Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 40 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 81 177
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Синият сух шампоан на Batiste е хубав.Показаният син на Balea е ужасен.

# 301
И аз не харесвам сухия шампоан на Балеа, пробвала съм го във всичките му версии. За мен не става. От Батисте съм много по-доволна.

Относно показания грим по-нагоре - на моя монитор определено изглежда студено бежово и опушено черно, и бежово-сивкав блестящ нюанс на клепача. Лилаво въобще не видях. Затова и предложих палитрата на Мейбълин. Но явно на различни монитори различно излиза. Затова и е малко безсмислено да се постват само снимки. Ако са от инстеграм, там винаги изписват всички ползвани продукти и човек може лесно да намери снимки, суочове на различни цветове кожа и тн. в бюти блоговете. Така се добива много по-реална представа за цветовете от палитрата. Съответно, ако са скъпи сенките, може да се потърсят дрогериен вид двойници пак със снимки и суочове в нета.

# 302
Затова и е малко безсмислено да се постват само снимки. Ако са от инстеграм, там винаги изписват всички ползвани продукти и човек може лесно да намери снимки, суочове на различни цветове кожа и тн. в бюти блоговете. Така се добива много по-реална представа за цветовете от палитрата. Съответно, ако са скъпи сенките, може да се потърсят дрогериен вид двойници пак със снимки и суочове в нета.
Е, тя тепърва ще се учи да се гримира, въобще не ѝ е важно да си набавя професионални продукти и да подхожда с тежката артилерия за гримиране. Предложих тези две палитри, защото са читави сенките и не скъпи като за начинаеща. Суочове, мочове, едва ли въобще знае какво е това Laughing Ние тук просто сме сбъркани на тая тема. Хората питат: какви обикновени сенки да си купя, за да си направя сиво-лилаво, кафяво, пембян грим? Ми такива. Като ѝ стане интересно и се научи, ще подходи нАучно по въпроса. За сега - толкова ѝ е предостатъчно. Peace

# 303
Хаха, това, че ние тук сме сбъркани на тема грим и красота, си е вярно. Grinning Защо ли нямаше YouTube, като аз се учех да се гримирам. Спомням си как съм гледала и следвала стъпка по стъпка указанията за грим от Космополитън, а имаше само снимка на завършения грим там. Grinning Сега е много по-лесно и бързо да се научи да се гримира човек. Но специално тоя грим с това опушено черно хич не е лесен и трябва да е доста напреднал човек в грима, за да не се направи на енот в очите. Grinning Затова за начинаещи аз не бих препоръчала никакво черно. Първо по-леки телесни цветове. Като се понаучи как да ги прелива тях; тогава черно.

# 304
  • София
Имате ли впечатления от моливите за очи на Trend it up. Имам силиконов на Импала, в телесен цвят.
Или на голдън роуз? Искам да разнообразя.

# 305
Моливът на Есенс в телесен цвят е добър.

# 306
  • Варна
Вчера видях нови палитри сенки на Римел, както и техни течни матови червила. Сенките са с доста цветове, едната палитра беше нюд, другата с ярки сини, жълти, розови тонове. На пръв поглед не ме впечатлиха особено, но ми се ще да пробвам червилата, имам много хубави точно на Римел.
Видях и ФДТ на Мейбълин, който е нов за мен, в правоъгълна опаковка, с бяло капаче, май за 24-часова издържливост. Коректорите още ги няма.

# 307
  • Бургас/Пз
Скрит текст:
Ако момичето държи да получи цветовете като от примерната снимка, с тази палитра няма никакъв шанс.
На показания грим аз виждам ясно три цвята, може и повече да са. За начален, преливащ е използван матов taupe цвят с лилав подтон, нещо такова: https://www.google.de/search?q=taupe&source=lnms&tbm=isc … c=cta6x_dcO4gFxM:
По клепача е използвано сребристо с лилав подтон, точно си купих такова от Инглот, при желание мога да го измъкна от палитрата и да кажа номерчето. Тук внимавай да не използваш нещо прекалено светлосребристо, стои неестествено, пък и е демоде. Но съм почти сигурна, че отгоре има и пигмент.
А за опушване е ползван страхотен сиво-син матов цвят. Сега като го гледам ме е яд, че не си взех такъв. Нещо подобно търси: https://www.google.de/search?q=grey+with+blue+undertone&sour … c=nq-2Fiv3a7hp9M: Или по-скоро тук гледай комбинация между smoke и iron или anchor e най-точният сякаш. https://qph.ec.quoracdn.net/main-qimg-605e1a74b880a8ee7ec09e71a8950872-c

Може би има четвърти цвят - студено лилаво, нанесено с прецизна четка точно в сгъвката, за да се осигури лилавото излъчване.

