Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 56

• 112 100
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • DE
Обожавам бели килими във всичките им нюанси  Heart Eyes
Но се чудя, как може да има толкова фенове на кафявото. Винаги го свързвам с еднотипните соц мебели. Не бих си причинила такова у дома, освен натурално дървен цвят или светло към бежово  Tired А има толкова нови и прекрасни нюанси и цветове...

# 556
Мис Бингли, ако беше моята спалня, щях да го разкарам с цената на олющени стени. Отгоре бих сложила други картини, които да прикрият щетите. (Защо хората подаряват подобни неща на сватби е друга тема...). Просто наистина не е добре, а и е много далече от шаби шик. Ако със сигурност няма да го махаш, по-добре смени възглавниците с нещо, което би импонирало малко на принта - няколко нюанса зелено, примерно. Или едноцветни, много светли -слонова кост, светло бежови... Ама паното обрича всички опити за стил. Защо не си сложиш по-добре композицията от гоблените в спалнята?

# 557
  • Бургас
Макарон, килимът е чудесен!!!!

# 558
Благодаря, момичета, и аз си го харесвам много.

Кошмар е за чистене  Heart Eyes Но си струва всяка капчица пот от челото на мъжа ми, прекрасен е (и килимът, и мъжът, който ми уйдисва на акъла).  Mr. Green

# 559
Макрон и на мен много ми харесва килима
Обаче съм толкова практична,че все гледам да ми е удобно и чистя по-малко
В кухнята мисля да сложа шаги едноцветно  - бежово или мръсно бяло
Имам хампен от икеа,но с годините се спихна и искам нещо по-рошаво
Дането ,въпрос на вкус
За мен кафявото е уют
Не мога да понасям метал,стъкло,пластмаса и цветни мебели особено в кухня и всекидневна

# 560
  • Canada
Смоук,  мислила ли си за килим от юта или кафява кравешка кожа?

# 561
Макарон, килимът е чудесен!!!!

+1

Мис Бингли, приятно е станало. Особено след като сте махнали и онзи зелен диван.
Какво попита за спалнята? Бих се заиграла със завесите , шалте и килима.

# 562
Контеса,зеления гаден диван беше в хола.Сега за там сме поръчали друг,в светъл телесен цвят с шоколадови възглавнички.
А за лилавата спалня,кояно е на снимките питах с какви цветове да разчупя.Завесите са вече купени(лилави са,изчистени,една идея по-тъмно лилаво,ушиха ми ги).Щалтето също ни е ново с две лица,бяло и лилаво😁
Килим само нямам,паркет е,но бих иксала да си купя пухено малко и да то сложа отпред пред спанята(тъкмо да има съде да се лази)
Аз харесвам рошави и потъващи,пухени и меки килими,колко ще е практично за бебе не знам.

# 563
Много хубав килим.

# 564
  • Бургас
Мис Каролин Бингли, днес спокойно разгледах снимките ти, че вчера бях полудяла по ремонта на банята. Спалнята е станала уютна с това люляково, топло бежево и бялото. Няма да коментирам колажа, за него вече се писа. Писа, че завесите вече  са ушити. Според мен едно мръсно бяло пухкаво килимче би стояло много добре. Пред спалнята ли ще го слагаш? Това, което аз бих променила, ако това беше моята спалня, е да сменя калъфките на  възглавниците. Самите бебешки допълнения са шаренки - израчки и т.н. така че ако възглавниците са едноцветни ще създаде впечатление за изчистеност. Примерно - една или две
 в топло бежево, дори лъскаво, примерно тафта или нещо сатинирано, друга -с цвета на настолната лампа, трета с цвета на завесите - от същия плат...Можеш да сложиш и сива.Изобщо повтори цветовете на спалнята във възглавниците  и ще стане добре. Така хем няма да е много скъпо, хем когато ти омръзне, можеш да ги смениш с по-силлни цветове. bouquet
Аз така съм направила в хола. Единия комплект калъфки е в сиво-лилаво, розова тафта и лъскаво бежево. Нямам плътни завеси, а само "шалове" пуснати от двете страни на прозореца. Едните са сиви, другите - розови. Когото ми е романтично - слагам розовите, когато искам да ми е "по-хладно" слатам сивите. Втория комплект калъфки и в същото лилаво и тревисто зелено.
Така сменям интериора според настроението ми.

# 565
Смоук,  мислила ли си за килим от юта или кафява кравешка кожа?

Хм, признавам си - не  Grinning Но и не мога да си го представя...ох, ще взема да пусна едни снимки, само да се наканя да щракна тия дни.

Едит - набързо поразгледах по сайтовете...Всъщност не е никак лоша идея. Размерът също ми е казус, защото не искам отделни пътеки, а цял килим, върху който стъпва цялото легло и има достатъчно място за ходене върху него.

Но пък кожата е несъразмерна и позволява по-разчупено полагане, ако взема 2 броя  newsm78

# 566

Irinita Възглавнички имам много, и бежова и сива и бяла, купих ги наскоро,но се посъсипаха много бързо. Имам обаче 6 бежови точно подхождащи на дъбовия цвят от стария диван. Имам и много плат останал от завесите, но не стигна за шалте и ще ми шият от него възглавници (лилави като завесите).
Твоята идея много ми хареса и аз в началото така мислех да направя, но взех и няколко по-шарени възглавници.
Килима ще е пред спалнята да.Имам точно такъв,какъвто казваш от баба, тип китеник,пухен,мръсно бял,но подозирам,че беба ще го яде,защото е с такива като бодлички.От доста време се канех да го извадя, малко е рeтро е е,но аз си обичам такива неща. Другият вариант е пухен сив.
Така де, тези неща са дребни, ще се направят лесно,но пък с тях и лесно ще се промени облика.
Да се похваля новия диван дойде днес. Изглежда много приятен! Като цвят капучино и с шоколадови възглавници,нещо такова.

# 567
Давай снимки, Мис, не описание! Ние и очите искаме да оплакнем.

# 568
Ааа първо трябва да го изровя от сандъците 😁 и тогава

# 569
На първо време- на дивна! Нали е у вас?

Общи условия

Активация на акаунт