GoT 29 - There is only one war that matters...

• 29 640
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
  • София
очичките на меча на Джон, отново премигват.  Whistling Laughing

04:57 на HBO GO
06:46 на едно от копията в Замунда.

Когато на кораба Джон пита Тирион колко хора живеят в КЧ.
Вече за втори път се случва. Неволен гаф, който се мултиплицира или нарочно го правят за най-наблюдателните, хаха.

# 391
Скрит текст:
Да не забравяме, че Кутрето призна част от обвиненията, това за смъртта на Лиз, стана ясно и че те двамата са убили Джон Арин и са манипулирали два знатни рода, веднага рицарите на долината и могат да приемат,
 че Санса е била млада девойка оплетена в мрежите на велик манипулатор.

Аз се терзая за Тирион, мой много любим герой, който наистина е неузнаваем този сезон и половината от 6-ти.

Джон може и да няма проблеми и терзания с истинския си произход, като подсказка приемам тази сцена

но сигурно ще има кратка драма за любовните изпълнения с леля си Simple Smile

При две /евентуално/ бременни кралици ще е захаросано и двете да родят, мисля, че пророчеството ще се сбъдне, Церсей няма да има повече деца, ако е бременна ще пометне. Дани очаквам да роди живо детенце, но да умре при  раждането /как ще стане това чак след девет месеца, не знам, то за това време ББ трябва да са опустошили Вестерос.

това пък че Кутрето
Скрит текст:
призна беше егати тъпотията. Аз на негово място щях да отричам до дупка и да премина в контра обвинения. държането на Тирион бе много по-достойно. Нещо повееч щях да исакам съд с двубой, като щях да настоянав в случай на доказване на невинността ми да има подобаваща компенсация. Това щеше да е далеч по-добар ситуация, отколкото екзекуция. И как само високия Петир коленичи на тоав дужде Аря, че да  му стигне врата. Вицове. Сценаристите яко се дънят.

Чак толкова много хора няма къде да се побеберат в Чертога. Навремето постоянно сравняваха битката при Черна вода, с битката при Констатинопол при Арабите - Константинопол е бил единственият град по това време на  Балканите от 200 000 души. Солун -20 000, останалите градове 3 до 5000 души.
А в "ИСторията..." пире че Браавос е колкото да побере Чертога, Староград  и Бял Пристан в себе си. не ще дае толкова голям Чертога. пък и нали голяма част от него изгоря.

# 392
Скрит текст:
Дали са играли театро или не, Аря и Санса е без никакво значение, важен е крайният резултат и всички, които подкрепяхме идеята, че разкол между двете не може и няма как да има и че Кутрето ще го отнесе се оказахме прави. Предвидих смъртта на Кутрето още към 3 епизод изхождайки от модела на ДиД спрямо Станис. Изключително предвидими продуценти, лошото е, че са и слаби и от както Мартин им дръпна шалтера и останаха на тъмно се видя пълната им безпомощност да лавират в един толкова сложен свят. Като цяло всичките сюжетни нишки се сведоха до един редови DC сериал.
Дали е влюбен Тирион, дали не, ще разберем, но изключително неуместна сцена, както казва и Ирена, поредния провал на ДиД да ни внушат нещо, явно само те си знаят какво са целели.
Дали ще има предателства? Не знам, може би, а може би не. Но със сигурност ще има големи сътресения. Права е Хексе, че ако няма изненадващи обрати и удари под кръста това няма да е Игра на тронове. Кой кого ще предаде ще видим, ако изобщо ДиД посмеят да направят нещо такова, то трябва да е с топ героите - Джон, Денерис, Тирион, Церсей.
Че Церсей ще умре е мисля на 90% ясно. Въпросът е как ще стане това? Не вярвам да е при пометването, което очакваме. Може след като пометне или го роди мъртво, то тя тотално да изперка и това да доведе до гибелта и. Или ще бъде убита или ще се самоубие. Джайм е най-крещящия отговор за това, но кажете ми как точно ще се върне обратно в КЧ. Тя веднъж го пожали, втори път милост няма да има и Джайм мисля, че го знае много добре. Ако Джайм се върне някога в КЧ ще е заедно с Денерис, Джон и останалите след като са спечелили войната с Другите. Нека мислим логично. На какво основание ще се връща сам, не знам, би било тъпо. По-скоро вече гравитирам около това Аря да надене лицето на Кутрето и да се появи в КЧ, за да почне да мъти водата около Церсей. Не мисля, че Аря ще се задоволи само с убийството и, може да реши да помогне на брат си и сестра си, като започне да плете разни сложни схеми, абе по някакъв начин да го играе като троянски кон, особено като разбере колко силна е станала Церсей.
Реално погледнато нека се замислим глобално върху нещата. Само аз ли виждам колко силна става Църсито? Основната част от армията на Ланистър + Юрон + Златната дружина. А пак да се повторя, нашите ще дадат свидни жертви. Би трябвало ако изобщо победят да останат много малко. А и очаквам още един дракон да даде фира. Олекват. Т.е. за да имат някакъв шанс, трябва да се размъти водата при Церсей, там от вътре по някакъв начин да стане някакъв разкол.

