Паническо разстройство - 29

• 67 997
  • 763
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Нели, ти как се справи ?

# 166
Ей Лени, Супер си бе жена!!!!!!! Trophy
Лека Нощ и от мен! Sleeping

# 167
Нели, ти как се справи ?
Ужасна вечер:(( Разтреперих се още преди влизането. Тресях се, корем ме сви, ПА след ПА, изпих 2 мента и глог, след час ме поуспокои уж и след малко пак, едвам издържах.  Излизам и едвам ходя, всичко ми се върти, щях да се разплача. Хората гледат и се радват, аз нищо не видях, само го мисля и атаки, прилошавания, чаках да припадам, умирам. Утре съм на работа цял ден, ако пак ми стане така? 

# 168
  • София
Нели, ти как се справи ?
Ужасна вечер:(( Разтреперих се още преди влизането. Тресях се, корем ме сви, ПА след ПА, изпих 2 мента и глог, след час ме поуспокои уж и след малко пак, едвам издържах.  Излизам и едвам ходя, всичко ми се върти, щях да се разплача. Хората гледат и се радват, аз нищо не видях, само го мисля и атаки, прилошавания, чаках да припадам, умирам. Утре съм на работа цял ден, ако пак ми стане така? 
Sad Kissing Heart

# 169
Leni, изкара ли до края? Какви сатези род.срещи толкова дълги? тук са по 10 мин със всеки родител поотделно.
Карла, ремирта не е ли билково? На фона на др лекарства едва ли е действало чак толкова,4е да имаш симптоми на  отнемане.

Ремирта е АД

# 170
Нели, ти как се справи ?
Sad Kissing Heart

Благодаря мила. Сега съм по спокойна, но отвреме на време ми прилошава. Ще поспя и дано утре всичко да е наред.

# 171
Карла, както писах тези АД "не помнят", че сме ги пили прекъснеш ли го, трябва да го почваш наново. Аз трябва да почвам ремирта за съня ми. Но гледам сега с новата работа и местоживеене да не се набутвам в излишхи филми, като започване на нов АД.

Как заспивам сега, имам ужасно безсъние даже по 2 ксанакса съм пила и пак задремвах за около 4 часа. 1 ривотрил от 0.5, едно атаракс и 1 белергамин и ме отрязват до сутринта.

# 172
А сладури случва ли ви се като спите и като дойде сутринта да не искате да ставате и да искате да проспите деня. Аз не мога да се преборя с това. Примерно днес имаме welcome drinks в унивесритета, а утре тийм билдинг и познайте колко мо се ходи. Без желание за нищо

# 173
  • София
Момичета, през нощта имах страшна паник атака, направо ме събуди Sad взех валидол пих ксанакс и след два часа на ужас заспах. Поспах около 3 часа и сега съм яко на тръни, зле ми е на всяка част от тялото. Не знам освен да пия пак ксанакси, дали да увелича Коаксила на 3 по 1 или да си чакам да ми го сменят?

# 174
  • София
Момичета, през нощта имах страшна паник атака, направо ме събуди Sad взех валидол пих ксанакс и след два часа на ужас заспах. Поспах около 3 часа и сега съм яко на тръни, зле ми е на всяка част от тялото. Не знам освен да пия пак ксанакси, дали да увелича Коаксила на 3 по 1 или да си чакам да ми го сменят?
Много неприятно.Мен до сега не ме спохождала ПА през ноща ,но никага не казвай никога,не се знае кага ще дойде.Сигурно днес ще си като парцал.Чети си книжка ,слушай си музика ,почисти ,нахрани се.
Нели , как си днес ,дано не си влезнала в серия.Стискам палци днес да се чувстваш добре.

# 175
  • София
Много неприятно.Мен до сега не ме спохождала ПА през ноща ,но никага не казвай никога,не се знае кага ще дойде.Сигурно днес ще си като парцал.Чети си книжка ,слушай си музика ,почисти ,нахрани се.

Ох, дано не те спохожда такава. Сега на всичко ми е зле и не мога да се отпусна чакам всеки момент следващата Sad ужасно е. Иначе всеки ден съм като парцал, но сега е адско. Благодаря ти Kissing Heart

# 176
Силви, това е депресия. Пий лекарствата и ще ти мине. Болничен не можеш ли да вземеш ако ти е много много тежко. Но в същото време не се изолирай. Пази си контактите с хора. Какви са тези welcome drinks?

