Свестните са заети

• 65 737
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 270
Може да не се отървеш от мъже и без да си първа хубавица. Не знам каква им е логиката на мъжете точно, но със сигурност всяка жена си има кандидати и фенове.

# 271
  • Paris, France
Човече, до мъжете си тези жени изглеждат нормално. Няма нито една морбидно дебела, примерно. Представи си женски вариант на Пеевски. Във форума прочетох за него, потърсих го да го видя и..... онемях. Би ли, според тебе, жена, която е с неговите габарити, се оженила без проблем в България? За мъж на нейното положение ако е образована и осигурена? не нежелан форумски мерзавец с деца, плешив, с шкембора, без собствено жилище и другите критерии не мога да ги запомня, че са доста  hahaha.

# 272

Има и нещо друго - усещането за жена иддва от самата себеоценка на жената.
Това няма нищо общо с външните данни (красота).
Помага сигурно, но въобще не е критерий.
Ако жената се чувства красива - и мъжете ще я видят красива.
А жената се чувства красива, когато е спокойна, уверена в себе си и щастлива с това, което има.
Тогава сияе и провлича като магнит. Wink

Това за себеоценката на Excuse me е вярно с едно уточнение: себеоценка и самочувствие не се припокриват. Може човек да има сравнително точна самооценка без високо самочувствие.
Веднага изниква един проблем. Каквито и да са ни самооценката и самочувствието, природно заложено ни е да гледаме нагоре от собственото си ниво. Да, ама и тези от горното също Simple Smile Затова се получава често погледите на подходящи един за друг да не се срещат.

P.S. И аз си спя по 8 часа, в събота и по повече Simple Smile

# 273
Човече, до мъжете си тези жени изглеждат нормално. Няма нито една морбидно дебела, примерно. Представи си женски вариант на Пеевски. Във форума прочетох за него, потърсих го да го видя и..... онемях. Би ли, според тебе, жена, която е с неговите габарити, се оженила без проблем в България? За мъж на нейното положение ако е образована и осигурена? не нежелан форумски мерзавец с деца, плешив, с шкембора, без собствено жилище и другите критерии не мога да ги запомня, че са доста  hahaha.

Е, нали нямало стари и сиви? Повечето са си стари и нямат кой знае какъв блясък.
И с дебели има, и с такива, които могат да са им майки, има всякакви. Не отчайвайте жената, светът е шарен.
А може и да е много хубава, но с ниско самочувствие. Съвсем ще я затъркате.

# 274
От мои лични впечатления бих казала, че не най-красивите жени привличат мъжете. Не мога да кажа какво точно ги привлича, но съм виждала доста грозни жени около, които има тълпи ухажори и обратното. Мисля, че мъжете обичат жената да се чувства добре в собствената си кожа и да създава уютно настроение около себе си. Мразят сълзи, скандали, претенции, истерии и капризи.

# 275
Чета темата  интерес , но къде изчезнаха свестните мъже в нея ? Пак обсъждане на жената . Много ми е интересно един Свестен мъж , подходящ за авторката , на 40 +, какви външни и вътрешни качества трябва да притежава. То има и нещо друго- мъж , неженен на 40 + , търси млада жена -25-30 . Те мъжете и на 50 + такива търсят , де Laughing . И на 60 + , пак ще търси с 20-. Те такива са си . Joy

# 276
. Много ми е интересно един Свестен мъж , подходящ за авторката , на 40 +, какви външни и вътрешни качества трябва да притежава.
Сега някой ще изброи качествата. А то мъж на 40+ с такива качества няма как да е сингъл.

# 277
Има всякакви случаи. Една моя съседка, 10 години по-голяма от авторката на темата видя една мъжка компания, която се събираше на едни пейки, седна при тях, седя няколко месеца и накрая си заведе един от компанията в къщи. Много хора не го одобряват, но тя си го харесва

# 278
. Много ми е интересно един Свестен мъж , подходящ за авторката , на 40 +, какви външни и вътрешни качества трябва да притежава.
Сега някой ще изброи качествата. А то мъж на 40+ с такива качества няма как да е сингъл.
Ако и той много  е подбирал ... Има и такива , за които времето е като спряло. За мъже става дума . Уж нищо им  и не са усетили как са попреминали Rolling Eyes

# 279
Имам една приятелка и тя все това твърди. Тя иска дете, но няма подходящ партньор.
Аз съм омъжена, около мен има доста кандидати - но предлагат само секс, така че не знам дали са свестни. Иначе са интелигентни, добре изглеждащи, а някои и заможни. Но вероятно за дълготрайни отношения не са подходящи - не мога да преценя, защото не съм общувала дълго освен краткотрайни флиртове, без сексуални отношения.
Според мен дълготрайното съжителство изисква доста компромиси, и честно да ти кажа до 40 г. човек е добре да се е ориентирал, в смисъл да е приел това което се предлага на пазара.

# 280
Към 40 години "свестните" започват да се освобождават от семейството.
Да срещнеш своята 1/2 си е Съдба. Оглеждай се при пътувания, събирания, купони, ... Там някъде е Той.

По-добре ако искаш дете да действаш, че времето си лети.

# 281
Защо решихте, че само 40+ са подходящи. Според мен всеки нормален мъж със сходни ценности и кръгозор, 30+ е подходящ.

# 282
Пробвай в Интернет. Един куп познати, останали сингъл след 30 години, си намерих половинките в интернет. Не виждам да има повече засечки от обикновено.

# 283
Лошото е, ако авторката се е вглъбила в идеята за семейство и, ако при всяко запознанство с мъж, гледа от този ъгъл. Много сериозни връзки започват несериозно с единствено сексуално привличане. Хората първо се привличат с външния си вид и тръпката помежду им, и чак след това идват истинските чувства. Ако авторката се отпусне и потърси повече забавление, може от някъде да изскочи бъдещият й съпруг. Пък и по закона на Мърфи, колкото повече търси сериозна връзка, толкова повече няма да я намери.

П.П. При мен, например, стана много неочаквано. В началото връзката с ММ започна лековато. Имахме голямо сексуално привличане и просто се забавлявахме. Не съм си и помисляла, че можем да станем семейство. И така докато се усетим, вече се обичахме и говорехме за дете.

# 284
Ама къде видяхте да съм вглъбена в идеята за семейство? Искам другар до себе си, да си общуваме, да си помагаме... Неангажиращият секс може да прерастне във връзка, ако сте на 20-25, на моята възраст си е неангажиращ секс и нищо друго.

Общи условия

Активация на акаунт