Термин МАЙ 2018 г.

• 40 071
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Здравейте, след първа инсеминация на 23.08, на 6.09 имах положителен кръвен тест. Много сме щастливи! Неочаквахме такъв късмет. На 19.09 си записах час за преглед. Терминът трябва да е по мои изчисления 19.05.2018.

# 181
Аз съм на преглед утре, края на 7ма седмица. Нямам търпение да чуя, че всичко е наред Simple Smile
Как така си края на 7 г.с.? Като аз съм края на 6 г.с., а терминът ми е 1 май.

И аз съм края на 6-та и терминът ми е 1.05.2018

# 182
Здравейте,
Бих искала и аз да се присъединя към групата във ФБ, ако е възможно. Името ми  е Liliya Tumbeva и на картинката има руса мадама с рокля. 
Та .... ние разбрахме дни преди да има закъснение на МЦ. По изчисления на калкулаторите от нета би трябвало да сме в 5 г.с. с термин 15-16.05.2017г.
Това ми е трета бременност и живот и здраве, ако всичко е наред – трето раждане. Имам две деца – на 7 и на 2 год. Не питайте как ... мъжът ми така реши  Да си правим детска градина вкъщи. При нас обаче става от веднъж и нямах много време, за да реагирам. Божа работа! Да сме живи и здрави!
Ами очаквам да ме добавите в групата ....
Поздрави!

# 183
  • Перник
Sasa, честито! Много се радвам на всички решили да имат голямо семейство.

Аз също утре съм на първи преглед и малко ми е свито сърцето. Надявам се всичко да е наред.

# 184
  • София
Румяна ,успех! Всичко ще е наред Simple Smile Чакаме да се похвалиш Simple Smile
Добре дошли на новите момичета Hug

# 185
  • София
Много ме боли кръста, момичета. Едвам си намирам поза

Миш, мен така ме болеше преди седмица адски много, но само за ден. От тогава не се е обаждал. Днес даже измих прозорците на първия етаж на къщата, баси и зора, ама съм пушка 😁 Дано ти мине като мен и повече да не те боли.

Абе момичета, кога решихте да идете на гинеколог след като видяхте две черти? 🤔
Ние разбрахме на 24 август и още на другият ден се обадих да си запиша час и ми дадоха за 18-ти септември. Много далечно ми де виждаше, но ето че остана една седмица. Притеснена съм и се надявам всичко да е наред Simple Smile

# 186
Момичета, създадох група - Майски бебета 2018 във фейсбук, но е тайна  и няма да се вижда от други хора. Ако някой иска ще го добавя. Мисля, че при търсене не излиза заради това, че е с ограничена видимост. Трябват имената. Видях, че и в другите теми тук така си имат групи. Simple Smile)) Това е по желание, който иска. Simple Smile) Хубав ден! 🌸🌸🌸🌸🌞

Hrisi, съвсем нова съм тук и не намирам как да ти пратя лично съобщение, че да ме добавиш във ФБ групата. Някой ще ме светне ли 😆
Ако искаш си напиши имената във фейсбук и нещо отличително за профилната снимка, за да те добавя там... оказа се, че има доста хора с еднакви имена. Grinning 
И аз съм на преглед на 18-ти.

# 187
Здравейте, терминът ми е на 09 май 2018. Надявам се до тогава да си остана част от групичката, както и след това. Две чертички видях на 09 септември. На преглед съм на 13ти.

# 188
Извинявай, но не ми е излязло. Тук ли или във фейсбук? Прати отново...проверих и не видях.

Изпратих ти ЛС пак. Simple Smile Тук.

Последна редакция: пн, 11 сеп 2017, 12:27 от ЯHHA

# 189
Извинявай, но не ми е излязло. Тук ли или във фейсбук? Прати отново...проверих и не видях.

Изпратих ти ЛС пак. Simple Smile Тук.
  През телефона не ми излизат тук явно. После като мога ще пробвам през друго. Извинявам се.

# 190
А, ти как си във ФБ, да те добавя направо и ти ще ме пъхнеш в групата? Ако си писала по преди, не съм видяла, извинявам се.

# 191
А, ти как си във ФБ, да те добавя направо и ти ще ме пъхнеш в групата? Ако си писала по преди, не съм видяла, извинявам се.
Съжалявам, че така стана, но понеже не съм си вкъщи и съм само с телефона. През тази версия не ми излизат съобщения. Христина Терзиева с руса коса на снимката за ориентир.

# 192
С леопардова шарка на дрешката?  Mr. Green  Леле оказва се бая трудно да се намерим.

# 193
Привет, мамчета!

И при мен се появиха леки дискомфорти - болки в корема и виене на свят Sad
Утре съм на лекар, но се притеснявам дали не е рано 6г.с., но пък не издържах да чакам за другат седмица Sad
То няма угодия , хихих

# 194
  • София
Цял ден се чудя дали ми се яде или ми се повръща Scream
Започвам да усещам бременността в цялата й прелест Smiley

Общи условия

Активация на акаунт