Паническо разстройство - 29

• 66 999
  • 763
  •   1
Отговори
# 390
  • Няма такава държава!
Деси, стискаме! Ще успееш!

# 391
  • София
Интересно е , може да бъде полезно на някого .
https://whiteswallow.wixsite.com/heal-anxiety/single-post/%D0%B2 … D1%82%D0%B2%D0%BE

# 392
  • гр. София
На някой случвало ли се е да се събуди посред нощ и ушите да му писнат, като все едно излитащ самолет. Какво беше това тази нощ - не знам. До момента не беше ми се случвало. Уплаших се, че имам слухови халюцинации...

На мен ми се случва, но през деня. Става ми за секунди, ушите ми писват и сякаш сърцето и тялото ми спират да функционират за момент. Не знам как да го опиша. Личната ми каза, че било прилив на адреналин.
Иначе открих фейсбук страница с полезна информация https://www.facebook.com/panikataka.bg/
Разгледайте, има какво да се научи.

# 393
Повече от 6м. пия АД. Защо продължава тази тревожност понякога? Особено сутрин, със самото събуждане. Ужасно е.

# 394
  • гр. София
Повече от 6м. пия АД. Защо продължава тази тревожност понякога? Особено сутрин, със самото събуждане. Ужасно е.

Защо не посетиш лекаря пак. Може да не ти е уцелена дозата или пък АД.

# 395
Ох, аз днес как си докарах тревожност и куп паники. Станах с гилеми болки в корема от дясната част. Ходих до тоалетна и не мина, помислих че е апандецит, прочетох симптомите и се успокоих че го нямам. Премерих температурата и горе долу се успокоих, пих Спазмалгон, хапнах и след 30 мин. температура 37.3. Тъкмо излизах, че закъснявах, през целия път треперих, бях като пияна замаяна, помуслих че или кървя вътре или нещо друго, абе жестока хипохондрия имам. Мина ми корема и нямам температура сега, но познайте от целия стрес как се чувствам сега. Корема ми е на топка, вътре нещо ме гъделичка едно напрежение ... ужас направоо.  В мойте филми съм си
 И май не съм настинала толкова колкото ми е лошо от симптомите физическите.

# 396
  • Пловдив
И аз май си докарах паник атаки, и то откакто взех да чета повечко за тях покрай близки и приятели, които все се оплакват от тях. От няколко дни съм с пробождания в гръдния кош и ми е едно неспокойно, но се колебая на лекар ли да ходя или направо при психолога.

# 397
  • София
Нелка, май е типично всички с ПР и тревожност да сме хипохондрици много е гадно Sad дано се стабилизираш бързо!
Ненова, напълно е възможно от много четене да си докараш паник атака, но за да си спокойна първо може да отидеш на лекар. Сигурно нищо ти няма Simple Smile Други симптоми имаш ли освен тези пробождания ?

# 398
  • Пловдив
Нелка, май е типично всички с ПР и тревожност да сме хипохондрици много е гадно Sad дано се стабилизираш бързо!
Ненова, напълно е възможно от много четене да си докараш паник атака, но за да си спокойна първо може да отидеш на лекар. Сигурно нищо ти няма Simple Smile Други симптоми имаш ли освен тези пробождания ?
Освен пробожданията чувствам просто силно притеснение. На моменти ми изтръпва главата и лицето по-точно.

# 399
HugДеси, Успех! Стискам палци, разбий ги! Disappointed

Нели, май ще ги почваш пак...

Ненова, не се вкарвай във филма, че трудно се излиза от него. Първо джи пи.

Ушите ми бучат понякога, предимно вечер,когато е по тихо и мога да ги чуя. Satisfied Не им обръщам внимание и аз. Като започнах АД  и бета блокер бучаха всяка вечер, сега по-рядко. Мислех 4е е от лекарствата.

Венчо, ти как си?

# 400
  • София
Дарси, всеки ден с различни болежки Stuck Out Tongue Winking Eye чакам да подейства АД вече не толкова търпеливо... Как е при теб, ходиш ли на зумба ?

# 401

Защо не посетиш лекаря пак. Може да не ти е уцелена дозата или пък АД.

Аз съм казвала на психиатъра за треперенето сутрин, но той не го взе много под внимание - каза да взимам Ривотрил в такива моменти.

# 402
  • София
Карла, ти на кой АД си ?

# 403
Есциталопрам, Ремирта и Левид

# 404
  • София
Есциталопрам, Ремирта и Левид
Иначе и аз всяка сутрин се събуждам с тревожност без да е предизвикана от нищо, дори и добре да съм спала.

Общи условия

Активация на акаунт