Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 20

• 79 168
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
А знае ли се кога са починали майката и детето на Банков?

# 571
А знае ли се кога са починали майката и детето на Банков?

На 8.12. 2016 г.

# 572
# 573
  • Другата България
 LaughingТова си беше шега според мен. Grinning

# 574
А според мен и сценаристите не знаят... Обаче ако сложим , примерно един месец Банков изживява шок след катастрофата, после преминава през "приемане" на ситуацията, с всички там липси и самообвинения, и три месеца депресия , примерно, щото е много индивидуално и излиза горе - долу година, а може и две.

Разбира се, че се шегувам!

# 575
Според мен има поне година откакто са починали

# 576
  • София
Когато Банков е с гръб към камерата, на главата има малко петно без коса. Мисля си, дали е следствие на травма при катастрофата  newsm78. А може пък да си измислям мой си сценарий  Rolling Eyes

# 577
  • Варна
Може може тук всичко е възможно 😂

# 578
  • Пловдив
Когато Банков е с гръб към камерата, на главата има малко петно без коса. Мисля си, дали е следствие на травма при катастрофата  newsm78. А може пък да си измислям мой си сценарий  Rolling Eyes
това е петно с бяла коса Simple Smile не е друго!

# 579
Аз очаквам Хинова да бъде нападната от приятеля-затворник, който скоро щял да излиза. И ако току що е забременяла, ето нова драма!

# 580
Сценария и досега си е достатъчно драматичен. Чакам да видя ще има ли нещо хубаво да се случи до края или ще го оставят за следващия сезон.

# 581
Актьорът, играещ баща на Наталия ми е много неприятен. Може би защото все играе кофти човек и го прави много добре. Не разбирам защо трябва съдия / адвокат ли трябва да е все рошав като скитник.

# 582
Той в кой сериал играеше, май някакъв руснак, оттам ми е неприятен.

# 583
Той в кой сериал играеше, май някакъв руснак, оттам ми е неприятен.

В "7 часа разлика"

# 584
Ааа, да, мерси!

Общи условия

Активация на акаунт