да го направи ... В грешка си.

Според мен тук става въпрос не толкова за самите разходи и дали някой може да ги плати, а за отношение.

Две години да не ходят на ресторант или заведение, понеже е скъпо?!? Тук нещата не опират до самата сметка.

И да, той не е длъжен да го прави, но все пак е приятно мъжът да ти покаже, че го интересуваш, нали?

# 85
Има хора, които предпочитат язовирите и планините пред хотелите, ресторантите, клубовете и морето. Нищо странно.
Странно би било ако не излизате на разходка, ако в тях си на чешмяна вода, ако не правите нищо друго заедно (освен секс) и т.н.
Е защо да не плаща?Той е мъж! Не е ли малко под достойнството на един мъж да излезе и да чака жената да се бръкне да плати?Примерно моя като бяхме в началото още ме водеше по барове ресторанти...и един път не ме е оставил да извадя лев.За почивките се скъсахме от ходене но аз държах поне тогава да поемам поне мойта част.Да отбележа че е държавен служител със заплата около 1000лв значи въпроса не опира колко получава а до човека си е

# 86
Историята ми звучи като,,ние сме гаджета,ама той не знае,,.За мен това не е сериозна връзка,а неангажираща(казано по модерному).Човекът просто няма сериозни намерения,а авторката явно живее в някаква заблуда.За две години връзка и още не живеят заедно дори.Губите си времето.

# 87
Е, не всички си чупят краката да делят общ покрив. По начинът, по който авторката го описва по-добре и да не живеят, че си представям как я изкарва от банята преждевременно, защото използва прекалено много вода и й забранява да пуска водата в тоалетната, ако ходи по малка нужда.

# 88
Някои хора сякаш не четат. Други пък не разбират  психологията на стипцата и дават безсмислени съвети тя да му плаща или да ходи сама. Този не само че не дава пари да отиде ТОЙ на почивка, но не дава и на близките си да ходят със своите пари. Още не са женени, а той вече й се сърди като ходи тя. Ми нали харчи, как може така да хвърля пари?
Бягай, авторке, и не се обръщай, този ще ти обърне живота на ад, ако се ожениш за него. И ако ти заслужено ще страдаш, защото си го избрала такъв, то децата ви какво ще са виновни, че баща им да им брои всеки залък и да не им дава лев за нищо? По-добре сама, отколкото зле придружена, не си ли го чувала това? Стипцата не се променя, това от мен да го знаеш. Живях с родители пинтии, направо е..... ooooh!

# 89
Не виждам как той ще се навие на дете, все пак му свиди да изхарчи 1лв за себе си, а да плаща 18години за друг сигурно му докарва спазми и тикове.

Общи условия

Активация на акаунт