Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 302 432
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 3 015
Снощи се изумих от определението на Гани за бобърския вид на Миглена. То бива нереална представа за собствения си външен вид, ама това...

Да, хаха. Ганка, избраната за чучело номер 1.

# 3 016
  • София
Според мен всички в брадъра играят срещу заплащане и то по строго определен написан сценарий. Дори и скандалите им са предварително написани от сценаристите.

# 3 017
Според мен всички в брадъра играят срещу заплащане и то по строго определен написан сценарий. Дори и скандалите им са предварително написани от сценаристите.
То е ясно, но понякога има наистина сблъсък между личностите.

# 3 018
Снощи се изумих от определението на Гани за бобърския вид на Миглена. То бива нереална представа за собствения си външен вид, ама това...

Да, хаха. Ганка, избраната за чучело номер 1.

И мен това ме изуми  Laughing слушах и не можех да повярвам  Laughing Laughing Laughing А само аз ли имам чувството, че устата й ще се спука всеки момент. Боли ме лицето като я гледам  Shocked

Относно Енджи Касабие - преди години Слави се скъсваше да я кани и интервюира. Представя се като доктор, обаче ми е супер съмнителна откъм образование и възраст, защото още преди десетина години като се появи в медийното пространство с измислената си титла "доктор", казваше че е на 20 и малко и в същото време е работила с Мадона и не-знам-си-кой-още. Изплетен от лъжи имидж. Много е безинтересна за мен.
Фен съм на Богданска, много е лъчезарна.

# 3 019
Аз като казах, че Енджито (това ли ѝ е истинското име?!) е пълна шарлатанка в темата за Черешката, излезе че съм злобна и завистлива, надявам се да я поразнищят малко и нея.

А пък вчера даваха някакви кадри от двора (там със Сачка дето се появи по сексшоп), бяха без грим някои, а други СЪС и изглеждаха ужасно всички, пълна липса на какъвто и да било гламур. Много ми се вдигна самочувствието, да ви кажа.

# 3 020
Футболистчето вместо да гледа как шеВа готви гол до кръста, кашлящ и лашкащ
шкембето си върху манджите взел да се заяжда с една жена. Всеки човек се е окапвал като се е хранил. На един му пада на гърдите, на друг на корема. Кво толкова гадно има да си извадиш лещата????? Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Футболистчето вместо да беше взел участие в някои от скандалите дето бяха толкова гнусни със Сашето взел да си го мери. Мухльо!

# 3 021
Футболистчето вместо да гледа как шеВа готви гол до кръста, кашлящ и лашкащ
шкембето си върху манджите взел да се заяжда с една жена. Всеки човек се е окапвал като се е хранил. На един му пада на гърдите, на друг на корема. Кво толкова гадно има да си извадиш лещата????? Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Футболистчето вместо да беше взел участие в някои от скандалите дето бяха толкова гнусни със Сашето взел да си го мери. Мухльо!

Той търси диалог със Сашка. Като го гледам какво чалгарче е... заспивал е с нейни голи календари залепени върху тапетите преди 10 години... ТАЯ ГОДИНА МНОГО ДИАЛОЗИ СЕ ТЪРСЯТ!

# 3 022
  • ГО
Падналата леща си е била на нейните гърди, може да си я яде колкото ще. Не е паднала лещата на гърдите й да го е накарала той да я яде...

# 3 023
  • София
от всеки сезон излизат по няколко крилати фрази. Дотук имаме "търся ти диалог".

# 3 024
  • густо майна Филибето
Значи шоколад може, а леща - не?! Smiley
Скрит текст:

# 3 025
Енджито още едно време я разбрах каква е лъжкиня. Тогава със сигурност не беше доктор, а още по- малко преподавател в университет. Сега може и да се е сдобила с някоя диплома.

# 3 026
  • ГО
Ама и той беше гнусен с млякото по устата си, ама не се виждаше, пък и никой не го изкритикува.

# 3 027
Значи шоколад може, а леща - не?! Smiley

Много е гнусна Ганка. Нейната работа: присмял се хърбел на щърбел.
В тяло като кон, а тея с тея бомби като надуваема кукла, в лицето с тея джуки като Доналд Дък, с това елементарно мислене и диалект.

# 3 028
  • София
и то леща върху Сашка. нЕкакси не става.

# 3 029
  • Sofia
Само Борис ли готви?!
Очаквах Енджи и Хранова да се проявят и те,нали били големи кулинарки....

Общи условия

Активация на акаунт