Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 300 951
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 1 335
Два часа ще е тази вечер - от 21 до 23 ч. Лайф с Кънчев.

# 1 336
Мисля, че Анджи няма идея какъв е препарат, просто имитираше дейност за да не я обявят за мързелна. И избра този момент за да я видят всички, иначе кой ще забележи че е бърсала масата.

# 1 337
Заради скандала сигурно, два часа надали ще го изтрая, дано дадат караницата в началото.

# 1 338
  • Варна
Мисля, че Анджи няма идея какъв е препарат, просто имитираше дейност за да не я обявят за мързелна. И избра този момент за да я видят всички, иначе кой ще забележи че е бърсала масата.

Да не би да е била мисия на брадъра? newsm78
Чак пък толкоз куха лейка да е, не ми се вярва.

# 1 339
  • Испания
X-RayLily, душата ме заболя, като те четох.

С това "Кой иска чистичко", очаквах да им пръсне в лицето и да ги забърше и тях с парцала.

Не че не са за бърсане болшинството...

Eто препаратчето, дето прави чистичко:

# 1 340
Заради скандала сигурно, два часа надали ще го изтрая, дано дадат караницата в началото.
Е , ти само един скандал ли очакваш ? Аз искам гол след гол Trophy
Като за шампиони Smiley

# 1 341
Според мен Антон предварително си е опекъл нещата .Дълги години беше коментатор при Гала знае,че Петров си е такъв бързо пали. Знае също че всички ще го защитават отвън .Направи се на жертва защото това върви

# 1 342
  • Испания
После Енджи даде препаратчето на Алфредо, той започна да пръска, след което КакаВашева взе препаратчето и го сложи до кафе машината.

Снощи много се смях на Алфредо, като каза: СаЧка Васева, а Марийка - Чуниииии.

Антон може да е мижитурка, такъв и онакъв, но добре оставе Петров да се дави в собствен сос.

# 1 343
А във фейса върви гласуване дали после да им покажат номинациите. Естествено голямото мнозинство е гласувало със 'за'.
Видео от пръскането Grin

# 1 344

Да не би да е била мисия на брадъра? newsm78
Чак пък толкоз куха лейка да е, не ми се вярва.
Не е куха, просто никога не е чистила. Те и трябваха за публика, да отчете дейност, а и повече няма да и се налага да държи парцала защото  и секнаха порива, не че тя не го аоутсорсна на Алфредо.  

# 1 345
  • Сандански
Емануела кой я набута за коментаторка сигурно е Миглена близки си станаха. Не ми харесва като коментатор.

# 1 346
На мен ми изглеждаше доста злобничка и самодоволна физиономията ѝ докато бърше. И после как отиде и се изжалва, че не ѝ давали да чисти, ама не доуточни, че им е пръскала в храната препарат докато ядат. Whistling

# 1 347
  • У дома
Олее, тая Гании, милата куче е била и преди и след операциите, не е попаднала явно на специалист Tired имала е обаче един междинен период, и е била що годе добре, на русата снимка със странните очудени веждаци Twisted Evil Вярно, че е и простовата, но пък като дефилираше Енджи и само тя каза "Много е хубава", незнам на мен ми е искрена и ми е жал, че оня кюфтак, ШеФ Гъз така я насмита, че и била проста и изглеждала тъпа пък видиш ли той изглежда като голяма работа ooooh!
Миската където пръска, дори не разбра какво имат впредвид СаЧка и Мегз, тая май за пръв път хвана препарат Whistling Whistling Whistling Алфредо пък по толкова предавания, как пък елементарни не научи, имената не може да им каже ooooh!
Този Тото вътре ли е, въобще не го дават, да не е при близначката в склада Joy Joy Joy Сефте и Дани Милев видях, като жури, ами коментирате Ваня и този ми е нечистоплътен Whistling Уж Вип, пък будят погнуса с вида си....

Тя Емануелчето нищо не може да коментира, много е първосигнална и определено си защитава и нейния интерес, щом за нея Мара е голяма ДАМА, какво да коментираме....

# 1 348

Ееееей, златни си! tubebg  ми тръгва без проблем.  Hug Благодаря!
Аз се мъча да ги гледам на живо в сайта на Нова, но много им бъгва сайта (не е от моя нет) и пропускам много неща.

# 1 349
  • Варна
Оф, да не би да са ги разделили на "господари" и "ратаи", ама ние още да не знаем , щото не са го показвали ? Нали и Шеф навиваше Цуни да кара Антон да му пере чорапите  newsm78

И затова да се натягат да чистят.

Общи условия

Активация на акаунт