GoT 29 - There is only one war that matters...

• 29 591
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
  • Разпиляна във въображението
Този път любопитството ми не издържа и гледах епизода

Скрит текст:
Сцената на арената ми хареса.
Теон, Джон и боя на брега - разтеглени. Гледах си часовника и броях отминалите минути.
Санса, Аря и Кутрето. Мисля, че Санса осъзна всичко, докато стоеше на укреплението. Т.е. всичко й се намести следвайки съвета на Кутрето да се постави на мястото на противника. Затова и после го цитира. Аря я следваше и така го закопаха. Малко тъпо ми беше с плача му. По-скоро ми се искаше да се признае за победен в тази игра, защото и той беше добър играч.
И за мен Регар си беше Везирис.
За Тирион не мислих, че Церсей ще му посегне, но пък за Джайм си помислих, че ще е яко ако стане. И потегли като беден рицар на Север /радвам се, че картинката от по-миналата тема се оказа невярна в тази част/
Готино беше и със зимата, която достигна най-накрая и КЧ.
Сам и Бран - много бързо им се случи напасването на историята.
Че бебче между двамата Д ще има може би няма съмнение, но съм далеч от мисълта, че ще се разбере преди решителната битка.
Искрено се надявам теориите за намесата на Бран в линията на КнН да не е истина, защото ще е постигнал едно голямо нищо.
Падането на Вала - магията бе разрушена от магическия огън на дракона.

Започнах да препрочитам книгите. В придишната тема бе споменато за годините на КнН. В крайна сметка ЗХ е построен преди 10 000 г., а КнН не е бил виждан от 8 000 г.

# 331
  • Вестерос
Все пак Дани не е предадена още от любов Grinning 

# 332
  • Варна
Ще ми е мн тъпо, ако Тирион наистина е предател и играе за Ланистърите...
Джон може да предаде Дани, заради някое от неговите доблестни постъпки.
Именно и аз не очаквах Джон да предаде Стража, но винаги може да се намери някакво благородно оправдание.
Тирион може да ги предаде заради Джайм, заради Тиша, въобще всеки може да има желязна причина за предателството си. Абе не казам, че точно тези хора, но ТРЯБВА да има обрати, иначе няма да е Гейм ъф тронс.

# 333
Ако стане тази глупост Джон и Денерис да имат бебе си представям, че КнН ще го гепи някак и превърне в ББ Grinning Мартин нали е обещал bitter sweet end Grinning

# 334
  • Вестерос
Скрит текст:
От показаното излиза, че и с Бран се е консултирала Санса освен и с Аря. И че след разговорът от днешния епизод Санса е загряла, а не , че са играли преди това игра двечките.

Стори ли ми се или Санса пусна една сълзичка?

И само на мен ли ми се стори, че Церсей
Скрит текст:
пуска ревниви погледи към Джейми и Бриен Grinning

Все повече се убеждавам, че Джейми ще убие Церсей. И след този епизод още повече.

Може Тирион да е предателството към Дани от любов- от любов към брат си Джейми.

Последна редакция: пн, 28 авг 2017, 11:17 от Tiffany А

# 335
Аз не очаквам сладникав финал, даже очаквам нещо с отворен край
Скрит текст:
защо пък не и Ланистъровото бебе да оцелее

Скрит текст:
Ще е интересно в следващия сезон Аря да отиде с лицето на Кутрето при Церсей

# 336
  • Вестерос
Последното ще е най-възможното нещо, за какво се обучава толкова Grinning  Eдва ли само заради Фрей, тях в книгите ЛСК ще им види сметката и за Аря остава главната цел.

Че грозен Регар Scream

# 337
  • Сидни
Да бе...много съм разочарована от Регар и Лиана...верно че ги дават за 3 секунди, ама можеха и по-красиви да са и да не ползват перуката на Визерис. Къде е Орландо Блум? Joy

# 338
  • Вестерос
хахаха Лиана ставаше, но Регар пълно разочарование... Neutral Face

Скрит текст:
Е реално целият Вал не падна, аз очаквах да се срути целия, само го прекъснаха Grinning

Малко тъпо да ни разкрият кой реално е Джон, докато прави секс с леля си...

А за Тирион
Скрит текст:
според мен се ядоса, защото сега Дани ще вярва повече на Джон един вид , а не на него. Аз ревност любовна не видях, а яд, че не е предвидил тази възможност.

Скрит текст:
Бебе ще има 100% и след разговорите пак , че не може да има деца.
Толкова плоски да станаха ДиД Unamused

# 339

За Джон – честно казано, толкова много герои са съживявани вече и си карат напред, че неговият случай пък съвсем не е уникален. До момента имаме представени поне четири (и потенциален пети) съвсем отделни и независими един от друг начина за връщане от мъртвите. Подобен вид магия е почти толкова често срещан в митологията на тази вселена, че е почти досаден.

И всъщност дефинирай това, което имаш предвид под „подарък“. Доколкото разбирам, присъдени от създателите на творбата свръхспособности като гореобсъжданата на Дани? Как съживяването на Джон от друго лице против неговите желания попада в тази категория?
Коронис, правиш ли разлика между "съживяване4 и "съживяване"? Не-Грегър или  Другите, нямат мозък, ЛКС е прекалено  фиксирана в изтреблението на Фрей, а Джон и Берик са единствените, за които знаем да бъдат възкресени и да са функционални на сто процента. Е, колко да е срещан този пример в  митологията на тази вселена? в този смисъл съм казал, че някои герои получават по-специални качества като дракони, съживяване със функционалност и т-н. от други.,

да, аделинда, тоав не е комунизъм, но Абъркромби използав същия стил, а при при него има повече "равноправие" при героите.  Предпочитам да не обсъждаме и Абъркроомби,  за да не спамич, просот искам да ти кажа, че нещата можеше да са по-друг начин - някои герои да не са чак толкоз специални, и не - това не е комунизъм. Всички герои са аристократи, но някои получват бонус умения, без да са ги развивали. Едно е да тренираш езда и да станеш добър ездач, другата е да си единсвеният неизгорим, защото авторът така е решил.

виждам, че е излязъл новиятн епизод, но още не съм го гледал.

# 340
И аз очаквах Орландо Блум Blush
От Джон очаквам негативна реакция като разбере коя е леля му, по повод това че имат кръвна връзка.... Едва ли ще го спре де.... но мисля че ще има някакви размисли в тая насока ...

# 341
Не мисля, че точно това, че му е леля, ще му е проблем. Друг ще е проблема, я тя ще издивее и изперка, а ще е бременна, я някоя интрига( Тирион?) ще ги раздели...я ще стане нещо и той за нейно добро ще се раздели с нея, нали си пада благороден , милия...

# 342
  • Вестерос
Няма да е проблем толкова, че са роднини и че ще има бебе, а че тя е преди него за ЖТ Grinning

# 343
Е да, но това ще е негативна реакция от нея Simple Smile От него- едва ли Simple Smile Та той бори ли се изобщо за ЖТ?!

# 344
  • Разпиляна във въображението
Мисля, че проблемът му ще е че му е леля. Не е ли той преди нея за ЖТ?

Общи условия

Активация на акаунт