Тайната на дългата и гъста коса - 2

• 200 314
  • 675
  •   1
Отговори
# 315
Аз пък имам малко глупав въпрос за маста. Как я измервате- разтопена или неразтопена? В смисъл- загребвате две лъжици и ги разтапяте или разтапяте мас и си взимате две лъжици...
Малко тъпо го обясних, ама... hahaha Joy

# 316
  • Стара Загора
Мерси за отговора.Записах си съставките и ще я пробвам newsm10 smile3521!

# 317
Страхотна маска newsm10 Толкова блестяща коса!  Моята по принцип е суха, къдрава, и сега като е по-къса съм като разплетена кощница. Но днес, след маската къдриците бяха добре оформени и лъскави. Вярно - гаста се усеща/ а и снощи поутроих дозата и/, но още веднъж си измих косата и резултата беше добър. Само едно уточнение - след измиването с шампоан ползвах и друга маска - със силикон - иначе не можех да прекарам гребен през нея.

# 318
  • Стара Загора
Каква ти е маската със силикон (за каква коса, на коя фирма и какво точно прави този силикон)?Чудя се дали да си купя маска със силикон или с плацента и незнам си там какво още (не ги разбирам много и мислех да питам направо в магазина).

# 319
В момента съм на Диксън - маска, шампоан и кристали. Преди 2 години си съсипах косата с изрусяване и се поразходих доста из марките. Тези ги признах. Да не говорим, че я изправям постоянно.
Маската се води хидратираща за многократно третирани коси. След измиване с шампоан, косата ми се превръща в сплъстена топка. С тази маска я разресвам без проблем

# 320
  • Стара Загора
Мерси.Ще я потърся другата седмица.А за резултатите ще пиша след 19.06, защото до тогава няма да имам достъп до компютър.

# 321
Въпрос към Деси:
Косата ми е от типа "мазна в корените, суха по дължината" и не знам кои съставки да махна от маската newsm78 Моля те помагай Blush
Слагай всичко, но след маската в краищата задължително кристали, защото газта ще изсуши леко корените, но ще изсуши и краищата.

# 322
здражеите,ако си напражиа 2 дози иза 2 намазжаниа и ако остажиа положината маска ж хжадилника?след тожа дали 6те мога да иа ползжам като иа затоплиа ж микрожалножата?дали 6те е пак толкожа ефектна????мерси преджарително.
Не  Naughty Прави я всеки път непосредствено преди нанасяне.

# 323
Аз пък имам малко глупав въпрос за маста. Как я измервате- разтопена или неразтопена? В смисъл- загребвате две лъжици и ги разтапяте или разтапяте мас и си взимате две лъжици...
Малко тъпо го обясних, ама... hahaha Joy
Взимаш 2 лъжици и тогава ги разтапяш  Peace

# 324
И моята коса е такава, Stef.Ще чакам и аз за отговор Blush.

Цял ден чакам някой да отговори, ама нейсе...искам да се изкъпя, следователно маска ще си правя преди това, ама като никой не казва какво точно да сложа, май ще си се изкъпя без маска...хайде де, няма ли кой да се включи, или само нашите коси са такива Crazy
Съжалявам много,че не успях веднага да отговоря, но съм на моренце и цял ден съм по плажа
  grinning039 help  sport027

# 325
Момичета, вместо мас може ли да се използува зехтин? Вие къде намерихте обезсолена мас - аз не открих?

# 326
  • Стара Загора
Из темите беше обяснено как да си обезсолиш мастта, ако не разполагаш с такава.
Мисля, че беше така : слагаш мас на котлона, чакаш 30 мин. да ври, след това я махаш от котлона и чакаш да се втърди.Започваш да обираш, като на дъното оставала вода и солена.Мисля, че така беше (така съм го запомнила).Ако искаш, за да си на 100% сигурна, потърси назад из темата.

# 327
Блягодаря ти, DSS! Четох до някъде - толкова много страници, очите ме заболяха, а имам всичко на "лице", освен маста. Явно ще трябва да доизчета всичко. Толкова съм се "настървила" за тази маска, че ще пробвам със зехтин -  освен да ми се освежи косата, друга причина не виждам!!!

# 328
  • Стара Загора
Аз вчера изчетох 320те страници от предната тема и от тази стигнах до 6.Не ми останаха сили и много ме заболяха очите, а от там и главата.Надявам се да се получи със зехтина.Успех!

# 329
Ще докладвам!!!

Общи условия

Активация на акаунт