Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 56

• 112 081
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
И на мен ми харесва така  Peace
Но ако толкова искаш декоративни елементи, дай си време и ще намериш тези, които наистина да ти харесват.
За мен този тип акценти са някак лични - когато пътувам се случва да видя елементи, които просто ми грабват сърцето и с голямо удоволствие ги включвам в обзавеждането.

# 601
Докога е Стройкото и струва ли си да се ходи?

# 602
  • Sofia
Докога е Стройкото и струва ли си да се ходи?
До неделя е....много слабо откъм изложители.

# 603
Pisa, аз много харесвам такъв тип композиции от керамика на стена за кухня:

Смятам, че ако се подбере красива керамика може да стане нещо наистина интересно, а ако ги подбереш в близки, ако щещ и дори нюанси на бялото, цветове, хем ще имаш текстура на стената и ще е красиво, хем няма да е баш като картина в интериор.

Друго, което ми хрумва като идея, е да сложиш някакъв много голям и готин стенен часовник. Само че ти имаш 4 еднакви ниши и може би тази хрумка не е много подходяща. Само малко за изплакване на окото иначе Grinning :

Това са просто идейки. Аз обичам артистични елементи в интериора и примерно ей такова нещо много искам да си имам вкъщи. Мисля, че и при теб ще стои много хубаво, но дали ти се наема с такова чудо, не знам Simple Smile))
Това е фасадата на една прекрасна галерия в София:

Някакъв wall art също би стоял готино, според мен. Нещо, което можеш да си направиш и сама:

# 604
whoowhoo, много благодаря за страхотните идеи!!! Никога да не се бях сетила за показаните от теб красоти. Определено започвам да се оглаждам за керамика, която би била подходяща.

# 605
  • Варна
Определено не искам битов стил. Идеята с висящите кашпи много ми допада, но там е постоянно в сянка и не мисля, че нещо би отцеляло. Мушкатото до хладилника остана без листа на втората седмица. Пък така без нищо ми е много недовършено и неуютно 🙁 Хич ме няма по дребните детайли. Знам всичко общо как искам да изглежда, но подробностите накрая...

Спокойно на стените могат да се сложат открити рафтове, на тях не е задължително да има вехтории, но може бутилка вино или ракия, книги, снимки в рамки.

# 606
На мен ми харесва идеята на Doris за дървени рафтове, даже може някой фенер от ковано желязо да сложите на стените с крушка или свещ.

# 607
  • Варна
Може и голям декоративен часовник на една от стените

Или мнооого часовници Laughing

# 608
Фенери има на всяка колона. А мислите ли че някакъв такъв надпис ще бъде добре например в единия долап, в другите керамика или рафтове:

# 609
  • В полите на Витоша :)
На мен не ми се връзва много такъв надпис, може би зависи и от шрифта, нека и другите кажат.

# 610
Аз направих нещо подобно, това е само началото на проекта...за съжаление снимки от завършеният нямам

# 611
Много хубава нолина!

# 612
Titina, много ми е любопитно да покажеш и завършения проект!

Дами, във Вивре има килими в момента, има доста приятни неща. Понеже често се дискутират килими тук...

https://www.vivre.bg/c-14125/%D0%BC%D0%B8%D0%BA%D1%81_%D0%BE%D1% … D0%B8%D0%BC%D0%B8

# 613
Влюбих се в керамиката  Heart Eyes И аз много обичам артистични елементи и изкуство в интериора - радва ми очите, така да кажем  Simple Smile

По отношение на надписите - аз, за съжаление, така и не успях да ги харесам. Някои направо ги приемам за кич, но пък от друга страна смятам, че малка доза кич не винаги е лоша идея  Mr. Green

# 614
Здравейте, досега само следях темата, но вече ми предстои цялостно обзавеждане на апартамент и имам много въпроси, тъй като ми се налага за първи път. Тук чета много полезни съвети, затова ще се радвам на мнения. Доколкото разбрах се започва с интериорните врати, а не знам на какъв цвят да се спра. За обзавеждане съм се ориентирала към сиво-бялата гама. Не мога да преценя, ако вратите са светли дали няма да се слива всичко и да стане безлично, а ако са тъмни да се получи прекалено голям контраст. Както и дали да са в топъл или студен цвят, макар че клоня към по-топъл, иначе ще е прекалено студено като излъчване. Не знам дали питам в правилната тема и дали обясних нещата достатъчно добре, но се надявам да има кой да ме посъветва нещо. Благодаря предварително Blush

Общи условия

Активация на акаунт