Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 301 254
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 30
  • София
bubanka - Джедай-18 септ. 2017, 18:01 ч. -Мнения: 19 242
"Разбрах, че текущата тема ще бъде седмична. Моля, някой да пусне нова и да укаже в заглавието периода, за който се отнася: 18.09 - 25.09.
Благодаря предварително!"
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Продължавам да не разбирам каква е тази пуста страст за нови теми... тъкмо му се зарадвах на
Ivaylo77 , че не бърза с новата тема и така можем да си четем пропуснати непрочетени страници /щото понякога нещата текат бързо и не всеки сколасва да следи всичко своевременно/ и да цитираме, и коментираме пропуснат шедьовър и.... "темата заключена"...  ooooh!
Че и изискваме да се отбележи от-до  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Може ли някой да ми обясни смисъла!?  newsm12
Включил се е модератор, за да напомни темите да са седмични, предполагам че е според правилата на форума и затова  Peace
Да, това го разбрах  Peace
Но продължавам да не разбирам смисъла
!!!
Нали всеки правилник трябва да се опира на логика и непременно да има смисъл!? Thinking

# 31
И аз не им ги разбирам правилата...

# 32
Запис. Много скучно ВБ тази година. Записвам се от симпатия към вас.

# 33
  • Испания
"Дизайнерската котка" на Тото

https://nova.bg/vipbrother/news/view/2017/09/18/1324/%D0%B4%D0%B … 0%BE%D1%82%D0%BE/

Отчетните теми по принцип са по 50 страници.
По изключение се разрешава да се направят седмични, но трябва да се укажат датите.

# 34
  • София
Reinа, ще се справя. А гледам и куп други неща.Вече съм си създала система. Част от предаванията, които гледам, ги следя на запис. Така не губя време с рекламите. Все пак трябва и на работа да ходя, и къща да въртя.
Желязна си, признавам те.  love001 Hug И аз гледам някои неща на запис, всички ги пускам половин час по-късно, за да мога да превъртам рекламите и пак ми идват множко. Това не е било друг път, сигурно нещо не съм във форма.  Laughing

# 35
В една от темите за форума писаха, че темите можели и да са месечни.

# 36
  • Испания
Ето:

Цитат
С оглед уеднаквяване максималния брой на страниците на отчетните теми и темите с продължение, вече всички подобни теми ще се заключват след 50 стр.

Дори и да не е пусната нова, ако старата тема е превишила 50 стр., то тя ще бъде заключена.

Изключения могат да бъдат теми за риалити предавания, както и спамо-чат теми, в групите, в които съществуват такива. Този тип теми могат да бъдат седмични, без оглед на броя на страниците.
За този тип теми е задължително указването на датите на седмицата в заглавията, например (7.09-13.09)

Последна редакция: чт, 21 яну 2016, 14:48 от Mamma

# 37
  • Сандански
Ще измислят нещо и Тачо го гониха и после хоп нищо чудно и двете да ги съберат заедно като един играч. Учевидно няма как да не са знаели, че все една от тях ще остане. Брадърс се превърна в рестарт на кариери.

# 38
  • Ню Йорк
Не че много ме вълнуват близначките, но каква е логиката да ги изгонят преди да се влезли Open Mouth  Аз даже нямах време да ги запомня.

# 39
Според мен е въпрос на договор...кой колко минимум трябва да стои, за да си вземе кинтата

Помним как Луна и Вучкова ги спасиха, въпреки че бяха готови за изгонване още на 2-3 седмица, втората даже стоя до края..

# 40
  • Сандански
Може да видите и да дадете гласче в анкетата има и нова опция за отговор. Simple Smile

# 41
  • sofia
Дано някой си тръгне! По възможност хубавата близначка!

# 42
Може да видите и да дадете гласче в анкетата има и нова опция за отговор. Simple Smile

Новата опция какво общо има с първите три?

# 43
  • Пловдив
И според мен можеше темата да е без анкета, за да се четат първите постове, но...

# 44
Че няма никой да напусне Къщата,съм почти сигурна. Ще има "изненади"-преминаване на изгонения в другата част  (мин.година беше психиатрия,сега вероятно ще е ад Simple Smile))
Освен това допускам,че няма един да бъде изгоненият,може Мара или Сашка,също да не съберат достатъчно подкрепа.И двете имат високо самомнение и ако ги настъпиш по егото,ще се лее жлъч и отрова .Като преминат в "другата реалност " на Къщата,ще се създаде някаква нова ситуация,а е възможно и някой нов да чака там Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ей такива неща очаквам...

Общи условия

Активация на акаунт