Както писах още веднага след като стана ясно, че плануват да сключват пакт за ненападение с Църсито, Денерис трябваше да се яви само с Дрогон. Отново грешен ход на Тирион и Денерис, а и на ДиД, защото е очевадно колко много милите тикат напред психопатката като някакъв голям играч. И естествено само тя ще забележи липсата на едното драконче и че му се е случило нещо, докато Джайм не мисли, той действа. О, боже.  ooooh!

Иначе Джайм обра точките в серията. Изключително го изигра Николай Костер-Валдау.
На мен все повече ми заприличва на печален образ, малко тип Дон Кихот.
Дано нищо лошо не му се случи, уфф.

Скрит текст:
Финалният разговор между двете сестри и въпросът на Санса дали Аря се дразни,че Санса е лейди на Зимен хребет,някак ми намеква,че не е било театър през цялото време,а на определен етап някоя от двете се е усетила.Все ми се струва,че първият намек на Кутрето за Бриен изостри вниманието на Санса.На нейно място бих питала майстера искал ли е някой еди какво си писмо и нареждам пъзела.Говоря с Аря и така.
Тая неяснота много ме дразни.Дано в книгите Санса сама да го унищожи,Аря въобще да я няма.

# 393
Ми може Дани да снесе едно яйце Simple Smile и да мре Simple Smile
И Джон да го излюпи Joy
Animal Rooster

# 394
Скрит текст:
Дали са играли театро или не, Аря и Санса е без никакво значение, важен е крайният резултат и всички, които подкрепяхме идеята, че разкол между двете не може и няма как да има и че Кутрето ще го отнесе се оказахме прави. Предвидих смъртта на Кутрето още към 3 епизод изхождайки от модела на ДиД спрямо Станис. Изключително предвидими продуценти, лошото е, че са и слаби и от както Мартин им дръпна шалтера и останаха на тъмно се видя пълната им безпомощност да лавират в един толкова сложен свят. Като цяло всичките сюжетни нишки се сведоха до един редови DC сериал.
Дали е влюбен Тирион, дали не, ще разберем, но изключително неуместна сцена, както казва и Ирена, поредния провал на ДиД да ни внушат нещо, явно само те си знаят какво са целели.
Дали ще има предателства? Не знам, може би, а може би не. Но със сигурност ще има големи сътресения. Права е Хексе, че ако няма изненадващи обрати и удари под кръста това няма да е Игра на тронове. Кой кого ще предаде ще видим, ако изобщо ДиД посмеят да направят нещо такова, то трябва да е с топ героите - Джон, Денерис, Тирион, Церсей.
Че Церсей ще умре е мисля на 90% ясно. Въпросът е как ще стане това? Не вярвам да е при пометването, което очакваме. Може след като пометне или го роди мъртво, то тя тотално да изперка и това да доведе до гибелта и. Или ще бъде убита или ще се самоубие. Джайм е най-крещящия отговор за това, но кажете ми как точно ще се върне обратно в КЧ. Тя веднъж го пожали, втори път милост няма да има и Джайм мисля, че го знае много добре. Ако Джайм се върне някога в КЧ ще е заедно с Денерис, Джон и останалите след като са спечелили войната с Другите. Нека мислим логично. На какво основание ще се връща сам, не знам, би било тъпо. По-скоро вече гравитирам около това Аря да надене лицето на Кутрето и да се появи в КЧ, за да почне да мъти водата около Церсей. Не мисля, че Аря ще се задоволи само с убийството и, може да реши да помогне на брат си и сестра си, като започне да плете разни сложни схеми, абе по някакъв начин да го играе като троянски кон, особено като разбере колко силна е станала Церсей.
Реално погледнато нека се замислим глобално върху нещата. Само аз ли виждам колко силна става Църсито? Основната част от армията на Ланистър + Юрон + Златната дружина. А пак да се повторя, нашите ще дадат свидни жертви. Би трябвало ако изобщо победят да останат много малко. А и очаквам още един дракон да даде фира. Олекват. Т.е. за да имат някакъв шанс, трябва да се размъти водата при Церсей, там от вътре по някакъв начин да стане някакъв разкол.

