Тайната на дългата и гъста коса - 2

• 199 967
  • 675
  •   1
Отговори
# 420
Относно годността на тривитаминола,искам да ви кажа,че на листовката на моя пише,че отворен е годен 1 месец,при температура от 5 до 8 градуса.А едно шишенце като гледам ще ми стигне точно за 1 мес.Аз за всеки случай го държа в хладилника,но не вярвам да трае само 2-3 дена,както ти е казал доктора,Mania.Вижте какво пише на вашите листовки

# 421
Хайде и аз да се причисля към зарибените, днес си купих тривитаминол....
Биси, не ти ли мирише косата от газта  Embarassed
Газта се само няколко капки. Да, малко мирише докато е още мокра, но като изсъхне вече не мирише.

# 422
Моят е годен 28 дена при температура 2-8 градуса.

# 423
  • Пловдив

Е и аз вече я сефтосах "овчата маска", действително се забелязва подобрение във външния вид на косата. Сега разбирам, че напразно съм се притеснявала дали да я почна - малко ме притесняваше всичко, което прочетох за миризмата... Ами незнам, но при мен след едно обливане с вода с оцет и две измивания с шампоан / Фитоциан на Фито/ изобщо нищо не се усеща миризма след като изсъхна.Докато стоях 2-та часа на мен ми понамирисваше малко, но се търпи.Другото което е изобщо не ми се изсуши, пак си е мекичка.Смятам да продължавам и ще я правя два пъти в седмицата.Само незнам да не би газта да е малко - 2,3 капки достатъчни ли са newsm78 Някой да е слагал по повече? Аз търся ефекта на гъстота иначе моята си е лъскава.

# 424
Soff, и аз търся точно този ефект на гъстота, или уплътняване на косъма, ако може, че и моята си е лъскава. Да ти кажа, аз веднъж без да искам изпуснах 1 цяла лъжица газ и пак не миришеше толкова, просто стана още по-лъскава.

# 425
Nad_tab, откъде си  взе тривитаминола? Така и не разбрах къде има ветеринарна аптека в София, видях само една на Шипченски проход, а ми е малко далече.

# 426
Здравейте!!!!Като момиче имах страхотна коса (гъста,дълга и с блясък)След първото раждане ми се промени малко,но след второто изцяло.След като ни изписаха и се прибрахме у дома си поплаках сериозно.Казаха ми че дъщеря ми ми е "взела"косата.Чак когато поотрасна разбрах че това е истина .Сега тя има страхотна коса .А на мамка и оредя................
Та да дойда на въпроса :
1.още утре ще пробвам маската на Деси
2.благодаря и за информацията
3.винаги има черни "овци"в стадото
4.ще докладвам.................  bouquet

# 427
Здравейте на всички и от мен!
Досега само четях тпостовете във форума, но заради тази тема най-накрая реших и аз да се регистрирам Simple Smile.
Видях всички добри отзиви за "овчето" лекарство и реших и аз да пробвам как ще ми се отрази...
Засега само веднъж си правих маска с него, но поради липса на всчки съставки (разбирайте мас и газ) смесих по лъжица тривитаминол, оцет, водка, готова маска за коса Миосотис и един жълтък и престоях с тях около половин ден. Не знам от жълтъка ли или от готовата маска, но нямах никакъв проблем с отмиването, даже почти нямаше нужда от шампоан. Доколкото знам самият жълтък действа измиващо.
Може би това ще помогне на тези от вас, които имат трудности с измиването на маската от касата си.
Стискайте ми палци този път да се окажа достатъчно сериозна и постоянна и да правя маската всяка седмица!
Поздрави!

# 428
на моя тривитаминол пише да се съхранява до 25 градуса и го държа в шкаф, на тъмно

# 429
  • Пловдив

eci, и на моя така пише и по твоя съвет и аз не го сложих в хладилника, а в шкафа на тъмно.
Плюс това не виждам логика да му мине трайността за 2 дни като се отвори металната капачка.

# 430
Хайде и аз да се включа. Правя си маската вече 2-3 седмици, преди всяко измиване на косата. Разликата наистина е голяма и ми се струва, че сега ми седи някак по-оформена прическата /дано само на мен да не ми се струва така:)/. Наистина леко се изсушава косата, но разликата при мен е, че я мия 3 пъти с шампоан, защото само с 2 пъти си остава мазна. Поливам я и с разтворен оцет след първото миене с шампоан.
Дали и за това не ми се изсушава толкова много?
Поздрави!

# 431
  • Бургас
Купих си преди месец животинските витамини, но чак тази събота си направих маската. Понеже нямам мас и газ, сложих:
- 1 жълтък
- 2 с.л. от витамините
- 1 с.л. кис.мляко
- 1 с.л. оцет
- 1 с.л. ракия
- 1 с.л. зехтин
- 1 ч.л. мед
- 1 с.л. балсам за коса
Маската се отми много лесно, не се наложи да я измивам втори път с шампоан. След това си сложих само кристали за коса на връхчетата. Не мога да кажа все още, за някакъв видим резултат.
Понеже от маската ми остана (косата ми е дълта, но слаба), с останалото намазах майка ми. Тя се къносва, и каза че за първи път косата й има такъв блясък.

Преди години съм си правила маска: 1 жълтък, 1 с.л. мас (разтопена), и по 1-2 с.л. газ и оцет, но никога не съм има проблем с миризмата (след като изсъхне косата), нито с отмиването, освен веднъж когато прекалих с маста!!

# 432
Момичета, втасах я!!!
9 пъти си мия косата, но е мазнааааааааа....
За съжаление нямах яйце... Да не би за това?
Какво да правя сега - на главата си имам нещо като каска...?

# 433
Мъни, гас или ракия сложи ли, да не си забравила, защото те изсушават косата... ?   newsm78

# 434
Мъни - защото не си сложила жълтък не се е измила. Изчакай един ден и я измий пак, при мен стана. Или пробвай да се намажеш с жълтък и още нещо /например кисело мляко, нямам идея/ и да постоиш така ... жълтъка има измиващи свойства и ще помогне

Общи условия

Активация на акаунт