Китен 2017г./2018г.

• 70 618
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
  • Буркина Фасо
в това заведение предлагат повечко българска кухня. то за това е и доста посещавано.
храната не се застоява. и обслужването (като бързина) до сега беше хубаво.
има една малка подробност за сега.  в момента има световно по футбол и е много вероятно там да
събират големи компании за да го гледат. това означава , че ще трябва да гледате и вие мачовете, да се включите в атмосферата и да си запазите маса по-рано. все пак говорим за края на юни , което не предполага наличието на много туристи  Laughing
кръчмата Елит също беше хубава. има доста място. последните 2 год. влошиха качеството на храната , но тази година може и да има промяна. все пак персонала ще е нов.

# 226
Здравейте, търся мнение за семеен хотел Фея?

# 227
Къде е този хотел? Излизат няколко...
На ул. Кокиче е далече и от плаж и от център.
Огледай си картата . Има и стрийт вю..... и ще се ориентираш.

# 228
  • Буркина Фасо
Огледай си картата . Има и стрийт вю..... и ще се ориентираш.
тя пита за мнение за този хотел , а не къде се намира. поне така го разбрах. Laughing
вероятно за хотела на ул.Здравец е питанката.

# 229
Има снимки на стаите. А мястото е по-важно....поне според мен.

На ул.Здравец изглежда тихо. Далечко от плажа. По-близо до центъра...ул. Атлиман....зависи кой какво търси.

# 230
Тя пита за лични отзиви, ти била ли си там? Ако си била й отговори.

# 231
Ми не...не пита за лични отзиви. Пита за мнение...аз изказах моето....за разлика от вас.

# 232
Здравейте, търся мнение за семеен хотел Фея?
Ние бяхме там преди две години. Хареса ни. Чистичко беше, на тихо и спокойно място, проблема е паркирането. На 5 минути е от плажа.

# 233
Благодаря ви, за ул.Кокиче 8А става въпрос. Пуснах запитване към няколко такива къщи за гости и от тази ми отговориха първи. Трима възрастни сме, понеже детето на 17 вече не е дете:grinning:, та се  чудя дали да търся някакъв апартамент или нещо такова...Всяко мнение ми е полезно, благодаря!

# 234
Разгледай в Почивка.бг и Букинг....там са дадени и на картата като местоположение. Има и телефони....звъниш и питаш.
Ул.Кокиче е далечко и от двата плажа.
По ул.Бриз, Урдовиза, Тракия, Здравец може да огледаш....там е близо до входа на южния плаж. За плаж Атлиман разгледай улиците по-нагоре...

Последна редакция: нд, 24 юни 2018, 09:51 от teta75

# 235
Благодаря, ще разгледам. Следя темата с интерес и пожелавам на всички незабравима морска почивка:smile:

# 236
  • Пазарджик
Здравейте!Имам резервация за другата седмица на Китен.Бих искала да попитам дали някой може да се включи с инф. за времето.Гледам в различни сайтове различна информация и се чудя дали да не анулирам резервацията.

# 237
Здравей! Другата седмица мисля даваха времето да се оправя. Не вярвай много на сайтовете с прогнози, преписват един от друг. Аз не бих анулирала резервацията, но в крайна сметка ти си прецени. Nature Sunny
Весела почивка! Nature Sunrise

# 238
  • София
Има една почивна база на самия южен плаж, на картата излиза като Рубин.

Някой с повече инфо за това място?

# 239
  • Буркина Фасо
Здравейте!Имам резервация за другата седмица на Китен.Бих искала да попитам дали някой може да се включи с инф. за времето.Гледам в различни сайтове различна информация и се чудя дали да не анулирам резервацията.
гледай камерите, които излъчват онлайн и ще видиш какво е времето в момента.
слушай прогнозите за времето.
прецени  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт