DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 3

• 71 065
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Вайй,бащата на Назлъ пита Ферит знае ли да играе на табла, той каза, че не знае.Оппа Дениз дойде и , баща и вика добре дошъл Дениз тъкмо е търсил с кого да играе табла..............Ферит веднага зацепи, че Дениз и друг път е идвал у Назлъ, че даже и на табла са играли.........Ферит загуби една точчка,като не достави удоволствие на бащата, на назлъ за таблата....

# 556
Бащата на Назлъ, щял да си тръгва и си тръгвал спокоен, че Назлъ има такива верни приятели, а Дениз веднага се възползва.....Ние винаги, ще сме до Назлъ,хахахмммммммм  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out

# 557
Кемал си тръгва .Стига му толкоз в Истанбул ама имало време да изиграят една табла .И естествено Дениз щото бате Ферит незнаел. Hug

# 558
  • Варна
еее как пък нито един от зетьовете не закара бащата : ))))))

# 559
еее как пък нито един от зетьовете не закара бащата : ))))))

от два стола на земята в случая на таксито  Joy Joy Joy Joy

# 560
Колкото и да се мазни пред тати Дениз, няма значение. Видяхте ли какви погледи си размениха нашичките като станаха другите от масата.

# 561
Здравейте и от мен, момичета!
Много интересна серия.....
рускините превеждат тук
https://vk.com/dolunayozgegurel?w=wall-146912950_99835
dessislawa1,БЛАГОДАРЯ...........ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ЛИ Е РЕГИСТРАЦИЯ В КОНТАКТЕ?
Аз имам регистрация. Прави се лесно. Пробвай без регистрация през линка който споделих.

# 562
Аз пък имам проблем с линка с превода на рускините от миналата седмица още. Не се обновява и трябва да презареждам страницата след всяка втора фраза, но ме връща в началото и докато превъртя до последната фраза и..... Да ви кажа как гледам в момента, да се посмеете. Видеото- на таблета, форума - на лаптопа, а превода в контакта - на телефона. Пак рефрешвам страницата нон стоп, но в мобилната версия поне ме праща на последния пост. Луда работа. Joy Joy Joy

# 563
  • Варна
а хахахха горкия Ферит бей - и тука ( с Назлъ и Манами) стана 2:1 срещу него . . .. .

# 564
Назлъ как се заяжда с Ферит обаче, не мога, ха-ха-ха

# 565
Аз пък имам проблем с линка с превода на рускините от миналата седмица още. Не се обновява и трябва да презареждам страницата след всяка втора фраза, но ме връща в началото и докато превъртя до последната фраза и..... Да ви кажа как гледам в момента, да се посмеете. Видеото- на таблета, форума - на лаптопа, а превода в контакта - на телефона. Пак рефрешвам страницата нон стоп, но в мобилната версия поне ме праща на последния пост. Луда работа. Joy Joy Joy
Кикни само на стрелкичките, които са отдясно на страницата, сменяш подредбата и като върнеш се появяват новите реплики

# 566
  • Плевен / София
ами мерак трудно се гаси....Ферит си заслужава...

# 567
Демет на кого се обади от уличния телефон? Предаде Хакан, може би....

# 568
Назлъ как се заяжда с Ферит обаче, не мога, ха-ха-ха
Да обаче, видяхте ли стратегическият ход на Ферит?Назначи Асуман за помощник, защото вижда, че Назлъ се заяжда и се пъне като магаре на мост и сега двете вироглави сестрички една сртещу друга, когато има спор.Ферит се подсмива отстрани.Японката в крайна сметка каза, че Ферит е прав

# 569
Опасна е Демет разбра ,че няма хлабаво при Хакан и как с лекота го издаде   Thinking

Общи условия

Активация на акаунт