DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 4

• 56 416
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
  • По света и в нас.
Аз още се нервирам на Дениз,дано се осъзнае че не е прав.Дано сега като разбра че колата на брат му нарочно е съботирана му дойде  акъла. WhistlingМислеше си ,че като си вземе дяла в фирмата ще жегне Ферит ooooh!Направо полудя като Ферит му каза каквото иска това да прави Shocked Много се изкефих когато Ферит го жегна ,че песента му е неприета. Naughty
По повод кой е по виновен Ферит или Назлъ в криенето на истината,за мен е Назлъ.Ферит не показа документа първо защото не е бил влезнал в сила тоест Демир е имал намерението да преодстъпи акции на сестра си Демет,второ знае какви са Хакан и Демет и какво искат,докато Назлъ се влюби в него естествено и той в нея,бягаше през цялото време без да каже истината,стигнаха до задълбочаване на чувствата и накрая иска да и прости е няма как. Crossing Arms

# 316
Не съм гледала още последната серия, но от това, което пишете има много неща, за които да злорадствам. Хихихи, Ферит е натрил носа на Дениз значи с "болната" тема - песента? Много искам да му е гадно, как можа да прати файла и после да говори на Ферит за любов и прошка??? Маниак, идиот. Сигурно като гледам серията още повече ще му набера. Не казвам, че Ферит има вина, но все пак скри нещо - нека не го забравя. Не е негово решението да казва дали предложените проценти ще имат значение в съда, затова си има съдии. Просто трябваше да си представи документите такива, каквито са си, а не да се вайка как и откъде са се появили. Ако не ги беше скрил, нямаше да се изненада на появата им. Така че да не се прави, че не влиза в положението на Назлъ, ако не с това си действие, то поне с криенето на истината от баща си. А Хакан искам много яко да нареди Демет, толкова яко, че тя сама да полудее и да си унищожи живота. Дениз според мен вече няма шансове за поправяне. Ще обвини Хакан за катастрофата, но сестричката си пак ще я защити. Все пак тя иска Ферит, а Ферит е дуварът между него и Назлъ (според кьоравото му съзнание, което не вижда реалността). Ох, пак подпалих, извинявайте.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 02:13 от Анонимен

# 317
Хакан най-много да спре Демет да ходи във фирмата на работа.

# 318
За майка си и баща си е скрил за да не разрушава едно семейство, което е много зряло и трудно решение за едно дете, а това което криеше Назлъ доведе едно невинно дете в семейство на убиец и психопатка. За последиците във фирмата няма да говоря. И двете скривания на Ферит водят до съхраняване на някаква цялост, било на семейство, било на фирма, докато скриването на Назлъ доведе до разруха, Самбо

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 11:50 от katrina123

# 319
  • София
Криенето на истината от майка си и криенето на документа засягат само и единствено неговото сем-во, докато постъпката на Асуман засегна "чужди" хОра.
Аз продължавам да очаквам от СЦ дейна, настоятелна и силна Назлъ.

# 320
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Тук не съм много съгласна....ако ще говорим за казване на истина и криене на факти....трябва да мерим с един аршин независимо кой засяга.....Ферит е скрил истината от майка си.....не вярвам в семейство, което се крепи на лъжа, защото майка му е лъгала баща му, криела е за връзката си, за да не загуби охолния живот , който е имала....Назлъ също скри истината от Ферит....и двамата са допуснали грешка.....Ферит и досега не поддържа отношения с майка си и я вижда само, когато е необходимо....а Назлъ, ще изкупва греха на Асуман, защото не намери сили и подходящо време да каже истината....това е ....идеални хора няма....всеки рискува, когато се довери на някой и се влюби и трябва да носи последствията от това, защото решението е негово...

# 321
Добро утро дружина и лек и спорен ден от мен  Hug Heart Eyes Вълнуваме се от сериалчето  от действията и постъпките на героите  и от подхода и тактиката на сценаристите  правилно и логично да поднесат нещата  но за жалост не винаги логиката е с тях  Hug Обаче ние стоически ще издържим и дано не ни разочароват  Praynig интригите вече се разкриха какво ли следва  newsm78 нищо друго освен да ни покажат затоплените отношения на ГГ  Heart Eyes аз си ги чакам  Hug

Ето и 12 серия за което още един път ще изкажа благодарностите си към целия екип за удоволствието което ни поднасят  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes bouquet bouquet bouquet

https://www.youtube.com/watch?v=UDIRqdSpF9E отваря се  newsm44 newsm44 newsm44

# 322
  • София
Здравейте момичета
Тук не съм много съгласна....ако ще говорим за казване на истина и криене на факти....трябва да мерим с един аршин независимо кой засяга.....Ферит е скрил истината от майка си.....не вярвам в семейство, което се крепи на лъжа, защото майка му е лъгала баща му, криела е за връзката си, за да не загуби охолния живот , който е имала....Назлъ също скри истината от Ферит....и двамата са допуснали грешка.....Ферит и досега не поддържа отношения с майка си и я вижда само, когато е необходимо....а Назлъ, ще изкупва греха на Асуман, защото не намери сили и подходящо време да каже истината....това е ....идеални хора няма....всеки рискува, когато се довери на някой и се влюби и трябва да носи последствията от това, защото решението е негово...
Ако мерим с един аршин, то тогава трябва да вижда и Назлъ по задължение и никога да не ѝ прости, защото няма разлика м/у семейство, което се гради върху лъжи и връзка, която е изградена в/у лъжа.

