Сполучливи имитации на маркови парфюми - 20

• 137 051
  • 730
  •   1
Отговори
# 30
Какви са тези Le Parfum? Къде могат да се пробват? Имат ли сайт или фейсбук страница?
Ники има ги в Кауфланд в студентски град, пробвай ги, но мен лично не ме грабнаха 50/50 съм след като ме напръска жената от щандчето само шишенцето е хубаво Simple Smile
Разказа че са българска фирма както рефан. Има и някакви ново появили се Версай близо до клуб 35.

# 31
  • Варна
Много скоро уханието на парфюми Мартинез ще се носи и във Варна!
Магазина ще се намира на бул. Княз Борис I N69 в непосредствена близост до Graffiti Cafe.
Официално откриване на Мартинез Бутик Варна 11.09.2017.

Alex Sokolov ми изпрати списъците им, които е получил от офиса на Мартинез:

Дамски парфюми:
Скрит текст:
100   AQUA DI GIO   ARMANI
102   ALIEN   T. MUGLER
103   ANGEL   T. MUGLER
110   ADDICT   DIOR
111   ECLAT   LANVIN
112   MODERN PRINCES   LANVIN
113   ANGE OU DEMON   GIVENCHY
115   SI   ARMANI
116   CODE   ARMANI
119   WEEKEND   BURBERRY
123   RED DELICIOUS   DKNY
125   GUILTI   GUCCI
129   ADDICT II   DIOR
134   CHANCE   CHANEL
136   ALURE   CHANEL
147   IN2U   CALVIN KLEIN
151   CHLOE   CHLOE
161   EUPHORIA   CALVIN KLEIN
171   LA VIE EST BELLE   LANCOME
179   RUSH   GUCCI
183   COCO MAD.   CHANEL
193   HIPNOTYC POISON   DIOR
194   POISON GIRL   DIOR
205   WOMANITY   T. MUGLER
215   JADORE   DIOR
225   MON PARIS   YSL
226   BLACK OPIUM   YSL
233   LIGHT BLUE   D&G
234   PARADISO   R. CAVALLI
235   CAVALLY 2012   R. CAVALLI
250   QUATRE   BOUCHERON
252   MAGNETIZM   ESCADA
280   OMNIA   BVLGARI
286   L’EXTASE   NINA RICCI
297   TUSCAN LEATHER   TOM FORD
298   BLACK ORCHID   TOM FORD
299   TOBACCO VANILIE   TOM FORD
300   BLACK AFGANO   NASOMATTO
307   OLYMPEA   PACO RABANNE
323   212 SEXY   CAROLINA HERRERA
324   GOOD GIRL   CAROLINA HERRERA
326   MIDNIGHT ROSE   LANCOME
335   MODERN MUSE   ESTEE LAUDER
339   MUKHALAT   MONTALE
345   BONBON   VIKTOR & ROLF
363   ROSE D’ARABIE   ARMANI PRIVE
366   MON GUERLAIN   GUERLAIN
373   WHITE MUSK   MONTALE
381   OMNIA CHRISTALINE   BVLGARI
384   BOMBSHELL   VICTORIA SECRET
400   THE ONE   D&G
402   L’IMPERATRICE   D&G
408   BRIGHT CHRISTAL   VERSACE
409   CHRISTAL NOIR   VERSACE
424   LE PARFUM   ELIE SAAB
450   LA NIUT TRESOR   LANCOME

Мъжки парфюми
Скрит текст:
505   A MEN   T. MUGLER
509   AQUA DI GIO   ARMANI
510   ECLAT MEN   LANVIN
511   LANVIN CLASSIC   LANVIN
512   CITY GLAM   ARMANI
514   BLACK CODE   ARMANI
518   WEEKEND   BURBERRY
528   AVENTUS   CREED
529   SILVER MOUNTAIN   CREED
542   COOL WATER   DAVODOFF
544   CHAMPION   DAVODOFF
549   HOME INTENSE   DIOR
561   INVICTUS   PACO RABANNE
567   SAUVAGE   DIOR
568   FAHRENHEIT   DIOR
580   HUGO   BOSS
585   BOTTLED   BOSS
592   L’EAU D’ISSEY   ISSEY MIYAKE
605   BLACK XS   PACO RABANNE
606   ONE MILLION   PACO RABANNE
611   TERRE D’HERMES   HERMES
615   KENZO CLASSIC   KENZO
618   212 VIP   CAROLINA HERRERA
619   212 SEXY MEN   CAROLINA HERRERA
625   GUILTI   GUCCI
666   L’HOMME IDEAL   GUERLAIN
674   CHIC   CAROLINA HERRERA
675   AQUA   BVLGARI
682   CHROME   AZZARO
685   EROS   VERSACE
686   EAU FRAICHE   VERSACE
695   212 MEN   CAROLINA HERRERA
701   EGOISTE PLATINUM   CHANEL
702   UOMO   VALENTINO
705   EUPHORIA   CALVIN KLEIN
710   ATTITUDE   ARMANI
711   BLEU DE CHANEL   CHANEL
715   LIGHT BLUE   D&G
732   THE ONE   D&G
760   MOLECULE 02   ESCENTRIC MOLECULES
761   HE WOOD   DSQUARED
766   OUD WOOD   TOM FORD
770   BLACK AOUD   MONTALE

