Да родиш на 16

• 94 438
  • 1 411
  •   1
Отговори
# 1 155
Авторката се потресе май какъв уклон взе темата и се покри.

Очакваше критики, пък се появи силна група защитнички. Не е интересно.

# 1 156
  • София
.И ще се радвам да ми помогнете ако не като майки,поне като жени  Rolling Eyes
Не съм чела другите мнения.
И като майка, и като жена ти казвам- не ти е време да раждаш! Hug

# 1 157
  • София
авторката трябва да досъчини историята, чакайте малко - сега трябва да запълни дупката с ехографа и какво ще прави с училището. Не че животът винаги е логичен, но някак твърде бъррзо се развиха нещата и реаакциите са леко неочаквани, има пропуски.

# 1 158
авторката трябва да досъчини историята, чакайте малко - сега трябва да запълни дупката с ехографа и какво ще прави с училището. Не че животът винаги е логичен, но някак твърде бъррзо се развиха нещата и реаакциите са леко неочаквани, има пропуски.

Така е, най-много ме впечатли, че 18-годишният татко-глезльо бил във възторг от ситуацията, както и това, че в 10 сутринта в делничен ден всички родители са си вкъщи. Хрумват ми доста сюжетни врътки, но не искам да давам идеи за това късноваканционно забавление. Mr. Green

# 1 159
Авторката следи. Последно активна е била тази нощ. Споровете поутихнаха. Очаквайте продължение.

# 1 160
Ще се радвам да е прочела коментарите и да ги осмисли. Дано всичко да е наред с момичето, но вие сте прави, ако всичко и беше наред, защо да си следи профила, значи не е наред.  Можем само да гадаем, но аз също очаквам включване от нея и развръзка.

# 1 161
  • Брюксел / София
Малко инфо за Европа: http://www.euronews.com/2017/09/02/which-eu-country-has-the-most-teenage-mothers#
Предполагам, че високият процент за Бг се дължи на циганите, но може и да не е така.

# 1 162
  • Варна
Е, ако темата е пързалка естествено, че ще я следи, иначе защо я е пуснала.

# 1 163
Не знам дали темата е пързалка, но ми е чудно как е толкова спокойна. Това ако ми се беше случило на мен, щях да съм в някакъв ужас.

# 1 164
Защо да е ужасена, нали ще са свързани завинаги  Heart Eyes Ах! Two Hearts

На такива, които биха били ужасени мозъкът им не е толкова гладък, че на 16-години съзнателно да пропускат контрацепцията.

# 1 165
Защо да е в ужас?
Нали двете фамилии ще помагат, проблеми няма.

"И няма 6-5, и грижи няма, и няма 6-5, проблеми няма." animal085

Оффф, не знам ама тая простотия ми дойде на ума в момента, въпреки, че съм върл противник на чалгата. #Silly #Silly #Silly #Silly

# 1 166
Има много момичета, които мечтаят да вържат гаджето си с бебе и това им е основна цел. А тук гаджето е дори с богати родители Simple Smile От какво да е уплашена, според мен се радва авторката.

# 1 167
Богати според авторката и богати в действителност са малко различни неща.

# 1 168
  • София
чалгата отразява съвременния живот. Дори аз, като нехаресваща чалгата, си имам някои любими, които са попадения  от зората на демокрацията.

# 1 169
Авторке, сигурно ти се е завил свят от толкоз мнения, то аз трудно смогвах да ги чета в един момент, пък камо ли да отсяваш.
Пак ще кажа – емоции, емоции, но опитай да останеш малко насаме със себе си и помисли добре за различните варианти и сценарии. Че бебетата не могат да се връщат обратно после. Wink
Успех на прегледа.

Общи условия

Активация на акаунт