Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 16

• 80 021
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
"име което е ееййййй" е уникално просто. успяха по-тъпа да я направят отколкото си е тъпа по принцип.

# 391
Днес се сдобих с алена торбички и там пише целият текст на песента Wink

# 392
Може самодоволно да си я пееш с верния текст, докато ние сме така https://www.youtube.com/watch?v=jbtZK7n8nes

# 393
Днес се сдобих с алена торбички и там пише целият текст на песента Wink
Това е хитро, сега от любопитство ще пукна, но ще карам на тулибудибудаучу.

# 394
  • Някъде в Матрицата
Имам такава торбичка от средата на Ноември. Много се зарадвах, като я видях в магазина, нали е червена и ù налетях като бик на корида. 😂😂😂 Но изобщо не съм я заглеждала в детайли. А видиш ли, каква ценност съм притежавала. 😂😂😂😂

# 395
Йордан Йовчев бил избрал Рефан. Нелепо ми е...

# 396
  • София
Много ми хареса рекламата на парфюм на Пако Рабан - Pure XS, в която едни жени гледат един мъж как се съблича през огледало, в което той не ги вижда. Синхронът с музиката е много сладък

Последна редакция: пт, 08 дек 2017, 10:30 от violenzaa

# 397
Напоследък въртят една отвратителна реклама на някакъв български крем. Толкова грозно са я фотошопирали и изтрили естествените гънки около очите, че прилича на изрод...

Скрит текст:

# 398
wdv, дааа, аз постоянно казвам на мъжа ми, че тази много ме плаши. Grinning

# 399
  • ВАРНА
 От Джъмбо да се бяха сетили Шушана да използват,нямаше да се чудим за текста,а и щеше да е хит сред хлапетата.

# 400
Тая тъпа реклама все я чувам "а ленивите торбички"... че е и дълга проклетията...

# 401
  • тук, на мястото си
Харесва ми рекламата с Антонио Бандерас,  мисля че отдавна я въртят.

# 402
Според мен, рекламите на Джъмбо са изключително добре направени. Включително и тази с алените торбички.

# 403
  • Варна/Филаделфия
Страхувам се, че скоро децата ще започнат да пеят тази псевдо песен на Джъмбо- връх за рекламата и падение за изкуството ахах. За мен най-притеснително е блъскането в подаръците накрая. Е, ок, това е фантазийна реклама ама все пак има леееко неглижиране на момента с пътните проишествия.
И мен това ме шокира Grinning все се чудя какво става после 😁
Но като цяло този, който прави рекламите на Джъмбо не е много в час явно 😂 А уж голяма верига. Предишните две реклами бяха крайно неподходящи с полуголи девойки.

# 404
кво се шокирате. децата обожават блъскане и т.н. блъскащите колички са далеч по-реални и изцяло шокиращи и не може даже да се доредиш до свободна.

Общи условия

Активация на акаунт