Както писах още веднага след като стана ясно, че плануват да сключват пакт за ненападение с Църсито, Денерис трябваше да се яви само с Дрогон. Отново грешен ход на Тирион и Денерис, а и на ДиД, защото е очевадно колко много милите тикат напред психопатката като някакъв голям играч. И естествено само тя ще забележи липсата на едното драконче и че му се е случило нещо, докато Джайм не мисли, той действа. О, боже.  ooooh!

Иначе Джайм обра точките в серията. Изключително го изигра Николай Костер-Валдау.
На мен все повече ми заприличва на печален образ, малко тип Дон Кихот.
Дано нищо лошо не му се случи, уфф.

Скрит текст:
Финалният разговор между двете сестри и въпросът на Санса дали Аря се дразни,че Санса е лейди на Зимен хребет,някак ми намеква,че не е било театър през цялото време,а на определен етап някоя от двете се е усетила.Все ми се струва,че първият намек на Кутрето за Бриен изостри вниманието на Санса.На нейно място бих питала майстера искал ли е някой еди какво си писмо и нареждам пъзела.Говоря с Аря и така.
Тая неяснота много ме дразни.Дано в книгите Санса сама да го унищожи,Аря въобще да я няма.

разбира се,
Скрит текст:
че не е било тетър през цялото време. Саса казва "още настръхвам в твое присъствие". Въпроса бе, че твърде лесно им стана играта, направо нереално. Продължавам да се дразня,
 как всички вярват на Бран, без никакви сериозни доказателства, че има видения. казал на някой че знае някакав негоав тайна. Това нищо не значи. Варис постоянно знаеше тайните на другите, хора сигурно и той има видения?

# 395
Ми може Дани да снесе едно яйце Simple Smile и да мре Simple Smile
И Джон да го излюпи Joy
Animal Rooster

А аз се чудех в какви форумски разговори ще може да влезе в употреба емотиконът с кокошката. Mr. Green

Скрит текст:
Това за ръката на Джайм и обсидиана е супер идея.  bouquet

# 396
Нали, аз постоянно се опитвам да намеря приложение на безумните емотикони Animal Dragon
Най-лошото е, че скоро четох една книга, в която главния герой беше някакъв демон, и беше излюпен от яйце Animal Hatching Chick Тия безумни идеи не ги ражда моята глава, ми що ли ги чета...Joy

# 397
  • София
Относно Кутрето

Скрит текст:
Така е като цяло. Гаф след гаф на ДиД, но те дадоха точно това, което искаше американската публика. Аз също не можех да понасям този герой, но можеше по съвсем различен начин да му видят сметката. Не казвам, че този съд е бил върхът на сладоледа, а просто, че го очаквах и нищо повече.