Добро утро! Peace

Скрит текст:
Влязох с вратата директно тази сутрин. Laughing

# 323
  • Бургас
Здравейте, много ми хареса Назлъ в някои моменти! Тя сгреши и си носи последствията. Знае това и ще и тежи винаги, но....
Тя е гордо момиче и има достойнство. Тя не отиде да го моли за прошка, но му каза с други думи какво чувства.

В дома на Ферит, когато влезе да "пие вода" тя му каза, че е човек, който освен да съжалява и да търси извинение, друго не може да направи! Че, ако можеше да върне времето, щеше да му разкаже веднага, когато научи, или нямаше да позволи на Асуман да влезе в къщата и дори ако можеше !!!нямаше да дойде на интервюто и нямаше да работи при него!!! И животът му щеше да е по-щастлив. Мисля, че тогава Ферит бей разбра, че можеше и никога да не я срещне и тя никога да не влезе в живота му! Затова я спря и й каза думичките за болката в сърцето, която не знае кога ще премине и т.н. докато се появи Манами.

В Аквариума, Назлъ продължи да се доближава до Ферит, но без да моли. Каза му, че човек може да прости и прошката се отразява най-добре на прощаващия. Т.е. "Прости, и ти самият ще се почувстваш по-добре. Не мисли, че наказваш само мен, така ти наказваш и себе си."

Боже, толкова дълго не съм писала в тази тема! Grinning
Но, пък и на мен ми запърхаха пеперудите, когато видях неизхвърлените цветни листчета в ръцете на Ферит бей. Той толкова упорито се бореше срещу тях в началото, помните ли?

Усмихнат ден, момичета!

# 324
Добро утро! Hug

Миме Hug,благодаря че си пуснала преведения епизод! bouquet Благодаря и на екипа! bouquet bouquet

Нашия мъник ще участва във филм! newsm10

Нов проект на нашият Алихан. Ще му пратнира не кой да е , а Къванч.Работното заглавие е " Хайде, татко."
https://vk.com/club139981426

Снощи успях да изгледам 13-ти епизод с руски субт.Вече сте коментирали за вината! Peace При срещата на Назлъ и Ферит в дома му,когато обсъждаха рекламата и после тя влезе при него ''за вода'', двамата разговаряха!Той и каза,че още и е ядосан и не и е простил!Пристъпи към нея гледаше я в очите и и каза:-И все още.....! PeaceНо се появи Манами и ги прекъсна,че трябва да се връщат в рестораната!Как мислите,какво щеше да и каже Ферит? Laughing

Приятен ден на всички! bouquet

ПП Докато пиша и търся снимки 2 отговора! Peace

# 325
Злати може би щеше да каже ,че все още я желае  Hug незнам може би ,че все още я обича но той досега не е произнасял обичам те така ,че това са си мой фантазмагорийки  Joy Joy Joy

# 326
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Ако мерим с един аршин, то тогава трябва да вижда и Назлъ по задължение и никога да не ѝ прости, защото няма разлика м/у семейство, което се гради върху лъжи и връзка, която е изградена в/у лъжа.

Добро утро! Peace

Скрит текст:
Влязох с вратата директно тази сутрин. Laughing
така е....но любовта не винаги е логична....Дениз е доказателство за това....от любов изперка....

# 327
Момичета щом Алихан / Булутчо / го стягат за нов проект това какво ли значи дали ще му прекратят участието в този сериал или този проект ще е догодина  newsm78 Определено този бонбон ще ми липсва аз си го искам като сватовник на ГГ Hug Така хубавко им хвана ръцете като едно истинско  семейство  нещо което при Демет и Хакан куца  Hug

# 328
Той влиза в игрален филм с Къванч. Няма да е много зает.

# 329
  • Варна
Не мисля, че има разлика в постъпките на Ферит и Назлъ - това, че не били засегнати "чужди " хора не е смекчаващо обстоятелсто! Лъжата е лъжа! В случая и на двамата премълчаване! Но по-лесно е да видиш клечката в другия, от колкото дъската при теб.  Ферит не е толкова невинен и идеален колкото им се иска на някой : ) , колкото и да ми е симпатичен. Понеже има супер визия и играе толкова добре Джан и сте склонни да му слагате ангелски крила на героя. Особено с ресторанта се показа колко е злобен и отмъстителен и в началото го показаха как към хора , които не са от неговата черга не само е нетолерантен, а има даже непоносимост. Едва ли не - какво му се врат в краката. ( визирам сцената при басейна на 1 парти, когато се запознаха Дениз и Назлъ и той я хареса, а гривната на Назлъ се закачи във Ферит и той така ядно се дръпна и я скъса, без да изчака, че даже и я нагруби; поведението му когато я видя на бала при японците - с такова презрение й каза: "ти какво правиш тук?" т.е. не ти е мястото тук ); 

А Назлъ наистина без да ходи да се моли и да лази по земята (образно казано) наистина показа, че  съжалява и знае , че ситуацията е много неприятна, но той трябва да реши дали може да прости и да живее с това. И изборът е негов! Като образ на мен ми допада Назлъ - поне в тези ситуации, да не ходи и  да се моли и да се унижава.

Хакан и Демет, ако не бяха процентите във фирмата хич нямаше да се интересуват от Булут.

Ферит толквоа пъти показва, че когато си е наумил нещо няма какво да го спре, за това не смятам, че само документите решиха въпроса за Булут. Той просто не си даде никакъв зор да реши нещата в своя полза,  явно си има причина т.е. СЦ си разнообразиха сериала : ))))))

Като цяло както във всеки сериал - стовариха всички беди на главата на 1 герой ( Ферит) и всичко е както трябва. Сега той е сам срещу всички, без любов, без семейство, без приятели.

А Демет ми е толкова противна как ходи и се усуква на Ферит.

Общи условия

Активация на акаунт