Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 301 164
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 1 080
А кой лежеше на коремчето на Алекс?

Мара срещу Мегз- това ще е интересно,само субтитри да не забравят.

# 1 081
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Тото Невидимия беше полегнал така.

Мара и Мегз ще се хващат за косите, а се кълняха във вечна любов. Утре ще е интересно.

# 1 082

На мен ми се стори Роналдо?

# 1 083

На мен ми се стори Роналдо?
Тото беше на масата, а на Петканов не ми заприлича, много коса имаше. Thinking

# 1 084
Антон - новата Миглена!
Не мисля, че Антон има нейната психика.

То това е тактика, а не психика.
Няма нейната психика да запази спокойствие и да издържи на напъна!

# 1 085
Много коса вика....JoyJoy

# 1 086
На този плондир Петров храната със сигурност е по-вредна и от радиоактивни отпадъци. Самозабравил се психопат, заобиколен от мишоци.

# 1 087
Ако някой не е спорил с радио - може да опита да го направи с тоя Петров...Какъв шеф е това агресивно плямпало?!

# 1 088
Мегз срещу Мария-подозирам,че ще е във връзка с вчерашната "благотворителна" постъпка на Мара Wink
Снощи Мегз погледна с възмущение Мария,когато тя разпалено оферираше и се откупваше.
А и да не забравяме-Козирог / Рак-Мария/Мегз  Crazy
Това си е титанична истерия и война.Аз като Рак,много обичам Козите,но сблъсъците ми с тях са запомнящи се,защото никой никога не отстъпва Wink  Та ....кръв ще се лее  fight

# 1 089
Неможах да го догледам. Спря тока 😒

Джулияна не трябва да му се дава на тоз Петров. След нея и Антон ще си намери други жертви. Как изобщо живее този човек. Как изобщо е стигнал до там до където е. В този бизнес трябва да има  екипна работа и уважение между колегите. Не виждам как работят хората с него.

# 1 090
  • Испания

Тото беше на масата, а на Петканов не ми заприлича, много коса имаше. Thinking

Toто.

В следващия момент /след като стана от Богданска/ го дават да яде на масата, но е със същата тениска.

# 1 091
  • София
Да напомня, че срещу Петров могат да застанат само контролируемо родени и качествени хора. Човека сам го е казал.

# 1 092
Отврат е това дето го даваха днес и дефилирането и скандалите дето се водят от 3 дни, сълзи и сополи.
Тази дето чистеше, го правише от злоба.
Къде са мачовците - "твоя" Дани, Дани М. и другите мъже дето са в къщата,  забравих кой са дори???? Няма ли нЕкой мъж да тропне по масата и да въдвори ред или както винаги жените ще оправят нещата!

# 1 093
Малко трябваше да ми размине. Имайте предвид, че дори бременна не съм повръщала , но при вида на Петров гол в кухнята ми се повдигна. Главният гурме специалист на вселената да е- няма да хапна. Толкова е тъп, че дори не разбира, че гради "жертвите" със собствените си ръце и става мразен, мразен, мразен...Много тъп човек. Сашкините дипломатически усилия са трогателни. Тази Ваня ще се окаже тъпа селска конформистка, както и зализания музикант и Хранова. Силиконовата девойка най- окомуш се държи. Повтаря се сценарият с Миглена- Емануела в смесен отбор.

Последна редакция: вт, 19 сеп 2017, 22:44 от victoria vassileva

# 1 094
  • Бургас
То, нали някой каза назад, даже в предната тема, мисля, че ходел да се разправя с клиентите по масите в заведението си. СпорЕл, гонел и се разпореждал. Не виждам, освен, ако отскоро не е в това състояние, как се работи с тоя човек, какъв ръководител, колега, партньор и домакин може да бъде. За партньор в живота изобщо не коментирам...
И другите мишки и те - папкат си и си гледат кефа.

Общи условия

Активация на акаунт