Звездни компромати - 337 част

• 115 930
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз лично се ужасих от стайлинга на тази Мегз, роклята- ОК но избора й на обувки беше потресаващ, не искам да обиждам никого но платформите са ежедневна обувка и не, не стоят добре с тази рокля! И не стоят добре на ниска и фина жена, стоят като завързани камъни....

Ми дизайнерка Rolling Eyes, кво да се прави hahaha hahaha hahaha
Вкарва някакво ноу хау Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Много смешна снощи. Мм също не я знае коя е Мегз/тази световна величина, май само в бг мама е известна/.

# 391
# 392
На тия Бекъмови да им скоча на стила!Много мразя така висящи ключове на гайката на панталона,както на малкият Бекъм.

# 393
Той целия е... Sick Такова противно хлапе, егати!

# 394
Интересно Анджи Касабие никъде не намирам годината и на раждане. От нейни състудентки знам че е 81 набор, но защо го крие? Мъжът и виждам е на 27.

# 395
Интересно Анджи Касабие никъде не намирам годината и на раждане. От нейни състудентки знам че е 81 набор, но защо го крие? Мъжът и виждам е на 27.
За нея нищо не е известно, освен че е ливанка и на татко момичето - ни години на колко е, нито диплома има ли и от къде, и от кога е...

# 396
За нея нищо не е известно, освен че е ливанка и на татко момичето - ни години на колко е, нито диплома има ли и от къде, и от кога е...

Пише само, че е родена на 1 ноември. И в една статия от 2010 пише, че е на 24 години, което не е вярно защото е била на 29. Явно ПР и е измислил тази история с "детето чудо", което на 21 завършва медицина. Всъщност друга нейна състудентка от арабски произход и е помагала да си взема изпитите. Била е доста пълна и съвсем различна в лице. Но с диети и корекции е в сегашния си вид. На мен ми харесва стилът и на обличане и тя визуално в момента, следвам я в инстаграм, но това с лъжите ми е непонятно защо за такива неща ще лъже.

# 397
  Енджи ми беше абсолютно непознато лице до вчера но беше красива, както роклята и особено обувките. Но едно винаги ми прави лошо впечатление, че има онова на Кичка Бодурова. И начина по който се представи, че е "побългарена" ливанка. Не харесвам и употребата на чуждици в ежедневието, българския език е толкова богат език, а английския е.....

Домът на Ричърд Брансън е съсипан от Ирма..

http://www.manager.bg/svyat/irma-ssipa-doma-na-richard-bransn-na-ostrov-nekr

Някои знае ли защо винаги ураганите ги кръщават на жени ? Grinning

# 398
  • Вестерос
Интересно как на 14 е записала медицината...

# 399
Касабие е родена на 01.11.1982г.

# 400
Касабие е родена на 01.11.1982г.

Не съм и виждала паспорта, но според нейни състудентки е 1981.

# 401
# 402

Ужасен модел бански, а цветът все едно е избелял от пране

# 403
Ти гледай какво има в банския...

# 404
  • Оптимист по принуда
страхотно тяло има

Общи условия

Активация на акаунт