Лотария "Зелена карта" 2019

• 337 499
  • 3 904
  •   1
Отговори
# 2 850
Второ теглене, ако е нямало технически проблем при обявяването или избора на спечелилите тази година няма да има /вече написах част от вероятните според мен причини за технически проблем/. Не е нужно също така да въвеждате данните си за проверка всеки ден. Когато влезете в сайта в горния десен ъгъл ви се изписва версията. В момента е 5.3 в случай че има остраняване на технически проблеми, добавяне на данни и т.н версията ще се промени примерно на 5.3.1. Промяната на софтуера не означава - има допълнително изтеглени, но проверката във версия 5.3., веднъж направена, е напълно излишна. /това е от личен опит/ Ако има допълнително теглене, независимо от причината от Кентъки /по пример от dv2017 г./ вероятно ще изпратят мейли само на допълнително изтеглените, с които ще ги приканят да проверите резултатите си отново. Мейл с това че сте изтеглени не се изпраща. Това е мейл получен от допълнително изтеглен през септември 2016 г. участник

DONOTREPLY@dvlottery.state.gov “Additional names have been added for DV-2017 selection. Please use your unique confirmation number, last/family name, and year of birth to check your status on Entrant Status Check at http://www.dvlottery.state.gov/ESC.”

Мейлът може да бъде получен и в спам папката ви, според настройките на пощенската ви кутия.
Аз получих такъв имейл, но не бях сред изтеглените ДВ2017 Simple Smile

Инфото ми е от блога на Саймън...тогава не получих мейл, не бях и спечелил, но от коментарите останах с впечатление, че всеки спечелил е получил мейл...подобна теза се завъртя и в някой от коментарите на уведомленията на посолствата във фейса ...минало... за статистиката на не спечелилите тази година - ние се регистрирахме на 23.10 и 26.10. За 10 години сме ползвали всякакви варианти /но само законни/, включително и регистрация от САЩ... поне при нас отговорът си остава един и същ...лотария

# 2 851
Здравейте на всички! За пръв път участвам в лотарията и за мой късмет бях изтеглен! Честито на всички 🙂

# 2 852
И си направи регистрация, за да ни се похвалиш? Hands V Grinning

# 2 853
  • Sunshine state
Започнаха да се разписват спечелилите. Честито! Внимателно си попълнете ДС-а , за да не се налага да отключвате за глупости. Успех и ако има въпроси, питайте. 👌🏻

# 2 854
Понеже видях, че много хора се съмняват в достоверността на печелившите реших да пиша. Нямам опит и не знам какво предстои но бих се радвал ако някой сподели от личен опит. Благодаря и поздрави на всички.

# 2 855
  • Down south
Ако си изтеглен и до сега не си "изорал" интернет пространството, за да разбереш какво е зелена карта и има ли общо с теб, а чакаш някой си да сподели нещо си, работата е ясна  ooooh!

# 2 856
Daylily, кви сме лоши, злобни, завистливи, заядливи... Муахаха Smiling Imp

# 2 857
  • Down south
За другите не знам, но аз съм мноооо зла/лоша/проклета, особенно, като става дума за хора мързеливи и нямащи представа какво се случва с тях.
Участваш в лотарията за зелена карта,  изтеглят те и к'во, първото нещо е да се регистрираш във форума на мамите, вместо да седнеш и четеш, за какво става дума.
Нулева толерантност!

# 2 858
Простотията по хората ходи и почивен ден няма. /народна мъдрост/
Въпроса ми е къде видяхте, че нямам представа относно самият процес. Това което се опитвах да разбера беше само и единствено от човек, който е преминал визовото интервю и успешно получил своята зелена карта. Както и да е изглежда, че сте прекалено компетентна щом толкова прибързано успявате да определите точно какъв в случая съм аз. Благодаря на всички, които се включиха и ще се включат с полезна информация.

# 2 859
  • Down south
 Някои неща са повече от очевидни Sunglasses
Топката е в твоето поле.
Аз чета, независимо, че процеса за жалост не ме касае.
За да стигнеш до евентуално интервю има рестрикции (номер, бюлетин),  след това трябва  да  минеш самото интервю. После новата форма И чак тогава завтната виза.

Здравей Америка!

# 2 860
  • САЩ
Простотията по хората ходи и почивен ден няма. /народна мъдрост/
Въпроса ми е къде видяхте, че нямам представа относно самият процес. Това което се опитвах да разбера беше само и единствено от човек, който е преминал визовото интервю и успешно получил своята зелена карта. Както и да е изглежда, че сте прекалено компетентна щом толкова прибързано успявате да определите точно какъв в случая съм аз. Благодаря на всички, които се включиха и ще се включат с полезна информация.

Прочети информацията в all.bg и в блога на Саймън. Прочети инструкцията в сайта на USCIS. Ако ще се жениш, жени се веднага, ако не - подаваш DS260 и чакаш виза бюлетина. На конкретни въпроси отговарям, ама преразказ на целия процес няма смисъл да правя - достатъчно информация има достъпна.

# 2 861
Ако си изтеглен и до сега не си "изорал" интернет пространството, за да разбереш какво е зелена карта и има ли общо с теб, а чакаш някой си да сподели нещо си, работата е ясна  ooooh!
Е, аз пък не мисля, че от думите на късметлията изводът е че САМО чака някой да сподели нещо... Защо да не важи вариантът, че откакто е узнал че е спечелил да събира информация отвсякъде, както официална, така и споделена от минали по тоя път... Даже си мисля, че и който и от старите кучета с много знания по процедурата, ако му излезе късметът, пак ще му се прииска да прочете нещо повече, особено изстрадано, подводни камъни и пр. Или най-малкото - да си провери доколко актуални са знанията му по процедурата от някой прясно минал по нея.
...
От мен едно ЧЕСТИТО! И пожелания за още много късмет, щото освен късметът за визата, такъв ще е нужен и за лекото и бързо устройване оттатъка!
Simple Smile

# 2 862
  • asgr
А къде може да се види колко визи има отпуснати само за България?Мисля,че за 2017 бях чела,че са 666,но за 2018 и 2019 не откривам нищо.

# 2 863
Здравейте на всички! За пръв път участвам в лотарията и за мой късмет бях изтеглен! Честито на всички 🙂
Честито!
Малък ли ти е номера, ако не е тайна какъв е?

# 2 864
Понеже видях, че много хора се съмняват в достоверността на печелившите реших да пиша. Нямам опит и не знам какво предстои но бих се радвал ако някой сподели от личен опит. Благодаря и поздрави на всички.
Ми то е споделяно и споделяно...стига ти да прочетеш старите теми и си пушка.
Честито от мен!

Общи условия

Активация на акаунт