Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 302 176
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 405
Добре, де! Много сме лоши хората. Дава пари с благотворителна цел. Която и да е, каквото и да е! Егати!
Така е да! И двете дават. Вместо да ги подкрепим тук пак някой мъчи да ги оплюе.

# 406
  • София
Тя се изложи с тези пари. Не й е важна каузата, а да си начеше самолюбието. Опитва се да се изживява като по-по0най в къщата и изобщо. Пак си остава като жабата в онази поговорка с коня.

# 407
  • ВАРНА
Гледайки предаването оценявам спонтанността на петъчния парламентарен контрол.

# 408
  • Испания
Добре, де! Много сме лоши хората. Дава пари с благотворителна цел. Която и да е, каквото и да е! Егати!
Дали иначе щеше да даде за благотворителност?! Wink

Не мога да знам. Коментирам конкретния случай, а не догадки.

# 409
  • Брюксел / София
Аз ако съм на Брадъра,  ще започна да я вкарвам в предизвикателства и сценки, които не я кефят, за да й дам възможност на Мара да се откупва - нали е влязла само, за да се забавлява?!
Така накрая може да излезе, че брадъра не й дължи хонорар. Ама тъпарев и сие не биха го направили защото не им стиска. Иначе точно такъв подход й трябва на това първеню. Предполагам, че както каза Генчо повечето в къщата могат да изкарат 3000 лева, ама Мара нали претендира, че е голяма звезда: аз бих тествала колко по 3000 са й лимита. Всъщност с постъпката си, тя даде добра идея на брадъра, ама той едва ли ще се възползва:)

# 410
Мария сигурно се сети за излагацията на Червенкова и коя още беше там и затова отказа мисията. И съвсем нормално е, щом трябваше да танцува за пари, да предложи също пари за компенсация.

# 411
  • Тра-ла-ла
Дали иначе щеше да даде за благотворителност?! Wink

Не мога да знам. Коментирам за конкретния случай, а не догадки.
Марчето е пълна позьорка. Ако дарението беше поднесено по друг начин - можеше и да й се зарадваме. Но толкова показно и гнусно...Ц.

# 412
  • Испания
А знаете ли колко лесно се събират пари благотворително? Защото аз знам.

# 413
  • Брюксел / София
Бисерите започват:) Хумористката е на линия:)
Ох, ще разочарова детето- няма такава лицемерка...пфуууу

# 414
  • София
О, ето кой е пример за децата ни - Мара.  ooooh!

# 415
  • Испания
Марийка сега пресоли манджата с дъщеря си.

# 416
Аха, да, дъщерята и личният пример... колко лицемерно. Инстаграмчето да погледнем.

# 417
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Значи, не е стресиращо детето ти да има нов баща през 8 месеца, но е стресиращо дъщеря ти да те види как танцуваш салса. Желязна старозагорска логика.

# 418
  • Бургас
Пази Боже Мара да дава пример на децата...

# 419
  • Бургас
Пример давала мАрА на дъщеря си ooooh! ooooh! Sick, със свинаря!?#...... Sick

Общи условия

Активация на акаунт