Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 301 233
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 1 020
Петров е отвратителен манипулатор. Това същество дали има приятели? Рядко злобен и гнусен тип е.

# 1 021
Боже, как може да е толкова нагъл и как може така да слага етикети на хората? Къде е съфорумката, която казваше, че заслужава уважение Шефът? Гледа ли?

# 1 022
  • Бургас
И аз се чудя за какво му мълчат,направо му лижат задника!

# 1 023
  • Тра-ла-ла
Малиййй, тоя ШеВ прекалява вече!
Тоя ако не е зодия близнаци, та на!
Водолей. Сигурно вътре дреме гей и за това е толкова злобен Laughing

# 1 024
Малиййй, тоя ШеВ прекалява вече!
Тоя ако не е зодия близнаци, та на!
Водолей е мисля.
Но зодиите нямат значение, те и двамата замесени в спора са смешници.

# 1 025
  • София
Ама, и Атнон и той нали заяви, че щял да се влачи, ама нямало да яде от мандижте на Петров!  наистина я използва. Гледам го, че сладко си хапва, а не отива да се разправи по мъжки. Баси мишките са и двамата... мъже.

# 1 026
Начи Брадъре, не трови ефира с такива хора, махнете си го тоя плазмодий, това е ужасно човече. Непоносимо е! Това е вербална агресия и такива хора не бива да имат поле за изява никъде. Отватително! Възмутена съм!!!
Трудно ми е да гледам такова издевателство срещу хората и на мен ми иде да ревна!

# 1 027
  • Брюксел / София
Шефът нормален ли е? Брадърът защо не се намеси? Петров ли решава в тази къща кой има право да се храни и кой не? Това е пълен абсурд. Защо заплашва тази куха лейка? Тя е лабилна. Направо съм потресена и всички други мълчат, няма такива мижитурки!

# 1 028
  • София
Ауу тоя направо ме напряга , шефа .
Момичето ще си комуникира с който си иска.
Точно пък така изглежда, голям манипулатор.
Все едно му е подчинена... как ли се държи с жена си...  ooooh!

# 1 029
Леле, колко работа на дебеланката отворихме тази вечер, сън няма да я хване Joy

# 1 030
Гледам и не вярвам на ушите си. "Животно долно, педераст, лайнар, боклук"... Не мога да повярвам, че чувам това.

# 1 031
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Гаспачо щял да готви да ядат, ще ми наяде налъмите с това гаспачо!

Ето за този боклук си заслужава човек да му бутне хладилника върху главата, пък нека гонят и отнемат хонорари.  Laughing

# 1 032
  • У дома
Малеее, тоя е направо пълен простак...излага се яко. Наистина дали, има приятели тоя охльов ooooh!
Вижда, че момичето се е разстроило и продължава, как такива намира само да ги манипулира, що не си отвори устата срещу Марчито или Маргарита или Мегз, ами тия тихите...ааа много ме ядосва тоя значиии #Cussing out

А да допиша, и на мен е писала Simple Smile

# 1 033
Нали уж не яде Антон? Обаче, и него го е страх от шефчето или не знае как да устоява мнението и позицията си или и аз не знам...

# 1 034
А останалите защо само заобикалят и се правят на ударени, страх ги е да спре да им готви шефа ли?!

Общи условия

Активация на акаунт