Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 40 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 81 179
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Аз също си търся крем. Имам смесена кожа и ако използвам крем за мазна, сухите участъци направо се белят, ако използвам за хидратиране, цялата т-зона ми лъсва. Нямам идея на какво да се спра.

Аз съм със същия проблем, но комбинацията от предния ми пост, ми действа добре, защото не лъсвам в Т-зоната, а сухите ми участъци изчезнаха. За по-студеното време може да се наложи да си взема и нощен крем, ако усетя, че кожата ми се изсушава или да спра ексфолианта, но това според нуждите на кожата.

Последна редакция: ср, 18 окт 2017, 13:15 от M.K.S.

# 586
  • Стара Загора
Момичета, серията  yoghurt of Bulgaria на Бибофреш предлага ли се в dm, Лили и Елитис?

Не, няма я.

# 587
Не е БГ козметика, но дамите със смесен тип кожа може да погледнат и серията на Cien nature pomegranate (води се анти ейдж) http://lamakeupposa.blogspot.bg/2015/07/cien-nature-by-lidl.html#.WebyiCPsZSA . Бяха намалени за под 3 лв бройката и съставът им по памет беше добър. Околоочния за мен е лек и недостатъчно мазен, но аз харесвам тежки кремове за тази зона. Под кремовете слагам и серуми, така че не знам самостоятелно как се държат на кожата. Преди години бях много доволна от зелената серията на Елея, но махнаха дневния крем за лице със слънцезащитата и спрях да я ползвам, ядосана че спират този продукт http://apteka-info.com/drug/231838/елеа-хидромат-слънцез-к-м-спф25

# 588
Ползвам Арома 40+ за дневен и 50+ нощен. Доволна съм. Обмислям да пробвам на Биофреш Натура или Биооил, но да по скъпи.
Състава на БГ козметиката е някои случаи е доста по добър от скъпите марки.

# 589
Аз съм много доволна от кремчетата на Дева. Имам с лимон и бадем.

# 590
  • Сливен
Като говорим за българска козметика много добра е на Българска роза Карлово.

# 591
  • на последния етаж
Тази серия май няма да се появи при нас: http://www.catrice.eu/de/limited-edition/dawid-tomaszewski.html ?

# 592
  • Стара Загора
Има ли в България Cien nature? Аз не съм виждала. Преди време ги бях видяла в интернет, но не съм ги засичала тук.

# 593
Има ли в България Cien nature? Аз не съм виждала. Преди време ги бях видяла в интернет, но не съм ги засичала тук.
Да, има ги, но не са на рафтовете с козметиката. Аз ги открих при продуктите на промоция и които са тематични. Имаше ги няколко поредни седмици. Попитай персонала да ти ги покаже, ако има останали.  Имаше още една серия за суха кожа, крем за ръце, антицелулитен и някакъв ББ крем с арган за коса. И още продукти, които не помня, но бяха отделени от останалите им постоянни серии.

# 594

вече има единични бройки по магазините, защото не са от редовната серия
ако ги искаш, побързай преди съвсем да са изчезнали

# 595
  • Стара Загора

Днес бях в стария Лилд (на Хаджи Димитър Асенов) и не ги видях. Миналият месец като ходих имаше по 2-3 бройки, но сега бяха свършили или поне аз не видях. Стояха на рафтовете с намалени продукти, точно както са писали момичетата. В дъното на магазина, последният рафт вляво преди млеката.

# 596
  • София
Пудра за лице издирвам.От доста години ползвам и си подържам налична пудрата на Констанс Карол №2- приятен прасковен цвят, освежаващ лицето. Цяло лято си я ползвах ежедневно, дори и сега лицето ми е само с тази пудра. Но свършва!!!! Е, мога да купя пак същата,ама искам да разнообразя.
Спомням си, че X-RayLily беше похвалила Healty look пудра на Катрис.Днес днес обиколих  ДМ-те в центъра на София и няма такова нещо.
Та,ако се сещате нещо в тази насока, помагайте  bouquet

Последна редакция: ср, 18 окт 2017, 13:55 от B.U 2

# 597
Под кремовете слагам и серуми, така че не знам самостоятелно как се държат на кожата.

atom4e, и аз се интересувам от серуми, но досега не съм ползвала, а ми се иска да си взема нещо за пигментни петна, озаряване, изравняване на тена. Ползваш ли такива и ако "да", от кои си доволна и има ефект?
Разглеждах на Collagena, четох противоречиви мнения за тях.

Тези от вас, които ползват, моля да споделите вашите впечатления!

# 598
аз много харесвам тази пудра https://beautycosmetic.biz/catherine-arley-kompaktna-pudra-p-10222.html
 покрива добре, слагам само крем и след това пудрата и след това сякаш се слива с лицето ми, не стои брашняна, виж ако ти пасне някой номер

# 599
  • София
аз много харесвам тази пудра https://beautycosmetic.biz/catherine-arley-kompaktna-pudra-p-10222.html
 покрива добре, слагам само крем и след това пудрата и след това сякаш се слива с лицето ми, не стои брашняна, виж ако ти пасне някой номер
Благодаря, sunrise_67, търся точно такъв ефект,който описваш, така съм със пудрата на Констанс Карол.

Общи условия

Активация на акаунт