Инвитро / Икси на 40(и) години + Инвитро / Икси с ИЯР

• 84 861
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Здравей, +-123 Всички тук се борим по един или друг начин. Коя клиника избрахте? Пожелавам ви успех и много късмет, на нашите години имаме нужда от него!
Здравейте, да се разпиша и аз пак. След като най-отчаяно след поредния неуспешен опит се записах в края на юли 2017 г. чрез електронната форма за първоначален преглед в клиника "Надежда" вчера ми се обадиха оттам, че имам час за 05.06.2018 г. за д-р Стаменов. Ами, явно ще си чакам чинно дотогава и ще съм вече на 42... Scream, а и заповедта от ЦАР за втория ни опит по Фонда ще излезе малко преди юни 2018 г.
Ще продължаваме с добавките и витамините, и дано в клиника "Надежда" и с Божия помощ сбъднем своите мечти...
Иначе, експериментите с клиника "Щерев" за мен приключиха, повече там няма да стъпя...Angry

и на мен вчера ми звъннаха от "Надежда" ,  часът ми е чак за 26.06.2017  и аз ще съм на 42 тогава .... и също втората ни заповед ще е вече излязла , по мои сметки някъде 03,2017 . Малко ми прозвуча .. отчайващо - това са си повече от 8 месеца чакане , а времето си тече ...

# 526
rangelova, на колко си години? Аз съм на 41 и първият ми неуспешен при Т.Арабаджи беше на 40, а вторият на 41. В клиниката се запознахме с една жена, която на 41 направи първи опит при Андреева, а втори на 42 пак при нея. И двата неуспешни Cold Sweat. След втория неуспешен опит миналия месец си даде сметка,че там се работи през пръсти, както и аз...Нищо,че Андреева стана доцент...
И двете (с другата жена)между другото, освен възрастта имаме в допълнение мъжки фактор, а се оказва, че в Щерев не са силни в мъжкия фактор и не разполагат с нужната апаратура....
И досега съжалявам,че си изгорих първата заповед за фонда, която беше подавана чрез Владимиров, а ние я сменихме за Щерев!!!
При Вас как е?

# 527
  • София
бързо са ви дали час, доскоро даваха за след година за стаменов  Rolling Eyes

# 528
Здравей, +-123 Всички тук се борим по един или друг начин. Коя клиника избрахте? Пожелавам ви успех и много късмет, на нашите години имаме нужда от него!
Здравейте, да се разпиша и аз пак. След като най-отчаяно след поредния неуспешен опит се записах в края на юли 2017 г. чрез електронната форма за първоначален преглед в клиника "Надежда" вчера ми се обадиха оттам, че имам час за 05.06.2018 г. за д-р Стаменов. Ами, явно ще си чакам чинно дотогава и ще съм вече на 42... Scream, а и заповедта от ЦАР за втория ни опит по Фонда ще излезе малко преди юни 2018 г.
Ще продължаваме с добавките и витамините, и дано в клиника "Надежда" и с Божия помощ сбъднем своите мечти...
Иначе, експериментите с клиника "Щерев" за мен приключиха, повече там няма да стъпя...Angry

и на мен вчера ми звъннаха от "Надежда" ,  часът ми е чак за 26.06.2017  и аз ще съм на 42 тогава .... и също втората ни заповед ще е вече излязла , по мои сметки някъде 03,2017 . Малко ми прозвуча .. отчайващо - това са си повееч от 8 месеца чакане , а времето си тече ...
Да, Emma,отчайващо е, но аз лично за себе си незнам какво да правя,тъй като не мога да ползвам повече отпуски, а за болнични съвсем не мога да мисля. Трябва да си изработя някаква схема с работата, за да можем да направим поне още един самофинансиран опит преди срещата със д-р Стаменов на 05.06.2018....

