Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 302 667
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 2 505
Абе някой виждал ли е Ганито преди всички тия силикони и операции...??
Ей ти още
Скрит текст:
На третата снимка според мен не е Джулиана Гани, има разлики в овала на лицето, брадичката и пр., както с другите по-стари Ганини версии, така и със сегашната. А и на тртата снимка жената има някаква татуировка на шията май отдясно, докато Гани има някакъв татуировка надпис на лявата ключица.
http://hotarena.net/koq-e-rusata-jena-na-snimkata-na-bas-che-e-d … na-gani-vij-oshte

"Лаеш на каишка" за мен означава, че Мегз говори това, което някой, който има власт над нея, и казва. Т.е. някой направлява изявите ѝ, защото спонсорира бизнеса ѝ.

# 2 506
Само да помоля следващата тема който ще я пуска да я направи малко по-добра, ако може с линкове от къде може да се гледа за страната чужбина. Предните години темите бяха доста по-добре оформени.
А сега някой ако може да ми преразкаже промото 🌺

# 2 507
И на тези снимки не ми прилича на една и съща жена - с корекции си е направила челото по-ниско и плоско ли? На снимката от дипломата пак и беше сравнително ниско и плоско челото, както и на този конкурс за Мерилин, където пак е изрусена, а тази, предполагаемата Гани, е с по-високо и изпъкнало чело.

# 2 508
  • Бургас
Само да помоля следващата тема който ще я пуска да я направи малко по-добра, ако може с линкове от къде може да се гледа за страната чужбина. Предните години темите бяха доста по-добре оформени.
А сега някой ако може да ми преразкаже промото 🌺
И без анкета, моля!

# 2 509
... Марчето се е омъжила 2 пъти и по това, което наговори оная вечер в спалнята, сигурно и 3ти път ще се омъжи.

"Закачам" се за това изречение да питам /може и да е обсъдено в началото на Брадъра, ако е- пропуснала съм и  се извинявам/, но се сещам, че Мара във визитката си казва, че има два брака и три предложения за брак. Дали третото е актуално?

# 2 510
  • София
Само аз ли не виждала сайта на Мегз с роклетата от 70лв.? Ако може линк, Praynig та и аз да разбера от как се купува "Г"-класа? Mr. Green

# 2 511
Само аз ли не виждала сайта на Мегз с роклетата от 70лв.? Ако може линк, Praynig та и аз да разбера от как се купува "Г"-класа? Mr. Green
Днес е по-спокойно в темата, явно всички са извадили машините и шият ли шият 😂 Дами, давайте по-бързо, че Г класите ще свършат 😉

# 2 512

По 20-30лв са даже. http://megz.eu/category/rokli

# 2 513
И на тези снимки не ми прилича на една и съща жена - с корекции си е направила челото по-ниско и плоско ли? На снимката от дипломата пак и беше сравнително ниско и плоско челото, както и на този конкурс за Мерилин, където пак е изрусена, а тази, предполагаемата Гани, е с по-високо и изпъкнало чело.
Нямам никакво намерение да ѝ правя антропологичен анализ, пък и честно казано, въобще не ме вълнува тя ли е или друга пача.

# 2 514
... Марчето се е омъжила 2 пъти и по това, което наговори оная вечер в спалнята, сигурно и 3ти път ще се омъжи.

"Закачам" се за това изречение да питам /може и да е обсъдено в началото на Брадъра, ако е- пропуснала съм и  се извинявам/, но се сещам, че Мара във визитката си казва, че има два брака и три предложения за брак. Дали третото е актуално?

Каза, че е имала два брака и едно предложение за брак Мара.

В промото Мара като мутра от 90тте заплашва Шефа с водолазния костюм как ще бъде удавен. Или в стил Кръстникът му намеква, че ще отиде при рибите. Joy

# 2 515
Забравих да спомена, че снощи Марчето получи червена точка от мен за реакцията си на словесните пороища Петрови. Може да е пекинез, чихуахуа, пинчер или каквото там кучешко сравнение му дойде на езика на човек, но за такива с разпасани усти като готвача, това е начинът да ги спреш. А можеше и физически да го сбори, ако беше поискала, че даже и да го победи. Mr. Green Истински вълкодав е тя Grinning....жалко, че е единствената, която се опъна на негово черпаково височество...

Тази вечер ще има ли епизод, епизод "на живо" или ще пропуснем заради празника?
Честит празник на всички!

# 2 516
  • София
какво му се опъва, нали му се мазнеше и потъна в обятията мупреди два дни! Аз затова се изненадах, че се скараха така жестоко.

# 2 517
какво му се опъва, нали му се мазнеше и потъна в обятията мупреди два дни! Аз затова се изненадах, че се скараха така жестоко.

Подпийнала Марето се прави на мутра.
До оня ден "са бяха прилипили".
Явно тази вечер ще ни дават претоплена втора порция от скандала онзи ден.

# 2 518
  • Ню Йорк
Абе някой виждал ли е Ганито преди всички тия силикони и операции...??
Ей ти още
Скрит текст:

На третата снимка според мен не е Джулиана Гани, има разлики в овала на лицето, брадичката и пр., както с другите по-стари Ганини версии, така и със сегашната. А и на тртата снимка жената има някаква татуировка на шията май отдясно, докато Гани има някакъв татуировка надпис на лявата ключица.

Как е истинското име на тази кака?

# 2 519
Видяхте ли това в сайта на Мегз?
Това не е ли наша Мара Flushed
http://megz.eu/product/megz-dantelena-roklya-2-1

Общи условия

Активация на акаунт