Звездни компромати - 337 част

• 116 178
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
  • Rock & Roll feeling ...
Да си осинови,биха казали ...

Причината може да е в обтегнатите отношения с родителите й и травмите,които са й причинили... Може би не уверена,че ще бъде добър родител или не иска да наранява някой,така както нея са я наранили.

# 256
Доколкото си спомням това, че не искаше деца(в онзи момент) беше една от причините за срива в отношенията им с Брад Пит. Тогава "Приятели" и кариерата и бяха в апогея си. Май затова не искаше. После драми с развода. А след това може да е станало късно вече. Тя е на 48.
Явно не иска да осиновява. Може и са не иска да я сравняват с Анджелина. А може и просто да не иска деца, де. Като майка на малката Ема в ролята си на Рейчъл от Приятели много ми харесваше.

# 257
  • Вестерос
Тя не е била бременна, все слухове, после пусна клипче да се избазика Grinning

Колин Фърт Heart Eyes

# 258
Касабието я харесвам, съвършена кифла и много сладко говори...Но аз не виждам снимки с куфари, може ли линк?

# 259
Много е симпатичен мъжа на тази Касабие.

# 260
Дженифър Анистън просто не иска деца. Има мъж, има пари, ако искаше досега 5 да е родила или осиновила.

Може да има проблеми и да не може да има.
Чела съм някъде, че има проблеми.
А защо трябва да осиновява? Не ти е дал Господ и точка. Не разбирам това- осиновявам, защото другите така правят, или защото задължително трябва да имам деца. На някои жени не им отредено да бъдат майки. Не визирам физически проблеми. Не им заложено в ДНК-то.  Но налага ли се и насила да го правят. И не е препоръчително. Имам примери около мен, затова го пиша.
Под предлог "искам да съм като другите, с деца", растат не дотам щастливи деца.

# 261

Бил е "Мистър Ливан" Joy

# 262
  • IT
Все пак е Мистър Ливан, ако не бъркам.
Куфарите са в сторито в инста.
На мен и двамата много ми кифлеят.

# 263
  • София
Ако е искала деца Дженифър Анистън, досега 100 пъти да се е сдобила с такива. И далеч не иде реч за осиновяване, можеше да ползва услугите на сурогатна майка. Кукувицата Ким, нали и тя в момента ползва такива услуги.

# 264
# 265
# 266
Ким К. поради здравословни причини ли ще прибягва до сурогатна майка?
Тя, че има - има. Нали имаше даже опасност при второто раждане, не помня точно какъв проблем, но сериозен. Ама пък нужно ли е тогава да имаш 45 деца? Голям зор да се възпроизвежда и да не си помисли някой, че не може да си позволи сурогатна майка. Намирам сурогатното майчинство за абсолютна изродщина, впрочем, но това е друга тема.

# 267
  • Пловдив
Вярно ли е,че малката перука ще влиза в ББ...?
Скрит текст:

# 268
Тя вече няма с какво да блесне,  но пак избра лош момент. Сигурно и е станало зле като е чула за бремонността на Кейт, изчака Бионсе, Клуни, но това не го е предвидила. Crazy

Макавой от Tiff и премиерата та Submergence
Скрит текст:

# 269
Па добре му е без коса! 😀

Общи условия

Активация на акаунт