# 529
[/quote]
Здравей! Съжалявам за това, което си преживяла. Нямам опит с клиники, никъде не съм ходила. След дълго мислене и благодарение на много момичета от форума, реших да не си губя времето и да замина направо за Турция. Дай боже да греша, но от тази "Надежда" също нищо хубаво не може да се чака. Прочетох ужасни неща за там и пари да ми дават, не отивам. Помисли си. Не си губи времето и не си хвърляй парите на вятъра. Късмет ти желая! Hug

# 530
Момичета и на мен ми се обадиха от Надежда и имам час за 09.02 за д-р Персенска, аз съм на 38.  Имам три опита , втория беше успешен до 9 г.с. , а от третия ми предстой Зет на две бластоциста. Мисля си за Ец.

# 531
Бамбарадамба, мисля,че се шегуваш Rolling Eyes...
Аз попълних електронната форма в края на юли 2017 г. и ми дават час за 05.06.2018. Това си е почти година...

# 532
  • София
ами аз посещавам стаменов от 10г.
та тогава преди 10г април месец ми дадоха час за октомври.
през годините имаше периоди когато дори отказваха изобщо часове за него, защото е претоварен.

а ужасии могат да се намерят за всякакви лекари, мисля че е добре да се говори от личен опит, а не една казала , друга неразбрала.

# 533
Здравей! Съжалявам за това, което си преживяла. Нямам опит с клиники, никъде не съм ходила. След дълго мислене и благодарение на много момичета от форума, реших да не си губя времето и да замина направо за Турция. Дай боже да греша, но от тази "Надежда" също нищо хубаво не може да се чака. Прочетох ужасни неща за там и пари да ми дават, не отивам. Помисли си. Не си губи времето и не си хвърляй парите на вятъра. Късмет ти желая! Hug
[/quote]
Привет, благодаря ти Simple Smile. И на теб късмет!!!Ами, така или иначе имаме излязло одобрение от фонда за 2018 г. ще имаме заповед към април-май 2018 г. Мисля да я използвам...все пак...и по-добре при Владимиров или Стаменов, отколкото при Щерев...

# 534
Аз попълних електронната форма в края на юли 2017 г. и ми дават час за 05.06.2018. Това си е почти година...

Аз попълних формата началото на август...когато  вчера ми казаха за кога е  часът -  не повярвах на това , което чувам ... даже си помислих,  че това я някаква форма на любезен отказ...  все пак 10 месеца и половина чакане ...

# 535

Аз попълних формата началото на август...когато  вчера ми казаха за кога е  часът -  не повярвах на това , което чувам ... даже си помислих,  че това я някаква форма на любезен отказ...  все пак 10 месеца и половина чакане ...

Да..., аз знам,че за него се чака доста. Но сега в кръга на шегата, знам,че не е за смях,но като ми звъннаха вчера, бяхме със съпруга ми на пазар и аз като затворих му казвам: "Обадиха се от клиника"Надежда" за час за 5-ти", ама втрещена... И той ми отговаря милият: "Ама,сега, за 5-ти ноември ли?" Innocent

# 536
Не зная ... лошото е,  че после ще кажат ами - 42 какво очаквате ..ние загубихме 3 години вече почваме 4- та

# 537
Именно, така е...губим си времето в опити в различни клиники и лутане...А годините си минават...Sad

Последна редакция: пн, 09 окт 2017, 17:17 от bubalini

# 538
  • София
bubalini,и аз съм на 41 год. и при мен нещата не са нормални-хормони/TSH уж го вкарахме в норма-пия Л-тироксин,другите не са много в ред/прогестерон,естрадиол...,а при половинката също има проблем с Астенозооспермия е ..не знам на къде да се отправям

# 539
rangelova, и ние сме в безизходица... Sad Ние сме с олигоастенозооспермия...Макс и ИМСИ не ни направиха и двата пъти в Щерев, не можело при такива показатели. Оказа се обаче, че в други клиники с тези показатели правят и Макс, и ИМСИ. Чудим се кой път да хванем, дано не е пак грешния...

Общи условия

Активация на акаунт