Фермата 3 - 2017г. Тема 2

• 57 338
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Аз пък се чудя защо казват,че е пълничка Rolling Eyes,съвсем нормално изглежда според мен.

Може би камерата я "обича", както се казва?  newsm78

На играта с виното казаха, че торбата на Ивона е с 2 или 3 кг. по-тежка от тази на Диана. Би трябвало да е с около 6-9 кг. повече от Диана. Което предвид ръста и я прави наистина по-пухкава. Но и на мен не ми изглежда толкова пълна.

# 571
  • sofiq
Аз пък се чудя защо казват,че е пълничка Rolling Eyes,съвсем нормално изглежда според мен.

Нали казват че,камерата добавяла килца .На мен на двубоя с шортите не ме изглеждаше зле,а я коментираха,че имала паласки ,които аз не видях .

# 572
  • Тра-ла-ла
Ивона имаше пухкави бедра. Това видях преди да се окаля Laughing

# 573
  • София
Абе като не харесваш някого, му намираш винаги кусури, та и при тях може да е така. Скучна била, дебела и т.н., просто за мен са не особено добри хора (дипломатично казано)

# 574

Нали казват че,камерата добавяла килца .На мен на двубоя с шортите не ме изглеждаше зле,а я коментираха,че имала паласки ,които аз не видях .

Нали това ти казвам, че камерата я обича - тоест при нея става обратното, примерно Милица Гладнишка на камера изглежда така доста пищна докато на живо не чак толкова.  Peace Peace

# 575
И както казва Чандлър от "Приятели"- "И с колко камери я снимат" Joy

# 576
  • София
Нищо ѝ няма на визията на Ивона, да, не е цялата в мускули, ама другите се изказват все едно е наистина супер дебела и едвам се движи. На мен, честно казано, Диана визуално повече би ми харесвала, ако качи малко кг.

# 577
И все пак това е Фермата, не е ралити за манекенки!

# 578
  • София
И аз не намирам Ивона за дебела. Има няколко килца отгоре и е малко по-отпусната, но нищо фрапантно.
И ще продължа да я харесвам, докато не дадат някакъв материал, с който ще се дискредитира в очите ми.

# 579
  • Другата България
И аз не намирам Ивона за дебела. Има няколко килца отгоре и е малко по-отпусната, но нищо фрапантно.
И ще продължа да я харесвам, докато не дадат някакъв материал, с който ще се дискредитира в очите ми.
smile3521 newsm10
С мнението си за това как можело вегетарианците да загубят нарочно изобщо не ме подразни.

# 580
  • София
И мен. Даже напротив.  Peace

# 581
  • sofiq
Аз нямам особено мнение и за двете дуелистки от снощи,прекалено малко време е минало да си съставя мнение...нито ми харесват,нито ме дразнят.Беше ми все едно коя ще спечели.

Засега от това което съм гледала хареса ми поведението на Владо Николов.

# 582
  • София
Вярно, че не е минало много време, но от Диана дадоха достатъчно, за да спра да я харесвам - и показаното неуважение към Марина, и пренебрежението и високомерието към Ивона като съперник, и едноседмичното пилене на нокти и пиене на кафе като ратайка.  Stop

# 583
  • Другата България
Между другото изгледах интервютата на Диана в "Преди обед" и "Тази сутрин" и я питаха именно за това - за ноктите и веждите и защо не е работила като ратай. Тя отрече и каза, че това е било моментно или нещо от сорта, но са показали точно него и зрителите са останали с грешно впечатление.

# 584
Наглостта продължава - според нея в сутрешния блок - тя се скъсала от работа, ама не я показали..а защо градината беше в плачевно състояние, нямаше брашно и животните неиздоени ...?

Общи условия

Активация на акаунт