Фермата 3 - 2017

• 66 183
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
Гримьорката ми е много дразнеща за окото, все нацупено гледа и ми се струва адски превзета. Същата като Капчикова, само дето тя поне се усмихваше повече. Каролев снощи каза, че са си приказвали за много интересни неща, дано да има какво да покаже.

# 391
Няма от Белгия никой, от Берлин има.

# 392
  • Вестерос
Гечо е бил в Белгия, Иван е от Германия.

# 393
Да, де. СхванАх, че е грешка на езика, клавиатурата.

# 394
На мен снощи най-голямо впечатление ми направи Ивона.Според мен тя е най-мотивирания човек за победа сред участниците и би направила всичко да я достигне.Още преди Андрей да покаже за коя жена тя е гласувала, ми беше 100% ясно, че е гласувала за себе си.Може би ще бъде лицемерна и манипулативна, но ще видим дали другите ще я хванат.Божидара я усети, но го каза твърде злобно и по неправилния начин.

# 395
Гримьорката ми е много дразнеща за окото, все нацупено гледа и ми се струва адски превзета. Същата като Капчикова, само дето тя поне се усмихваше повече. Каролев снощи каза, че са си приказвали за много интересни неща, дано да има какво да покаже.
У дома получи прякора " Мос хепатит 2012". Толкова страшна и нечистоплътна ми изглежда. Все сърдита..

# 396
  • София
Снощи ме впечатли Алек/с?/, не очаквах, честно казано, изглеждаше ми като кифльо. Иван от Берлин хубаво учеше момичетата да коват, ама не го дадоха да пипне нищо, само акъл ръсеше, застанал на "Ф". Дано не е втори Нико.
От жените Марина изглежда оправна и снощи ми хареса в битките, обаче после откъсите от кастингите нещо ме разколебаха.  Thinking Вили и Франческа също са ми симпатични. Владо Каролев според мен е напълно излишен.

# 397
  • Вестерос
Аз не виждам лошо да си мотивиран като Ивона. Не мога да разбера защо Божидара така иззлобя.

# 398
Аз не виждам лошо да си мотивиран като Ивона. Не мога да разбера защо Божидара така иззлобя.
Точно за това казах, че ме впечатли.Не съм казал, че е лошо, дори напротив - харесвам такива хора, които играят за победа и са супермотивирани.Много ми се издигна в очите.А Божидара е първият човек казал нещо лошо за някого от Фермата.Колкото и да се говори, че е по-различна от сестра си, кръвта вода не става.Явно я беше хванало яд за играта, от която тя се отказа, и потърси на кого да си го изкара.Тя щяла да ги номинира един по един... Явно много си повярва тая.

# 399
  • Великобритания
Толкова злоба има в тази Божидара , че чак искри хвърчаха от очите ѝ докато говореше , не разбрах какво точно я настъпаха , ама имам чувството , че ще избухне хахха , ма иначе и тя търси къде да си полегне
Ужас ужас , Опосумиии - не вкарвайте известни личности бее , няма смисъл от тях
единия с вечен махмърлук , другия го страх от крави , третата пък отишла за почивка сред природата
Ай сиктир , обикновените и непознати хора са хиляди пъти по интересни , надъхани и подготвени

# 400
  • Тра-ла-ла
Божидара иначе се прави на много дзен. Но то по физиономията й си личи, че е злобна. А според мен си е и кукувица

# 401
  • София
В другата тема писаха, че са видяли Владо Николов да пие кафе, явно бързо е излязъл от Фермата.

# 402
Какво ви пречи Каролев, все едно от вашата храна яде? На мен пък ми е интересен, умен човек е, защо да няма нещо по- различно този път? Ето, че неговите избори ще са важни, а той е неутрален, и е за малко, няма да гради стратегии като всеки друг

# 403
  • Вестерос
A всъщност защо Божидара така реагира? Правех нещо из нас и не дочух добре обясненията в началото. За това, че Ивона е гласувала за себе си? И аз бих го направила щом имам право Grinning

# 404
A всъщност защо Божидара така реагира? Правех нещо из нас и не дочух добре обясненията в началото. За това, че Ивона е гласувала за себе си? И аз бих го направила щом имам право Grinning

До колкото аз разбрах, Ивона се държала със всички мило включително и с Божидара и тя е очаквала да гласува за нея, но тя е гласувала за себе си и затова според Божидара тя е злобна и забива нож в гърба. За мен Ивона няма да продължи дълго, както каза Каролев, но болярската кръв тече в нея и каза, че ще направи каквото е нужно само и само да се докопа до финала. Не случайно и трима гласуваха за Ивона - нейната тактика действа и за сега успява да си направи приятели, които да гласуват за нея.

Общи условия

Активация на акаунт