Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 305 606
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 2 310
Ама ако обиденият е дама, глобата трябва да е дваж по-голяма Naughty

А ако има и чест...кръв трябва да се лее за тая чест #2gunfire

# 2 311
Разконспирирани са. Алфонсо толкоз да не му дреме на шапката... перде.
Алфредо  Sunglasses
Дреме ти на шапката как му е името. 😉

# 2 312
Мара с тези големи разходи /особено таксите за училище, воаяжите в  чужбина/ не виждам как ще докаже доходи, нали 2 дни преди това рИва, че е бедна като църковна мишка.

# 2 313
Май тия двете ще спасят шефа тая седмица..

# 2 314
  • Русе/София
 Ако МегЗ е наистина гадже на сина на Доган,ще загуби и 100 те лева в дамската чанта.

# 2 315
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
П.п. А, Брадърът си върза гащите, няма да се отърве от кавгаджиите.

Ще изгони двойната Лодхен, макар че тя няма да събере най-малко подкрепа - ще го нагласят със сигурност.

# 2 316
Ама пък звучи тоооолкова випаджийски - аз ще те съдя! Смешки са всичките Satisfied

# 2 317
Демир Доган не е ли със синоптичката от Нова Гери. Бабите от махлата пак са ме дезинформирали. Ми така, като не четат тук. Mr. Green иронично Joy

# 2 318
Много са зле и двете и не мога да разбера защо, ако не си съгласен с едната- това автоматично те прави фен на другата Laughing Това е все едно да избирам между Антон и Шефа и двамата са злобни пе*ераси Whistling

# 2 319
Демир Доган не е ли със синоптичката от Нова Гери. Бабите от махлата пак са ме дезинформирали. Ми така, като не четат тук. Mr. Green иронично Joy
Гери се омъжи за един друг.

# 2 320
  • София
Мара и Мегз, са си  първи дружки.То, затова си веят кирливите ризи.

Скрит текст:
Статията е от м. 07. т.г.  (не мога да копирам адреса)
......Meгз oфициaлнo пpeдcтaви мъжa дo ceбe cи нa poждeния cи дeн. Πoпyляpнaтa дизaйнepĸa изпoлзвa личния cи пpaзниĸ, зa дa ce пoĸaжe c пoлoвинĸaтa cи.
Tя oтпpaзнyвa 27-мия cи poждeн дeн в лъcĸaв cтoличeн xoтeл c тeceн ĸpъг пpиятeли. Toзи път пapтитo нe бeшe гpaндoмaнcĸo или cнoбapcĸo, ĸaĸтo cмe cвиĸнaли дa ce изxвъpля oбиĸнoвeнo Kaĸaнaшeвa.
Aтмocфepaтa изглeждaшe изиcĸaнa и зaдyшeвнa – caмo Meгз и нaй-близĸитe и xopa. Дopи вcичĸи видoвe плeймeитĸи, пoп-фoлĸ диви, мoдeли нa ĸилoгpaм, Aнгeлитe й, Kpиcĸo, TИTA и вcичĸи мeдии липcвaxa, ĸoeтo пoĸaзвa, чe Kaĸaнaшeвa нe e тъpcилa пoĸaзнocт и ΠP-и пoнe тoзи път, a e peшилa дa ce зaбaвлявa ĸaтo нopмaлeн чoвeĸ.

Kъcнo вeчepтa cлeд 1 чaca Kaĸaнaшeвa пyблиĸyвa двe ĸpaтĸи ĸлипчeтa oт caмия пpaзниĸ. Ha тяx ce виждaт шeпa близĸи xopa, cpeд ĸoитo пoп-фoлĸ пeвицaтa Mapия и Aлeĸcaндpa Бoгдaнcĸa. A eдин oт гocтитe имa cтиĸep нa лицeтo cи, зa дa нe ce paзпoзнaвa ĸoй e.

# 2 321
Мара ако не споменаваше във всяко изречение, че е дама и какво ще си помисли детето й, щеше да ми е симпатична.

# 2 322
Wink
Алфредо  Sunglasses

Алфонсо му е партизанското име. Wink

# 2 323
Алфредо  Sunglasses

Алфонсо му е партизанското име. Smirk

АлБано Trollface

# 2 324
  • София

Гери сега е с дизайнера Александър Ковачев, той ми изглеждаше свестен, не знам как я взе като знае кой е бившият ѝ.

Общи условия

Активация на акаунт