# 32
  • Бургас
Момичета,тeзи Мартинез са Баргело май.Поне така пише в олх,били новите Баргело. Писах на човека там и ми е писал,че в края на другата седмица всички нови аромати ще са налични. Ако е така за мен са много,много добри.Изимитирали са Куатре гледам, Mr. Green Мон Герлен и новия парфюм на Lanvin-https://www.fragrantica.com/perfume/Lanvin/Modern-Princess-38890.html,който между другото е хубав,но ми се стори много нетраен,пиша за оригинала.Интересни са ми предложенията им,някой ако пробва да пише. Grinning Солар,в предната тема писа,че си болен човек,е и аз съм такъв и май всички тук. Mr. Green Не спирам да търся нови парфюми,да ходя всеки ден,през ден из парфюмериите и да поръчвам яко проби.Това ме прави щастлива и не мисля да си го спестявам. Hug Hug #Silly

Последна редакция: вт, 05 сеп 2017, 13:41 от Bright Crystal

# 33
  • Варна
Преди малко говорих с фирмата. Офиса им е в Русе. Преди са продавали Баргело, но сега парюмите им се правят в България производствената база била близо до Русе. Номерата им съвпадат с тези на Баргело. Имат  326   MIDNIGHT ROSE   LANCOME.
На 11,12 ще отида на откриването Party Time , ще тествам паралелно с Баргело и ще докладвам  има ли разлики. Yum  bouquet

# 34
  • Ямбол
Ще има нови аромати на заг зодиак момичета 😊 She wood и he wood - dsquared, dylan blue - versace, aventus -  creed дамски и мъжки и нещо дамско на boss, но не запомних 😶

# 35
  • Варна
Ще има нови аромати на заг зодиак момичета 😊 She wood и he wood - dsquared, dylan blue - versace, aventus -  creed дамски и мъжки и нещо дамско на boss, но не запомних 😶
От 25.09.2017
1. нов дамски аромат ZAG 375 SW - вдъхновен от аромата на Dsquared - She Wood
2.  ZAG 376 TS - вдъхновен от аромата на Hugo Boss - The Scent for women
3.  ZAG 377 AV - вдъхновен от аромата на Creed - Aventus for her

4. нов мъжки аромат ZAG 249 HW - вдъхновен от аромата на Dsquared - He Wood
5. ZAG 250 DB - вдъхновен от аромата на Versace - Dylan Blue
6. ZAG 251 AV - вдъхновен от аромата на Creed - Aventus

# 36
Какви са тези Le Parfum? Къде могат да се пробват? Имат ли сайт или фейсбук страница?

Аз го закупих от парфюмерия в Хасково. Отидох за оригинален Good girl на Carolina Herrera,, но казаха , че в момента не е наличен  и ми предложиха от тези реплики. Специално този  е много сполучлив.Потърсих информация в интернет, но не открих. Иначе пише, че са произведени в България

# 37
Ники има ги в Кауфланд в студентски град, пробвай ги, но мен лично не ме грабнаха 50/50 съм след като ме напръска жената от щандчето само шишенцето е хубаво Simple Smile
Разказа че са българска фирма както рефан. Има и някакви ново появили се Версай близо до клуб 35.

