Vip Brother 2017 - тема 2

• 242 077
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 2 985
Докато я гледах Мара как тренира, нещо не ми допадна. Имам чувството, че някои упражнения ги прави тотално грешно, особено тези, които бяха на стената и имитираха балетните. Не съм танцувала балет, ама все съм виждала какво правят балерините на станока и каква стойка трябва да поддържат.
Това упражнение е за определени мускули, правилно го изпълняваше.

# 2 986
  • Бургас
И се чудя и мая с кво толкова ги съблазнява тези богаташи,като тя дори не е привлекателна,кофти джудже е. Laughing А с мега самочувствието,няма никакво покритие.

# 2 987
  • София
И се чудя и мая с кво толкова ги съблазнява тези богаташи,като тя дори не е привлекателна,кофти джудже е. Laughing А с мега самочувствието,няма никакво покритие.
Е, и ти сега...  JoyJoy Whistling

# 2 988
  • София
Как бе, тя веднъж каза (по Господарите я гледах) "като земна зодия, разположена съм към брак" Mask
"Не мога да правя диалог с теб" и любимото "така няма да си разрешиш казуса"
Изпусна най-важното - не е по мЕмолеПните връзки.

# 2 989
  • София
Като гледам колко се коментира, оказва се,че ви е интересен, а на мен този път ми е ужасно скучен.Даже вечер го слушам само за фон.

# 2 990
  • София
Активността в темата показва точно обратното... повече четем и пишем, отколкото гледаме...  Peace

# 2 991
Улавям отделни моменти и когато се коментира за тях, се включвам. Ако нещо е впечатлило повече хора, гледам откъса(като речта на Мадам), иначе е фон и да, не ми харесва, но гледам как хората за пари, и когато самочувствието им е над възможностите, стават за смях.

# 2 992
Мария може да не е хитова певица или каквото там очаквате под "кариера", но е факт, че е известна от години. Добра, лоша, певица е и всички я знаем и сме чували за нея. Докато Александра стана известна с една гнусна история.
Мария съм я виждала наживо, симпатично миньонче е Peace

ПП. Между другото, казус е любима форумска думичка, употребявана за щяло и нещяло, така че, моля, моля, ни й се подигравайте на Марийчето Stop Тя нищо чудно и съфорумка да ни е Grinning

# 2 993
Ми не всеки може да е красив като Цуню Naughty

В началото ме обвиниха, че съм златотърсачка, но аз се отказвам от ЦунитУ. Че той без трактор останАл, с ко ши бръмчИмИ по гръцкотУ?

# 2 994
Моля по  активните и свободни да ми помогнат (ако вече е пускано) линк за гледане на  епизодите но от чужбина Praynig Благодаря

# 2 995
Богданска не е известна от вчера и не заради тъпия пръст
http://www.missnt.com/мис-баскетбол-алекс-богданска/
Копирайте целия линк.
http://www.bgbasket.com/new.php?id=31882

Последна редакция: пт, 15 сеп 2017, 16:56 от X-RayLily

# 2 996
Хм, как да ти кажа - певица ми звучи някак по-сериозно от миска, пък било то и на волейбола.
Та такъв ми ти казус Grinning

# 2 997
  • Бургас
Да кажем,че Мария е по-продуктивна от доста от колежките си,защото богатите и мъже и плащат скъпите клипове.Прави песни и клипове много на година,но не струват.Една хитачка няма,и аз съм я виждала на живо няколко пъти,може да я сбъркате с цигане.Това си е разбира се лично мое мнение. Mr. Green

# 2 998
  • София
Богданска не е известна от вчера и не заради тъпия пръст
http://www.missnt.com/мис-баскетбол-алекс-богданска/
Коперайте целия линк.
http://www.bgbasket.com/new.php?id=31882

Е, тва е! Та тя била много известна...

Да кажем,че Мария е по-продуктивна от доста от колежките си,защото богатите и мъже и плащат скъпите клипове.Прави песни и клипове много на година,но не струват.Една хитачка няма,и аз съм я виждала на живо няколко пъти,може да я сбъркате с цигане.Това си е разбира се лично мое мнение. Mr. Green

И аз съм на това мнение!

# 2 999
  • На ръба..
Аз се чудя, Сашка дали някога се е виждала с нормален грим, такъв, който не го е правила тя.... с този руж под очите...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт