DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 4

• 56 846
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • при най-добрият мъж...
Асуман го накара да се замисли.Все пак и той е крил тайна години наред.

# 151
Ей Асуманката могла и да се моли за сестра си.оплеска нещата сега се опитва да ги оправя ама да видим. Thinking

# 152
  • Плевен / София
Назлъ много добре знае, че сгреши ....мълчейки.....няма нужда Ферит да я кара да го осъзнава....а ферит се прави на по голям католик от папата......той защо не е казал на баща си.....

# 153
  • София
Какво му каза Асуман? Някой може ли да резюмира?
Не виждам Ферит да прави нещо по въпроса с Булут и не виждам Назлъ да иска разговор с Ферит.

# 154

Че тя го направила за пари и сестра й не е виновна и ,че най -голямата мечта на сестра й бил ресторанта и го моли да и прости.

# 155
  • София

Че тя го направила за пари и сестра й не е виновна и ,че най -голямата мечта на сестра й бил ресторанта и го моли да и прости.
Благодарности! bouquet

# 156
Не виждам Ферит да прави нещо по въпроса с Булут и не виждам Назлъ да иска разговор с Ферит.
Мише,В общи линии Асуто обясни, че го е направила  заради пари, но не е смятала, че толкова много ще навреди и сестра й не е виновна, просто се е опитвла да я защити. Попита го той не би ли направил същото за Булут, ако се наложи. Помоли да не наказва Назлъ като затваря ресторанта и да не я лишава от мечтата й.
Дублирали сме се се с Мария, ама няма да трия. Simple Smile

# 157
  • Враца
Дениз иска да купи частта на Ферит  ooooh! ooooh!
Пък и тръгнал да казва че я е унищожил със затварянето на ресторанта  ooooh! ooooh!

# 158
  • Варна
Ферит наистина се прави на света вода не напита. Аз не мисля, че Назлъ е виновна за всичко. Той е избрал да й се довери! Не може това да го вменяваш като вина на другите - това си е твое решение. Като не иска да участва в ресторанта - да си продаде дела! Глупак! Много ме издразни! Искам Назлъ да си отвори ресторанта и да не го погледне повече! Не стига ,че  си пъха носа постоянно в нейните работи, той се вря при нея, сега зле му било, ааааааа не ....

# 159
Назмие ханъм  "окончателно " ли заминава за Антакия ,нещо съмнително  има .... newsm78,много топло се прегръщат героите....

Последна редакция: вт, 26 сеп 2017, 22:05 от sofia26

# 160
хайде Фатош казана Дениз ,че Назлъ и Асуман си отиват .Искаше ми се Ферит да е човекът който ще ги спре. Tired Tired Tired

# 161
  • при най-добрият мъж...
Дениз явно е болен.Как си мисли,че ще спечели Назлъ като купи ресторанта от Ферит?Как не разбра,че не е фактор,че тя обича друг???
И обвинява Ферит,че си играел със съдбите на хората и не му пукало.

# 162
  • Варна
Ферит да си седи сам и да не тормози другите! Да си гледа там фирмата и да не се бърка на всички в живота! Имаше много други начини да си върне Булут!

# 163
  • София
Дъга, благодаря много на теб и на всички останали момичета, които поясняват в темата! bouquet
Назлъ защо не търси контакт с Ферит? Искаше ми се да е по-настоятелна. Blush

# 164
Кой ще спре  автобуса ???

Общи условия

Активация на акаунт