Относно Аря
Скрит текст:
Да, съгласен, че ще е съмнително как Церсей няма да разбере за Кутрето, но и по-големи небивалици са се случвали в сериала, справка Дорн-Порн.
Просто за Аря остана една последна мисия, най-важната, елиминирането на най-опасния им враг след КнН (тук е моментът да спомена, че КнН трябва да е голям късметлия, че не фигурира в списъка на Аря, горкичкия не би имал шанс  Grinning) и е логично да се отправи към КЧ. И като каква да се появи там? С чуждо лице. Винаги може да намери някакво извинение... Кибърн би трябвало да знае за способностите на безликите, а може и да не знае, но ДиД ще направят това, което те си знаят без да се замислят кое колко логично е. На Ирена предположението за това Аря да убие Джайм и да вземе неговото лице има по-голяма логика, защото Церсей въпреки всичко заради емоциите може да бъде изненадана по този начин. Но аз лично изключвам Аря да убие Джайм. А не може ли, последния да умре геройски, а Аря просто да се възползва и да вземе лицето му? Wink

# 398
Аз съм леко разочарована от бозата, която развиха тоя сезон.
Много малко неща ми харесаха. Определено го обърнаха на сапунка

# 399
Скрит текст:
Аря между другото я бяха направили точно копие на баща й като стойка и облекло
Във ФБ на няколко места прочетох, че ще чакаме 2 години за новия сезон....надявам се да не е така

иначе малко са ми длъжки тия серии, мисля че 50-55 минути си е перфектно времетраене

# 400
  • Русе
Мартин не може да остави Джон умрял, това значи да си разруши поредицата по средата, та това ти е най-главния герой.

Абе от този старик вече очаквам да направи какво ли не, дори само и само напук да е Wink

Най-сетне свърших (май) с работата за днес. Като премазан съм и сега големият понеделнишни въпрос: да изтегля ли и аз епизода, да му се насладя и да се върна да чета всички сочни разисквания в скрития текст назад, или да се катурна да спя, да проспя и излъчването довечера като нищо, а междувременно в темата ще са изписани поне още 15 страници, че и повече като за една година чакане в аванс. Дилеми, дилеми Simple Smile

# 401
  • София
ок, Иренче, склонен съм да се съглася, но е факт, че нито една от двете тези (освен крайния резултат) не може да е сигурна и не защото всеки дърпа чергата към себе си, а защото за пореден път ДиД са безпомощни да измислят логична нишка, която да се изтълкува еднозначно по пътя на елементарната логика. Просто и те не знаят какво правят, важното е да има драми и напрежение, а по какъв начин се влиза в тях и по какъв начин се излиза от тях е без никакво значение...
Иначе за теб знам, че си много голяма фенка на Аря, защо така изведнъж започна да я мразиш, уфф.  Sad

Иначе за хейтърите на Аря:
Скрит текст:
В края Аря каза директно на Санса, че не би оцеляла ако бе водила нейния живот.
Туше.  bowuu

# 402
Понякога някои сюжетни линии могат да бъдат оправдани не с логика, а с емоция- майки, любовници...н когато липса каквато и да е логика и мотивация и емоция...ех...кофти сезон, срам ме е, че го гледам Simple Smile
Сериала поне постла на Мартин прекрасен път в книгите- каквото и да напише,в се ще е по-добре от това, което видяхме Simple Smile
Аря може да убие Санса и да се присламчи и с нейното лице Simple Smile За общото благо,сепак...( не го крия, защото си е моя спекулация)

# 403
И пропуснах (няма да го слагам в скрит текст, не е някакъв кой знае какъе спойлер)

Цял сезон без Дух!!!! Тия двамата идиоти да не ми се мяркат просто....  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 404
  • Вестерос
Добре де, ама какво стана с всички останали домове на картата.
Реално във сериала сякаш има само Север, Ланистър, Грейджой и нищо друго!
ОК, Аря уби Фрейовците...ама цялата им армия? Ами Речните земи, Юрон ликвидира цялата армия на Дорн? Джейми всичките около Планински Рай? Да не казвам в книгите колко малки домчета има и т.н. Супер тъпотия
Eдмур Тъли е жив, може да продължи рода си, Сладкия Робин е жив , може да продължи рода си. Grinning

Kak да нямат общо Джон и Дани-Тарги са Wink

Ирена и аз така мисля за Санса и Аря.

Съгласна съм Диаволо- изцяло каквото публиката искаше, плоско, мащабно, с ефекти и любов.

Джендри къде изчезна пак, сигурно си плава с кораба... А беше толкова за битка готов Grinning

Аз бях писала, че има инфо за септември 2018 или направо 2019.

Общи условия

Активация на акаунт