Аз го закупих от парфюмерия в Хасково. Отидох за оригинален Good girl на Carolina Herrera,, но казаха , че в момента не е наличен  и ми предложиха от тези реплики. Специално този  е много сполучлив.Потърсих информация в интернет, но не открих. Иначе пише, че са произведени в България
Благодаря ви за информацията!  Simple Smile  Явно на този етап не са много разпространени... Надявам се да ми попаднат някъде.  Simple Smile

Edit:
Мисля, че открих техен сайт и фейсбук страница, но никъде няма инфо за цени и конкретни парфюми:

http://www.forparfum.com/

https://www.facebook.com/Isabella-M-Le-Parfum-429483190574465/

Последна редакция: вт, 05 сеп 2017, 19:23 от Nikolay87

# 38
Солар,в предната тема писа,че си болен човек,е и аз съм такъв и май всички тук. Mr. Green Не спирам да търся нови парфюми,да ходя всеки ден,през ден из парфюмериите и да поръчвам яко проби.Това ме прави щастлива и не мисля да си го спестявам. Hug Hug #Silly
Така е, Кристалче, леко "мръднАл" човек съм  Mr. Green , сигурна съм вече 100%... Като се гледам какви ги върша... Mr. Green
Споделям мнение за https://www.fragrantica.ru/perfume/Diesel/Bad-39383.html в имитация на Заг Зодиак...Ами...С една дума - РАЗКОШЕН!  Heart Eyes Peace Лимон, лавандула и табак се усещат равномерно и плътно на кожата ми в продължение поне на 3 часа /хайвер не усещам изобщо, може би и корена от ирис се усеща.../. Е, да, стои близко до кожата /говоря за едно намазване, не напръскване!/ МАГНЕТИЧЕН! Не е сладък, не е и чисто свеж...За мен е като валериан за котка /не знам дали това с валериана е истина или не, но така е думата/.  Не мога да си отлепя носа от собствената си ръка. Не познавам оригинала /но това за мен е без значение, всъщност/  Laughing
 Hug
1. нов дамски аромат ZAG 375 SW - вдъхновен от аромата на Dsquared - She Wood
Леле... Shocked От кога я чакам тази теменужка...  Heart Eyes
Благодаря за добрите новини, Нел и mamyli !
 Hug

Последна редакция: вт, 05 сеп 2017, 20:53 от solar_fields

# 39
Бихте ли ми предложили добра имитация на For Her на Narciso Rodrigues?

# 40
Здравейте, записвам се за темичката, защото ви следя с огромен интерес. Да ви попитам, тези, Bargello, които могат да се поръчат от bazar.bg, като тези, които се продаваха в Кауфланд ли са, преди да ги сменят с Рафаела или има някаква разлика и човекът ги внася от Турция ли?

# 41
И аз го чакам  ❤❤❤
Един от любимите ми аромати беше и още някъде се помотава празно шише от оригинала. Кой е номера на Дизела?

Момичета, търся нещо леко и свежо, може и с мирис на круша или нежен жасмин. Не много сладникаво.

# 42
Ако искаш аромат на круша, може да пробваш Wild Pears, но той наистина само на круша и е доста нетипичен.
Малко инфо от страницата на Парфен във Фейса за нови парфюми:
1. Bloom- Лансиран през август 2017. Нежен и топъл дамски аромат на бели цветя с основни нотки на жасмин и тубороза.
2. Naso/Narcotic Venus- Опиянянавща комбинация между бели цветя, подчертани от внимателно селектирани подправки. Чудесен избор за есента.
3. Naso/ China white- Интензивен аромат, комбинация между цветни и дървесни нотки с отчетив пудрен завършек.
4. Z&V This is her- Перфектно балансирани цветни, дървесни и сладки акорди. Основни нотки на розов пипер, жасмин, кестен, сандалово дърво ванилия и сметана.
5. LV Apogee- В продължение на вече наличния Rose des Vents. Имаме удоволствието да Ви предстваим един изключителен, ефирен и нежен аромат на монина сълза.

Предполагам, че първия е Gucci Bloom, a Naso е Nasomatto.

# 43
  • Бургас
Ей опасни хора,този на Гучи сега излезе и те веднага. Laughing Сега ще направят и Габриел на Шанел,убедена съм. Mr. Green Тъкмо вчера си мислех за белия дамски Задиг ,че закъсняват нещо и ето те Парфен го изимитирали.

Последна редакция: ср, 06 сеп 2017, 15:19 от Bright Crystal

# 44
  • Габрово
Ей опасни хора,този на Гучи сега излезе и те веднага. Laughing Сега ще направят и Габриел на Шанел,убедена съм. Mr. Green Тъкмо вчера си мислех за белия дамски Задиг ,че закъсняват нещо и ето те Парфен го изимитирали.
Белия дамски Задиг  !!!
A кога ще излязат новите парфюми на Парфен ?

Последна редакция: ср, 06 сеп 2017, 15:32 от sesksta

Общи условия

Активация на акаунт