Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 20

• 79 183
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Той сезонът ще свърши  докато се стиковат , поочупват и поочукват  newsm78
Наталия този сезон ми е  върхът на тъпотата . По никакъв начин не ме вкарва в размисъл и съчувствие за някаква депресия - просто тъпотия след тъпотия , а това с бащата - счупи тъпомерите  ooooh!

# 496
И Наталия, и Добрева този сезон са ужас.

# 497
Наталия е като някакъв дух...

# 498
  • София
Това не го ли гледахме вече - Наталия с татко си и се кара с майка си? Сега на нея ли ще трябва да й удари шамар та да се освети. Глупост след глупост.

# 499
  • София
Ей, ама на, познах за пореден път. Супер лесни са ми сценаристите и идеите им. Simple Smile
Бях сигурен, че Банков е загубил и жена си, а не само дъщеричката си. Е, вече го имаме и официално.
Ужасна трагедия, добре го играе Вергов.
Банков всъщност е единствения светъл лъч в болницата, както и вечния Калин.
Наталия счупи тъпомера. По-ужасна е и от Добрева.
Честно, няма такива некадърни сценаристи. Този сериал се превърна в кръпки. Всеки пише нещо, дава идеи, но не чете колегата какво е писал. Дано им плащат добри пари на актьорите, че после като се гледат, сигурно се чувстват така глупаво, както и ние обикновените зрители.

# 500
На мен ми стана мъчно през този епизод.
От една страна Банков и личната му история, от друга - Хинова, адски мъчно ми става за нея.
Коя е Милошева?
Юлиян Вергов играе супер, а Йоана Буковска става все по-добра с годините.
Тия младоците много рецитират, но щом тоя сезон пак гледам. Sunglasses

# 501
Не, че нещо, ама се казва (и пише)-да се очупи, а не да се отчупи. Отчупва се парче от нещо.
Сега за серията:
1. Наталия вече като и дойде сцена, ми иде да загася телевизора.
2. Хинова преиграва. Прекалено и е рано за сръдни и вманиачаване. Хич не ми е мъчно, а ме изнервя, без тръба и с една запушена, иска от първата инсеминация да им се получи. Пък и хапчета си гълта на своя глава., праща онзи странен санитар, все едно и е прислужник.
Заигравката около принципния директор с гнилата действителност да кажем не е зле, там и актьорите се справят.

# 502
  • Пловдив
Е как пък Хинова не се реши да иде на репродуктивен специалист,ами Стилянова пита  Crazy Пък и те спецове са...пластика на тръбата,за да я отпушат???Въх!

# 503
Те в това АГ го играят и такива явно.

# 504
Стилянова каза на Хинова, че ще стигнат до ин витро.  Мен ми е интересно пак Галя и Пешко ли ще го играят ембриолози.
Сценаристите не се ли консултират с медицински специалисти за сцените не знам.

# 505
  • Пловдив
Ама то и няма как с една тръба и то запушена да правят инсеминация!Добре,че поясниха снощи,че са я оперирали и са я отпушили...

# 506
  • София
Ама то и няма как с една тръба и то запушена да правят инсеминация!Добре,че поясниха снощи,че са я оперирали и са я отпушили...

То няма как, но и в реала се случва "доктори" да правят такива инсеминации, пък какво остава за филм.

# 507
Стана ми жал за Банков снощи. Когато Виолета му каза, че би трябвало да е при жена си и дъщеричката си, той й каза, че много би искал да е при тях....Сега се надявам, че Евгения няма да тръгне да разправя наляво и надясно какво му се е случило.
И за Мазов ми дожаля. В крайна сметка какво повече да направи той, освен да даде материал? Едва ли е необходимо непрекъснато да говорят за това до вманиачаване. Но явно Лора иска точно това и когато не го получава, се сърди.

# 508
  • София
Евгения е достатъчно и на един да каже.  Laughing

# 509
Да, сигурно ще се изпусне в желанието си да го защити, да обясни поведението му.

Общи условия

Активация на акаунт