Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 65

• 91 082
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Честито !
Желая ти лека и успешна до финал бременност ! Hug

# 526
Честито и от мен! Лека бременност с щастлив и пухкав навременен финал!

# 527
Момичета минаха две седмици след полужителния ма тест.Първия беше 48 ,втория 156.Дадоха ми час при др.Стефанов чак за 11.12.Нямало по рано.Казаха ми ако искам две седмици след теста да отида някъде да ме видят .Така и направих.В ряда бях на преглед,но докторката не можа да види нищо.Каза ми ,че е рано още.Но по мой изчисления съм в 5та г.с.И вшсля ,че би трябвало да се вижда вече.Каза да отида другата седмица в петък.Но аз ще се побъркам до тогава.Моля ви кажете ми какво мислите.Дали наистина е рано.Или нещо не наред.Или докторката не видяла заради лоша апаратура.Незнам какво да правя.Да отида на друг лекар ли.Или да пусна един кръвен тест.

# 528
  • София
Stz2, 5гс е рано още да се види нещо. Щом нямаш цикъл и няма остри болки, всичко е наред. За успокоение може да пуснеш един кръвен. Успех!

# 529
Здравейте,момичета.Имам въпрос,трябваше да почнем стимулация,но ТСХ ми беше 5,на следващия ден 4,27 и я отложихме за след 20 дни.Преди това пих Ясмин,но сега ми изписаха нови противозачатъчни.Според вас,може ли да е от Ясмина?Възможно ли е за 24 часа да се смъкне с почти 1 единица?Има ли някоя от вас,която е била с високо ТСХ и дали според вас мога да го смъкна за 20 дни?Вторник съм на ендокринолог.

# 530
stz2, не се притеснявай, може би е рано. На мен ми видяха сакчето този вторник на 5 г.с. + 5 дена, тоест била съм в 6-та седмица, макар че не знам дали това е нормата. Може и апаратурата на лекарката ти да не е добра. Аз на твое място бих пуснала още едно ЧХГ за всеки случай и другата седмица бих отишла на друг лекар с по-добра апаратура да ме види. И аз не бих издържала чак до 11.12. Стискам палци всичко да е наред!  Hug

# 531
  • София
Даяна, преди забременяване ТСХ трябва да е под 2. При имплантацията може да скочи 4 пъти, а стойности над 10 са опасни за бременността. Отиди на ендокринолог да ти назначи терапия.

# 532
stz2,не се шашкай излишно. Как те гледаха, през  корема или вагинално ? През корема , няма да видят абсолютно нищо , вагинално евентуално ще се види нещо . Според мен спри да пускаш и кръвни и се успокой , дочакай си 11.12 , тогава ще чуете и сърчице . След всеки преглед ще се притесняваш за следващия, казвам го от опит . Всичко ще бъде наред! Отдай се на почивка, положителни емоции и добро настроение. Пази се от хреми и грипове. Вместо кръвен , направи си един уринарен тест , да си имаш за спомен 2 те чертички 😀! Тихичко честито и се пази! Лека бременност!

# 533
Благодаря ви момичета за отговорите и съветите. Hug Прекрасни сте.
На вагинален ме гледаха.
Ще си изчакам прегледа другата седмица.А в понеделник може да пусна един кръвен ,ако не се стърпя.

# 534
Момичета може ли да ми кажете нещо повече за фрагментациите. След първото ми инвитро имам само един ембрион който върнаха на 3ти ден защото бил един и на всичкото отгоре бил с фрагментации. След като се порових в нета разбрах че шанса ми е нулев, но повече ме обезпокои това което прочетох   че фрагментациите можели да значат аномалии на самият плод. Затова ви моля да ми кажете ако знаете опасни ли са за плода фрагментациите.

# 535
Момичета, здравейте!Търся информация относно мериоферт, но почти не намирам такава.Моля, ако някой е бил стимулиран с този продукт да се включи!Предстои ми стимулация преди икси с този медикамент и ми се иска да чуя от първо лице някакви впечатления.Благодаря предварително!

# 536
Здравей,пункцията ми беше в понеделник и бях стимулирана с мериофер.На мен ми подеиства много добре.

# 537
И моята стимулация беше с мериоферт. При условие че съм с високо фсх, извадиха 11 яйцеклетки, но не знам дали се дължи само на него. Аз бях всяка вечер на бемфола и сутрин през ден мериоферт. Малко боли след като вкараш лекарството и е хубаво да разтриваш мястото около минута, за да се разнесе по-бързо.

# 538
Момичета моят първи опит завърши с неуспех. CryСлед двата положителни теста ,след две седмици не се видя нищо в матката.Днес пак бях на преглед и пак нищо.Направихме кръвен тест и резултата е отрицателен.Още го осмисляме.Защо стана така?Как стана?Кога?Не съм имала кървене нито болки.Доктора нищо не каза.Имахме големи надежди.Просто не мога да павярвам.А сега на къде?Пак всичко отначало.Пак подаване на документи ,чакане една година и стимулация. Cry

# 539
Много благодаря, момичета!Утре ми е първата инжекция и много се притеснявам...дано всичко мине наред и най-важното е да има две чертички накрая!Искрено съчувствам на всеки от вас и желая успех в тази не лека битка!

Общи условия

Активация на акаунт