Почти никоя от показаните палитри няма да й свърши работа, защото гримът е студен. Петичките на Буржоа евентуално, хем са и хубавки, обаче те пък май нямат наистина матов цвят, все са им сатенени или баш блестящи.
Дано при такова показване на цветовете да съм помогнала, тъкмо си напълних цяла палитра с единички от инглот точно на база харесани гримове в нета^^
Много благодаря за предложенията. За съжаление обаче Инглот няма от къде са набавя, а и нямам никакъв опит в комбинирането на цветове, така че по-скоро бих се провалила в избора. Гримът , който показах е примерен и че ми харесва гамата. Но пък колкото повече комбинации могат да се направят с една палитра , толкова по-добре. Пигменти, блясъци - нищо не ми говори  Blush Blush

Скрит текст:
Относно показания грим по-нагоре - на моя монитор определено изглежда студено бежово и опушено черно, и бежово-сивкав блестящ нюанс на клепача. Лилаво въобще не видях. Затова и предложих палитрата на Мейбълин. Но явно на различни монитори различно излиза. Затова и е малко безсмислено да се постват само снимки. Ако са от инстеграм, там винаги изписват всички ползвани продукти и човек може лесно да намери снимки, суочове на различни цветове кожа и тн. в бюти блоговете. Така се добива много по-реална представа за цветовете от палитрата. Съответно, ако са скъпи сенките, може да се потърсят дрогериен вид двойници пак със снимки и суочове в нета.
Есмералда , вчера я видях палитрата и на пръв поглед много ми хареса - за сега клоня към нея и към другите кръгличките на Боржуа. Черно изобщо и не бих си помислила да ползвам, защото съм сигурна, че резултатът хич няма да е добър. И аз не виждам лилаво на моя монитор. За съжаление не ползвам инстаграм, явно трябва да коригирам тази грешка. За съжаление не разполагам с никакво свободно време, в коетода мога да седна и да гледам клипчета. Или май по-скоро нямам търпението вече, ама то сигурно е от годините, хихих  Mr. Green Това с двойниците на скъпите продукти много ми хареса, защото за гримиране 5 пъти в година, нямам намерение да дам 50лв или повече за палитра.

Скрит текст:
Е, тя тепърва ще се учи да се гримира, въобще не ѝ е важно да си набавя професионални продукти и да подхожда с тежката артилерия за гримиране. Предложих тези две палитри, защото са читави сенките и не скъпи като за начинаеща. Суочове, мочове, едва ли въобще знае какво е това Laughing Ние тук просто сме сбъркани на тая тема. Хората питат: какви обикновени сенки да си купя, за да си направя сиво-лилаво, кафяво, пембян грим? Ми такива. Като ѝ стане интересно и се научи, ще подходи нАучно по въпроса. За сега - толкова ѝ е предостатъчно. Peace
Лили, супер си ме разбрала  Grinning , точно тези на Боржуа и другите на Мейбълин най-ми харесаха. Астор не намерих. Мисля, че на първо време тези две палитри ще са ми повече от достатъчно.  Mr. Green Blush

Сега ще трябва да потърся прилични четки за грим. Мислите ли , че Аура имат подходящи?

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 10:43 от ani_d

# 308
  • Бургас
ani_d,на Аура четката за пудра е повече от ужасна.Не я купувай в никакъв случай.Добра е четката за контуриране,за сенки не съм ползвала,но си спомням,че бяха с  хубави отзиви,поне четох хубави неща.
Аз харесвам Екотулс,има ги в Лили.

# 309
  • Бургас/Пз
ani_d,на Аура четката за пудра е повече от ужасна.Не я купувай в никакъв случай.Добра е четката за контуриране,за сенки не съм ползвала,но си спомням,че бяха с  хубави отзиви,поне четох хубави неща.
Аз харесвам Екотулс,има ги в Лили.
Благодаря много. На екотулс ми идват скъпи, но ще ги погледна в ихърб, там май са на по-поносими цени.

# 310
Впечатлих се от коментари за олиото-дегримьор на Балеа. Миналата година не е било налично у нас. Сега някой виждал ли го е в ДМ?

# 311
За очен грим и като цяло аз също ти препоръчвам Екотулс. Правилно си се насочила към iherb. Там са доста по-евтини. За очен грим препоръчвам тези:

https://my.iherb.com/pr/ecotools-eye-enhancing-duo-set-4-brush-h … u5hRoCpXkQAvD_BwE

С тях можеш спокойно да направиш цялостен очен грим, та даже и за вежди и очна линия става скосената четка. В Лили са 18 лв. Имай предвид, че четките са инвестиция. Ще ги купиш веднъж и ще ползваш поне 5 години.

# 312
Аз се ослушвам/оглеждам за четка за пудра.
В Douglas пипнах едни техни четки и ми харесаха на допир, но искам първо да прочета мнения, но не намирам за сега. Някой ползва ли техни четки и какви са отзивите ви? Или каква друга марка ще ми препоръчате?

Определено в iHerb са по-евтини. Наскоро си поръчах оттам Екотуулс, за очен грим - добри са.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 11:35 от M.K.S.

# 313
  • Бургас
На Дъглас имам тяхна четка за пудра от ориенталската колекция.Вълшебна е на допир,за мен е същата като четките на Сефора,имам и техен комплект.

# 314
  • Бургас
Преди 2 дена бях в Лили и мернах тези за мен нови червила на Мейбълин като едното пробвах на ръката и до другия ден не се изтри, а мих ли мих. Някой друг да ги е вижвал и пробвал ?

Общи условия

Активация на акаунт