Vencho,това пък от къде ти дойде на теб.
Нели, ужас, пийвай нещо успокоително преди да излезеш.

Аз пък много сънувам, ярки, реалистични сънища. В някои има много стрес. Цели филми са. Scream

Лек ден ви желая и без па! Flowers Hibiscus

# 177
Добро утро, момичета Kissing Face
Лени, браво, че си успяла да издължиш до края!
vencho82, и аз не се наспах. Колегите от третия етаж си правеха купон и страшно пеене и викане, ама Студентски град.. Grinning
Silvi Char, опитай се да го превъзмогнеш и отиди. Обещавам, че нищо няма да ти стане и ще си прекараш готино.
Въпрос - ще ми препоръчате ли психотерапевт, от който сте доволни?
Спокоен ден на всичко Kissing Face

# 178
  • Няма такава държава!

Хората гледат и се радват, аз нищо не видях, само го мисля и атаки, прилошавания, чаках да припадам, умирам. Утре съм на работа цял ден, ако пак ми стане така?  

Така се чувствах миналото лято - навсякъде хората седнали по заведения, пийват си аперативи /абе, как се пише тая дума?/, бирички, говорят си, сякаш нямат никакви грижи, смеят си се, а аз - нито алкохол, че съм на антидепресанти, нито радост, нито нищо. Слънцето ме изгаря, после внезапно ме втриса, после се обливам в пот, задушавам се, ще припадна.
Обаче... и това минава, само трябва със спокойствие да се посрещат тези пристъпи, да си повтаряш наум "И това ще мине, и това ще мине, и това..." и да си спазваш схемата на лекарствата. Полека-лека нещата се нареждат, ако ви е читав доктора. Не престанах с разходките обаче, упорито си ги правех всеки ден - за друг вид физическа ктивност нямах сили, пък и желание нямах. Мисля си сега, че те все пак помогнаха.
Лени, споко бе, душа - нищо страшно няма в една родителска среща. Пак миналата година, в началото на учебната такава се случи, че родителската и на двете деца беше в един ден, независимо, че учат в различни училища. Ако не беше така, щях да пратя мъжа си, но при това положение нямаше как - отидох. Ми нищо и половина - само парите, които дежурно се дават и това беше, стана ми на мен супер горещо по едно време - ще припадна от жега направо, то това си беше нерви де, но казах си мантрата от по-горе и продължих да записвам старателно всичко, че както и очаквах, по-късно не помнех нищо от казаното.
Тъй че, не е толкова страшно, както на нас ни изглежда. Излизайте по малко, ходете на места и събития, които биха ви били интересни, макар точно в тоя момент да не са интересни, но без да се насилвате много или без да си препълните графика със събития - само и само да не късате връзката с реалността и с хората около вас.
А за безсънието - имала съм месеци, в които по нощите успявах да спя само час-два. Еми, ужасно е! Знам за какво иде реч. Приспивателните помогнаха само на първо време, после от тях ми беше още по-зле през деня. Затова ги спрях постепенно и когато се появи отново безсънието, спрях да му се съпротивлявам - колкото толкова. После гледах телевизия, четях книги, гушках котката и това по цели нощи. Мисля, че даде резултат - сега спя що-годе нормално, поне 6-7 часа, та ако решите, че това ще ви свърши работа - пробвайте.
Успех на всички!

Последна редакция: пт, 29 сеп 2017, 10:27 от Цвете от Луната

# 179
  • София
Дарси, не го знам откъде дойде...от нищото. Мислех си, че месец като съм нямала такива епизоди и пия хапове поне това няма да го има, но ей на включи се и съм още повече в ступор. Сега записах час за вторник за някаква психиатърка, ако оцелея и успея да ида ще е чудесно д-р Петя Димитрова се казва. Има добри отзиви за нея и изглежда мила, дано и да лекува адекватно, а дотогава как ще издържам не знам ... в момента все едно съм нон стоп в лека ПА. Лек ден на всички Heart Цвете, весело изкарване в неделя !

Общи условия

Активация на акаунт