Звездни компромати - 337 част

• 115 938
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
Джулиан и Клуни обаче изглеждат далеч по-добре, отколкото във Венеция
newsm78 Ти сериозно ли?! Джулиан на някои снимки от Венеция изглеждаше на 38, тук е с различни очи, с озъбена гримаса, с кофти крака на показ, като бледият цвят на роклята прави тена ѝ още по-лош... На колко години е Джулиан Мур? Роклята ѝ се нуждае от 4 пръста допълнителна дължина, за да е учтива за нея.
А Клуни е мега зле на първата снимка! Като един Михаил Константинов изглежда. Има вид на старец и лош жълт тен. Остарява много зле този човек, но това, естествено, не е личен избор, просто го констатирам.

Някои от роклите, които Кидман избира напоследък, са направо необясними. И грозни!

# 196
  • Пловдив
   Преди малко гледах интервю с Жени Живкова.
Не можах да я позная.Нищо общо няма с жената, която беше .
Преди:
Скрит текст:
Сега:
Скрит текст:

# 197
Кидман, освен с кофти рокля, е и с ужасно русо Rolling Eyes

# 198
Много хубав Ник.  Heart Eyes

Кидман има невероятната дарба да облече възможно най-абсурдно изглеждащите рокли и тоалети и въпреки това някак странно да ми харесва.  Crazy

# 199
  • Вестерос
Ужасна ми е.

Хареса ми момъкът в подборката с Къмбърбач.

# 200
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Лили, много обичаш да налагаш своята естетика на околните, но колкото и да си '"изумена"- да, напълно сериозна съм. Въобще не считам за задължително условие за красота някой да ти изглежда на теб на 38. Мур е на 50 или 51 вече, изглежда повече от добре за годините си и в Торонто тоалетът и е семпло елегантен, докато във Венеция на мен ми идваше прекалена, колкото и идеално да е била гримирана.

# 201
О, щото пък ти не я налагаш, като наричаш грозотата красота. Верно, субективно е харесването, ама ти нарочно сякаш наблягаш само на хора, които за всички, освен за теб, са очевидно грозни и да обясняваш колко са неземно красиви, изключителни и там твоите си епитети от превъзходна степен! Кога успях с налагане да ти променя вкуса? Никога. Само си споделям своята гледна точка, ти се засягаш лично!

# 202
Да ти обясня тогава защо се подразних, щом очевадно не се сещаш сама. Твоите вкусове са ми безкрайно анти, но да си ме чула да те питам "ама ти сериозно ли", било за оня кифлеж норвежеца или за гето-кралицата, или пък Дженката с лицето питка? Докато ти не пропускаш и вече сериозно взе да ми писва! Само от началото на тази тема поне два пъти си се вметнала за моя вкус и какво харесвам или не, докато аз не се сещам да съм ти доставяла подобна чест. Скролвам снимките на норвежеца и дотам. Като започнеш и ти да действаш така, няма да чуеш дума от мен, но това за съжаление никога няма да стане.
Следващия път като споделяш мнение, направи го без възклицания и реакцията ще е друга Wink

# 203
# 204
  • София
60-ти набор е, 57 Peace

# 205
Ми питай ме де! Да не съм женена за тия, дето ги изреди, та да ми пука, че някой ще възкликне или няма да ги хареса?! Брей, цензура да си налагам, щото някой ще вземе да си помисли, че съм зле възпитана и имам лош вкус,  в сравнение с неговото аристократично възпитание и изискан вкус(субективно, нали! Wink ). Имаш си почитателки и клакьорки, харесват ти мнението, споко. А аз ще си възкликвам в тая тема когато намеря за добре, точно както ти няма да спреш да ни заливаш с превъзходна грозота и представата за собствено превъзходство. 💐

# 206
Ами, Лили, там ни е разликата с теб- аз не намирам за нужно да търча подир някого и да го ръфам само за да задоволя нуждата си за конфликт, та затова и не те питам никога нищо. Щото може да не си женена за никой от изброените, но ако някой ти опонира за каквото и да било, става грозно. Ти също си имаш клакьорки, ще мине някоя да ти удари рамо, споко. Пък сума други ще си траят, понеже ги е страх да не ги сръфаш, ако се обадят.

Хмммм, а аз съм със спомена, че съвсем наскоро имаше юбилей. Моя грешка Simple Smile

# 207
Ти по друг начин го правиш! 😁
Както и да е, бъди щастлива в своя свят!🍀

# 208
Глория е като расов кон за продан Shocked

Вергов и Милошев
http://www.eva.bg/article/32543-Noviyat-sezon-na-Otkradnat-zhivot

# 209
  • In The Middle Of Nowhere
Mного ми хареса Глория на тези снимки.

Общи условия

Активация на акаунт