Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 7

• 111 025
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
  • Торонто/Сливен
nadin_n, маската на Glamglow дали е подходяща за по-суха и чувствителна кожа?

Моята кожа е нормална към суха и маската не ми я изсушава. Преди да си я купя четох доста ревюта и момичетата с по-суха кожа казваха, че слагат по-богат крем след нея.
Защо не вземеш мостра от Сефора, да видиш как ще ти действа преди да купиш пълен размер?  ☺

# 496
Благодаря, ще се пробвам с мостра или с малък размер от маската Simple Smile

# 497
  • На остров
Бепантен използвам при нужда за бебешко дупе, не си представям за лице.

# 498
Има различни видове Бепантен, не е само този за бебешки дупета Simple Smile

# 499
Момичета,някой ползвал ли е кремове на Рубела-подариха ми Идеалия бюти и се чудя дали да го тествам?

# 500
  • София
Момичета,някой ползвал ли е кремове на Рубела-подариха ми Идеалия бюти и се чудя дали да го тествам?
Ползвах от мостра - мисля, че е за 30-40 годишни. На мен ми прави кир ефект.

# 501
  • Торонто/Сливен
Благодаря, ще се пробвам с мостра или с малък размер от маската Simple Smile

marigold поискай си мостра и на тази маска:

Тя е за суха кожа - целта и е да похрани и напои кожата. Хубавото е, че може да се ползва като маска или като нощен крем (2-3 пъти седмично). Мисля, че ще ти пасне. Simple Smile

# 502
nadi_n, благодаря, аз търся изглаждане на някоя фина линия, повече свежест, все ми се струва, че само хидратираща маска е за по-млада кожа.
А и козметиката ми е доста подхранваща, не ми липсва хидратация и подхранване.

# 503
  • Торонто/Сливен
marigold, напълно те разбирам. Тази борба и аз я водя, малко загубена кауза ми се струва, но няма да се даваме.  😉

# 504
  • на земята
Здравейте,моля за мнение за крем за суха кожа и бръчици,без Есте Лаудер,Филорга.Иска ми се  медицинска козметика да пробвам,мнение за Еусерин например?
Много лагодаря
Весели празници

# 505
Здравейте,моля за мнение за крем за суха кожа и бръчици,без Есте Лаудер,Филорга.Иска ми се  медицинска козметика да пробвам,мнение за Еусерин например?
Много лагодаря
Весели празници

Съветвам да опиташ козметика с охлювна слуз.

# 506
  • Торонто/Сливен
Момичета, препоръчайте ми добър праймър. Който наистина да заглажда несъвършенства. Аз не съм много по гримирането - над него ще ползвам най-много бб крем и малко руж. Цената няма значение, по ми е важно да се продава в Канада (доста марки, които са популярни в България, тук не мога да ги намеря Sad  ).

# 507
Щом като си в Канада значи можеш да пробваш. Първо върви да ти отсипят, въобще не купувай пълноразмерни продукти. Аз бих ти предложила база на Ланком, отсипи си от на Елизабет Арден, на Философи, смашбокс. Аз тия съм пробвала и горе долу съм доволна. Хидратиращи са ми. Ако си с мазна кожа, няма да ти свършат работа обаче.

# 508
  • Торонто/Сливен
vici75, мерси много!  Аз почти никога не купувам нещо без да го прoбвам (само ако няма друг начин. Wink ). Утре мисля да отида до Сефора и ще взема мостри. С една поръчка ми бяха пратили мостра на Makeup Forever smootong primer, ама ревютата му хич не са хубави, та даже не съм го отворила.

Последна редакция: чт, 28 дек 2017, 05:03 от nadi_n

# 509
  • На остров
Аз до сега от всички пробвани праймери съм най доволна от Смашбокс .
На мен ми свърши околочният и сега ще пробвам неосатра. Не знам само кой да бъде.

Общи условия

Активация на акаунт